Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasone Nevelpijp

50 Ultrasone de Nevelpijpen van Khz Nanoparticles voor de Deklaag van Superhydrophobic Graphene

50 Ultrasone de Nevelpijpen van Khz Nanoparticles voor de Deklaag van Superhydrophobic Graphene

  • 50 Khz Nanoparticles Ultrasonic Spray Nozzles For Superhydrophobic Graphene Coating
  • 50 Khz Nanoparticles Ultrasonic Spray Nozzles For Superhydrophobic Graphene Coating
 • 50 Khz Nanoparticles Ultrasonic Spray Nozzles For Superhydrophobic Graphene Coating

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: Hc-AT50

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Karton
  Levertijd: 5DAYS
  Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
  Levering vermogen: 500 reeks per Maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: Het ultrasone Atomiseren frequentie: 50kHz
  macht: 100~500W GENERATOR: Digitale Generator
  Atomiseringsvolume: 0.1~200 L/U Stroomverbruik: 0,001 Degrees/Kg

  Ultrasone Atomiserende Pijpen vervangen drukpijpen voor Nano opschorting

   

  Descripersion:

  De ultrasone systemen van de nevelpijp hebben drukpijpen in een brede waaier van industriële en R&D-toepassingen, en toegelaten nevelprocessen vervangen die anders onmogelijk zouden zijn. De zorgen meer dan het milieu en de onaanvaardbare hoeveelheden van afval hebben fabrikanten beïnvloed om de ultrasone systemen van de nevelpijp als een technologie goed te keuren die nauwkeuriger, controleerbaarder is, en een milieuvriendelijkere deklaagtoepassing.

   

  Model Hc-AN50
  Frequentie 50Khz
  Atomiseringsvolume 0.1~200 L/U
  Gemiddelde Deeltjesdiameter van Mist 5~80um
  Machtsconsumptie 0,001 Degrees/Kg
  Atomiserings Hoofdstructuur Hoorn
  Macht 100 W~500 W
  De toepassing van het Atomiseren van Media Gewoon water, een verscheidenheid van vloeibare substanties, chemische vloeistof, een verscheidenheid van olieslijm, metaalsmelting etc.

   

   

  De nevel die aangezien de pijpen van de ultrasone geluidsleernevel zulk een zachte, laag-snelheidsnevel leveren, de geproduceerde nevelenvelop vormen kan niet voor een bepaalde toepassing geschikt zijn zonder verder het vormen. In vele toepassingen, zoals het met een laag bedekken van de buizen van de bloedinzameling, het uitdelen van fragrances op niet-geweven stoffen, en het introduceren van chemische producten in reactiekamers, is de zachte nevel volkomen geschikt „zoals is. „Nochtans, voor andere toepassingen, zoals het met een laag bedekken van brede substraten, concentreert het patroon in een zeer smalle, duidelijk omlijnde lijn, of veroorzakend een patroon met nauwkeurige overzichten, moeten de hulpmiddelen voor nevel het vormen worden aangewend. Om brede nevels van één enkele pijp te produceren, wordt de pijp opgezet binnen een speciaal ontworpen lucht-manager die laag-snelheidslucht gebruikt zowel de nevel scheren aan gewenste breedte, als het aandrijven in de gewenste richting in een eenvormig wigvormig patroon. De eenvormige brede nevelpatronen tot 20 duim kunnen met dit type van materiaal worden veroorzaakt. Met het gebruik van een lucht-manager, worden de eenvormige patronen van aërosol geproduceerd, overspannend a met waaier van 2 – 20“. De aërosol wordt ook naar omhoog geleid, naar beneden, of horizontaal met even goede resultaten.

  Voordeel

  Ultrasone pijpvoordelen:

  •De nevelpatronen worden gemakkelijk gestalte gegeven voor nauwkeurige deklaagtoepassingen

  •De hoogst controleerbare nevel veroorzaakt betrouwbare, verenigbare resultaten

  •Corrosiebestendige titanium en roestvrij staalbouw

  •Ultra-low mogelijkheden van het stroomtarief, intermitterend of ononderbroken

  •Geen bewegende delen uit te putten

  •Niet-belemmert

  •Dalingengrootte zo klein zoals 13 microns, die van pijpfrequentie afhangen

  •verminder onderbreking in kritieke productieprocessen

   

  De ultrasone neveltechnologie wordt gebruikt om praktisch om het even welke substraat vorm, grootte of oppervlakte met eenvormige micron dikke deklagen, en zelfs nano-met een laag bedekt dikten met een laag te bedekken. Bovendien wordt de ultrasone technologie gebruikt voor:

  •Het bevochtigen

  •Nevel het drogen

  •Ononderbroken Webdeklaag

  •Fijn-lijn het bespuiten

  •Punten

  •Nanosuspensionverspreiding

   

   

  De ultrasone atomisering komt bij het uiteinde van de pijp voor door de snelle mechanische stijgende en benedenwaartse motie van het pijpuiteinde dat een film van vloeistof om zich in bevindende capillaire golven veroorzaakt te vormen. Toen was de omvang van de capillaire golf, die een functie van de hoeveelheid wattage is (typisch binnen de waaier van 1 tot 20 watts), pieken van toepassing wat voor stabiliteit van het systeem wordt vereist, de vloeistof bij de piekkammenonderbrekingen weg in de vorm van druppeltjes. U kunt uitstekend zien videoshowing dit concept.

  Als het energieniveau bovenmatig is, zal de cavitatie voorkomen. In plaats van het vormen van een ideale film op het uiteinde van de pijp, zal de bovenmatige energie vloeistof te voorschijn komend uit de pijp te vroeg veroorzaken aerosolize en letterlijk „scheur apart“ in ongelijk gerangschikte druppeltjes. De cavitatie kan worden waargenomen door waar te nemen hoe ver een vloeistof „nat maken-uit“ op het pijpuiteinde. In het volgende voorbeeld, vertegenwoordigt elk beeld een mening van een pijpuiteinde rechtdoor kijkend. De centrumcirkel is het vloeibare gat of orfice waarvan een vloeistof nat maken-uit op het pijpuiteinde. De binnen grijze cirkel vertegenwoordigt de vloeibare film. Veronderstel zowel bijvoorbeeld, is het vloeistof en stroomtarief hetzelfde. Het enige verschil is het machtsniveau. In het lage machtsvoorbeeld, kunt u zien dat het grootste deel van de oppervlakte van de pijp een vloeibare film heeft. Dit beeld vertegenwoordigt het „ideaal.“ Het bericht dat het zich niet aan de rand uitbreidt, die zal in een ogenblik worden verklaard. Het hoge machtsvoorbeeld, slechts een kleine hoeveelheid film bouwt wordt gecreeerd. Beide voorbeelden herinner me hetzelfde stroomtarief hebben, zodat wat aan de ontbrekende vloeistof gebeuren? Het wordt holten gevormd of van het pijpuiteinde gescheurd alvorens het een kans behoorlijk om had te atomiseren. Beide voorbeelden zijn technisch ultrasone aerosolization. De ultrasone cavitatie produceert ongelijke met maat druppeltjes, terwijl de ultrasone atomisering meer gelijk tot gerangschikte druppeltjes leidt aangezien zij door een meer gecontroleerd mechanisch proces versus grof geweld worden gevormd.

   

   

   

  50 Ultrasone de Nevelpijpen van Khz Nanoparticles voor de Deklaag van Superhydrophobic Graphene

   

  Verschillende omvormer voor verschillende ultrasone automization

  50 Ultrasone de Nevelpijpen van Khz Nanoparticles voor de Deklaag van Superhydrophobic Graphene

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten