Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasone Vloeibare Bewerker

Ultrasoon Sondetype Sonicator, Ultrasone Verspreiding van Nanoparticles-Materialen

Ultrasoon Sondetype Sonicator, Ultrasone Verspreiding van Nanoparticles-Materialen

  • Ultrasonic Probe Type Sonicator , Ultrasonic Dispersion Of Nanoparticles Materials
  • Ultrasonic Probe Type Sonicator , Ultrasonic Dispersion Of Nanoparticles Materials
 • Ultrasonic Probe Type Sonicator , Ultrasonic Dispersion Of Nanoparticles Materials

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: Hcs20-2000

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Houten Doos
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 20kHz macht: 2000W
  Gewicht: 14 KG naam: Ultrasoon Verspreidingsmateriaal

  Ultrasoon Sondetype Sonicator, Ultrasone Verspreiding van Nanoparticles-Materialen

   

  Beschrijving:

   

  HC-Sonics vervaardigt de het meest technologisch gevorderde en betrouwbare ultrasone bewerkers in de industrie voor toepassingen zoals: verspreiding van nanoparticles, nanotubes en Graphene; cel het lysing en celverstoring; prep steekproef; Spaanderanalyse; homogenisatie; extractie; atomisering; en meer.

   

  Ultrasone Voorbereiding van Nanoscale-Apparaten


  • De uniformiteit van de deeltjesgrootte, sterke verspreiding, kristaltype controle, eenvoudige voorbereiding, hoge opbrengst
  • Ultrasone klanknanofabricatie van monodisperse, duidelijk omlijnde nanoparticles en verminderd energieverbruik
  • Het ultrasone nanoprocessing is gemakkelijker om het mesoscopic mengen te bereiken zich dan conventionele het mengen zich technieken, die lokale concentratievariaties elimineren, die reactietarieven verhogen, die de vorming van nieuwe fasen bevorderen, die bijeenkomst remmen

   

  De ultrasone verspreiding is overgang in de verspreide staat, d.w.z. het fijne of ultrafine ultrasone malen van vaste lichamen of vloeistoffen toe te schrijven aan ultrasoon trillingeneffect. wegens specificiteit van het ultrasone die gebied in de vloeibare middelgrote, ultrasone verspreiding wordt gecreeerd verstrekt hoogst verspreide homogene, chemisch zuivere opschortingen (met de deeltjesgrootte onder 1µm).

  Het malen van deeltjes vaste lichamen in vloeibare of eenvoudige vernietiging van stevige en kleverige die substantie van metaal of steentype worden opgeschort, in de vloeistof wordt ondergedompeld, vereist een wijze, omdat de vernietiging van sterke substanties drukgolven vereist die wegens het instorten van cavitatiebellen die voorkomen.
  Voor verspreiding van amorfe substanties van het rotsentype, de porseleinaarde, het grafiet, het gips enz., is de pre-cavitatiewijze genoeg, die door onze apparaten „akoestisch-T“ wordt verstrekt.

  Van speciaal belang is de actie van ultrasoon gebied op vast deeltjeopschortingen in vloeistof of emulsie, d.w.z. opschorting van twee vloeibare substanties binnen elkaar zonder zich het mengen. Het ultrasone vermogen van apparaten wordt geselecteerd zodat microflows van maximumintensiteit, maar zonder verstoord aan cavitatie, in de vloeistof worden gevormd. Dit leidt tot interessante gevolgen. Als een opschorting die uit vaste deeltjes verschillende grootte bestaan door zulk een gebied wordt geklonken, zullen zij in fracties worden gescheiden. De deeltjes van dezelfde grootte zullen uniform in het vloeibare volume en, des te meer aanhangen verdelen, een veel langer opgeschort bezit van het blijven, dan zij zonder ultrasone behandeling zouden doen. Zoals voor emulsies, hangt het ultrasone behandelingsresultaat sterk van zijn het levensperiode en duur van ultrasone klankactie af. Dit kan of verspreiding op één vloeistof in een ander of, vice versa, coagulatie met verdere scheiding van vloeistoffen veroorzaken.

   

  De ultrasone golf kan wijd in verschillende stappen van nonomaterial het samenstellen processen worden gebruikt. Het duidelijkst verspreidt van materialen in vloeistoffen om deeltjesagglomeraten te breken. Bekende types van systemen die aan dit die doel worden gebruikt, uit een vloeibare tank en een hoge machts ultrasone generator wordt samengesteld. Een ultrasoon verspreidingssysteem is voorgesteld en ontworpen met nieuwe methode van deeltjes verspreidende strategie. Het belangrijkste voordeel van voorgesteld vermindert verspreidingstijd en verhoogt de uniformiteit van de deeltjesgrootte. Het veronderstelde dat de mengeling van deeltjes en vloeibaar middel door een kubieke pijp overgaat. Geschikt aantal omvormers ingebed aan één kant van de pijp met optimale afstand van elkaar, zodat de ultrasone intensiteit op sommige cavitatiestreken kan worden geconcentreerd om verspreidingsfunctie geleidelijk aan te bevorderen. De evaluatie van de optimale plaatsing van omvormers wordt berekend en gebruikend FEMLAB-pakket (COMSOL-multi-fysica 3,4) gesimuleerd. Het profiel van de ultrasone klankintensiteit wordt verkregen uit de distributie van het drukgebied. Dit verstrekt een voorspelling over de meetkunde van actieve cavitatiestreken, die voor de optimalisering van omvormers het plaatsen essentieel zijn. De resultaten kunnen dan worden gebruikt om de efficiency van verspreidingssystemen in een gecontroleerde toepassing in real time te verhogen. De simulatieresultaten tonen betere prestaties in vergelijking met de conventionele methodes.

  Punt Hc-S500 Hc-s1000 Hc-S1500 Hc-S2000 Hc-S3000
  Het werk frequentie 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz
  Maximum macht 500W 1000W 1500W 2000W 3000W
  Het overhandigen van capaciteit 0,5 aan 2L/min 0,5 aan 3L/min 0,5 aan 4L/min 1.0 aan 6L/min 1.0 aan 8L/min
  Ben van toepassing De productielijn, wordt gebruikt in combinatie
  Reactietank 10L, 15L, 20L, 35L, roestvrij staal
  Werkdruk Maximum: 5MPa
  Het werk temperatuur Maximum: 350°C

   

   

  Toepassingen:

   

  Ultrasoon hebben uiterst geschikt en veelzijdig, kan het een brede waaier van organische en anorganische materialen – van microliters aan liter veilig verwerken. De typische toepassingen omvatten: steekproefvoorbereiding, verspreiding, cel, desegregatie, homogenisatie, de vermindering van de deeltjesgrootte, grond het testen, transesterification (met inbegrip van biodieselproductie) lysing, nanotechnologie (met inbegrip van nanoparticle en Graphene-verspreiding die), versnelling van chemische reacties, het ontgassen en atomisering.

  Nieuwe digitale ultrasonicator is een krachtige ultrasone klankbewerker voor vloeibare behandelingen op bank-hoogste en industriële schaal. De gemeenschappelijke toepassingen omvatten homogenisatie, emulgering, het verspreiden & deeltjes fijne malen, lysis & extractie, het oplossen van vagy sonochemical reacties zoals sono-synthese en sono-katalyse. Aanrakingsvertoning, browser afstandsbediening, automatische gegevensopname. De hoge Macht en Volledige Procesbeheersings Krachtige sonication zijn de procesoplossing voor diverse vloeibare verwerkingstoepassingen, zoals het emulgeren, verspreiden, die het vagy oplossen malen. Het materiaal verstrekt intense ultrasone klankgolven om veeleisende taken zonder problemen te vervullen. Om een verenigbare proceskwaliteit te verzekeren, niet alleen is de geleverde macht essentieel, zijn de controle en het toezicht op de procesparameters van het grootste belang zeer belangrijk. De nieuwe generatie van hdTultrasonicators laat de exploitant toe om het ultrasone apparaat via aanrakingsvertoning of browser afstandsbediening te loodsen.

   

  • Verspreiding
  • Celverstoring
  • Prep steekproef
  • Homogenisatie
  • Emulgering
  • Nanoparticleverspreiding
  • Atomisering
  • Grapheneverspreiding

   

  Ultrasoon Sondetype Sonicator, Ultrasone Verspreiding van Nanoparticles-Materialen

  Ultrasoon Sondetype Sonicator, Ultrasone Verspreiding van Nanoparticles-Materialen

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten