Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenultrasoon verzegelend materiaal

Ultrasone Naaimachine, niet Geweven In orde makende Ultrasone Naaimachine voor Nonwovens

Ultrasone Naaimachine, niet Geweven In orde makende Ultrasone Naaimachine voor Nonwovens

  • Ultrasonic Sewing Machine , Non Woven Trimming Ultrasonic Sewing Machine For Nonwovens
  • Ultrasonic Sewing Machine , Non Woven Trimming Ultrasonic Sewing Machine For Nonwovens
 • Ultrasonic Sewing Machine , Non Woven Trimming Ultrasonic Sewing Machine For Nonwovens

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: Hc-S800

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Karton
  Levertijd: 5DAYS
  Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
  Levering vermogen: 500 sets per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: het ultrasone naaien frequentie: 35KHz
  macht: 800W HOORNmateriaal: Snel staal, Titanium
  GENERATOR: digitaal

  Ultrasoon Roterend Proces voor Naaimachine

  Descripersion

  Het ultrasone plakken is het proces om compressie/ontspanning met hoge frekwentie van materialen tegen speciaal ontworpen aambeeldpatronen te gebruiken die hen om op het moleculaire niveau veroorzaken te verwarmen en te smelten. 

  Een andere moeilijkheid verbonden aan conventionele roterende hoornen heeft op de lengten van het lasgebied betrekking. Hoofdzakelijk, is de lengte van het lasgebied een maatregel van de hoeveelheid product die in een bepaalde pas van de roterende hoorn kan worden gelast. Aldus, laten de grotere lengten van het lasgebied grotere productproductie en verhoogde rentabiliteit toe. om de verhoogde lengten van het lasgebied te verstrekken is het over het algemeen noodzakelijk om de lengte van het lasgebied van de lassectie te verhogen. Vele conventionele radiale hoornen hebben. de lengten van het lasgebied die tot ongeveer 2,5 duim beperkt zijn. Het gebruiken van zulk een hoorn op een toepassing die de lengten van het lasgebied van ongeveer 5 duim vereisen zou daarom tweemaal zo veel lassentijd en arbeid vereisen. Het is daarom wenselijk om een roterende hoorn te verstrekken die een minimumomvanguniformiteit van 85 percenten terwijl het handhaven van een radiale lengte van het lasgebied van 5 duim of meer heeft.

  Nog een andere moeilijkheid verbonden aan conventionele akoestische roterende hoornen heeft op het drijven en het opzetten van de hoorn betrekking. Bijvoorbeeld, hebben vele conventionele hoornen één enkele inputsectie voor het ontvangen van de as akoestische energie. Deze enige inputsectie dient als enig mechanisme om de hoorn met de as akoestische energie te drijven en beperkt het algemene nut van de hoorn tot half-wave toepassingen. Voorts moet de hoorn aan één kant van het lasgebied worden opgezet. Wanneer op deze wijze opgezet, wordt de hoorn geladen op dezelfde manier als cantileverstraal. Conventionele enig zet ontwerpen op is geschat om laskrachten van 150 ponden of minder te veroorzaken alvorens de afbuigingen te bovenmatig worden en ongelijk lassen veroorzaken. Het resultaat is vaak een lagere druklas die, op zijn beurt, in minder ultrasone energie die aan de doeldelen resulteert worden verleend. Minder ultrasone energie die aan de lasoppervlakte worden verleend vermindert uiteindelijk productregelsnelheden. Het is daarom wenselijk om een roterende hoorn te verstrekken die onderstellen heeft die aan elke kant van het lasgebied, op dezelfde manier als eenvoudig gesteunde straal worden gevestigd, lasdruk en de overdracht van akoestische energie tot de gelaste delen te verhogen. De eenvoudig gesteunde hoorn kan vijf keer steunen zo veel kracht zoals de opzettende methode van de cantileverstijl voor dezelfde afbuiging. De onderstellen in de eenvoudig gesteunde opzettende methode zouden polaire of knooponderstellen kunnen zijn.

  De bovengenoemde en andere doelstellingen worden verstrekt door een ultrasone roterende hoorn overeenkomstig de onderhavige uitvinding. De roterende hoorn heeft een eerste radiale lassectie, en een eerste asinputsectie die doeltreffend aan de eerste radiale lassectie wordt gekoppeld voor het ontvangen van een eerste as akoestische energie. De eerste asinputsectie heeft eerste coned sectie dusdanig dat de eerste asinputsectie en de eerste radiale lassectie een gedeelte van de eerste as akoestische energie in radiale akoestische energie omzetten. De radiale akoestische energie is in fase met de eerste as akoestische energie. Het gebruik van een verminderde meetkunde voor de eerste asinputsectie laat de roterende hoorn toe om zonder afhankelijkheid van de Poisson verhouding effect en ingewikkelde stemmende besnoeiingen worden ontworpen.

   

   

  Het moet op de ulltrasonic naaimachine, en aandrijving door een andere roterende hoorn worden geassembleerd.

   

  Kenmerken:


  1. Seamming die, die en zonder lijm, draad of andere verbruiksgoederen in orde maken in reliëf maken
  2. Sneller en rendabel dan traditionele naaimachine en zelfklevende manieren
  3. Elimineert het verzwakken of het ontrafelen van randen en naden in entrepot
  4. Multifunctioneel en duizenden beschikbare ontwerpen
  5. Vereist minimum opleiding en onderhoud
  6. De super sterke ultrasone macht voldoet aan de behoeften van verschillende stoffendikte

   

  Hc-SONIC specialiseert zich in het lassenoplossingen van de productie ultrasone naad voor rotatiesystemen.

  Kenmerken:

  • Kan vast met Verscheidenheid van rolpatronen, andere rolontwerpen beschikbaar volgens klantenvereisten;
  • Vier keer sneller dan naaimachines, minimale exploitant vereiste opleiding.

  Functioneert:

  1. Het in orde maken: Rechte of kromlijnige randknipsel en randbehandeling voor zo vlot smelten, geen ruwe randen;
  2. Het verzegelen: Twee of meer lagen van stof die zonder draad samen wordt gestikt die de naaiende naalden, goede lassensterkte vervangen;
  3. Het vormen zich: Gelijktijdig knipsel, het verzegelen van en het in reliëf maken om productie in één keer te maken.

  Parameter:

  Punt Parameter
  Frequentie 35KHZ
  Macht 800W
  Roterende hoorndiameter 106MM
  Omvang 28μm
  Roterend hoornmateriaal Snel staal, Titanium
  Snelheid 0.1-5m/s
  Elektrospanning: De enige fase van 220 V, 50 of 60 Herz
  Lassenbreedte 8mm

   

  Toepassing

  Een ultrasone naaimachine is veelzijdig en makkelijk te gebruiken te naaien, te snijden, te scheuren, in orde te maken, vast te spijkeren, in reliëf te maken of, tegelijkertijd te snijden en te verzegelen. Het proces dat door elke ultrasone naaimachine wordt gebruikt is snel, eenvoudig en efficiënt. Het kan tot 80 meters verzegelen per minuut zonder de behoefte aan draden noch naalden.

  Het is inderdaad een flexibele technologie. wegens het aanpassingsvermogen van zijn ontwerp, is het mogelijk om de naaimachine op een werkbank op te zetten of het te installeren in semi of volledig geautomatiseerde systemen.


  Het gebruiken van een ultrasone naaimachine brengt vooruit een reeks voordelen:
   
  • Het snelle en rendabele weven;
  •  
  • Veerkrachtige naden;
  •  
  • Geen behoefte aan verbruiksgoederen zoals band, klemmen of lijm;
  •  
  • Constante resultaten;
  •  
  • Geen het koelen tijden en lagere onderhoudskosten;
  •  
  • Geen het schieten tijd voor het nietmachinehulpmiddel;
  •  
  • Het scherpen in één verrichting
  • Geen behoefte aan naalden, draad, spoelen en om het even welke activiteiten met betrekking tot kleur aanpassing, inventarissen, het winden en het in orde maken;
  •  
  • Milieuvriendelijk omdat het geen kleefstoffen en oplosmiddelen vergt;
  •  
  • De randen worden die zonder enige steekgaten te verlaten worden verzegeld, waarbij penetratie wordt verhinderd chemische agentia, bloodborne ziekteverwekkers en andere deeltjes.

  Voordeel:

  In plaats van naalden, draad, lijm of andere kleefstoffen, gebruikt het ultrasone naaiende materiaal een gepatenteerd roterend systeem, dat aan trillingen met hoge frekwentie wordt gekoppeld, synthetische of gemengde materialen te plakken die tot 40 percenten natuurlijke vezels bevatten.

  Lijkend op een traditionele naaimachine, kanaliseert de ultrasone naaimachine de ultrasone trillingen tussen een hoorn en een roterend wiel, veroorzakend een gelokaliseerde hitteopbouw die de synthetische vezels om veroorzaakt zacht te worden en te smelten. Dit leidt tot een sterke moleculaire band die aan vochtigheid ondoordringbaar is. Verklaart Alleman, de „resulterende barrièrenaden worden verzegeld, veilig, ultra-betrouwbaar en zacht-aan-de-aanraking zonder de veiligheidskwesties die door steekgaten, lijmhiaten te verzwakken of te ontrafelen worden veroorzaakt.“

   

   

  Ultrasone Naaimachine, niet Geweven In orde makende Ultrasone Naaimachine voor NonwovensUltrasone Naaimachine, niet Geweven In orde makende Ultrasone Naaimachine voor Nonwovens

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten