Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasoon Solderend Materiaal

Volledige Dgital-LUF van het Controle Ultrasone Solderende Materiaal Vrije Solderende Koperstok

Volledige Dgital-LUF van het Controle Ultrasone Solderende Materiaal Vrije Solderende Koperstok

  • Full Dgital Control Ultrasonic Soldering Equipment Flux Free Soldering Copper Stick
  • Full Dgital Control Ultrasonic Soldering Equipment Flux Free Soldering Copper Stick
 • Full Dgital Control Ultrasonic Soldering Equipment Flux Free Soldering Copper Stick

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: Hc-2010GL

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Karton
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 20kHz macht: 2000W
  Type: Digitale Generator Toepassing: Metaal het Inblikken
  Temperatuurbereik: ultrasone solderende machine Hoorn: gelegeerd staal

  LUF de vrije Ultrasone Solderende Stok van het Materiaal Solderende Koper

  De ultrasone Solderende Machine (Onderdompeling die Type solderen) biedt hoogst stevige en betrouwbare solderende verbindingen zonder stroom aan.

  Het ultrasone Solderende Systeem van Solbraze maakt onderdompeling inblikken van een brede waaier van zowel metaal als niet-metalen materialen zonder het gebruik van enige stroom het mogelijk.

  Het ultrasone solderende systeem bestaat uit twee belangrijkste onderdelen; een ultrasone sonde en een generator. Het ontwerp van de sonde is dusdanig dat het bij een reeks ultrasone frequentie van rond 20kHz die aan het soldeerselbad via een omvormer en een ultrasone sonde wordt overgebracht, of soms verwezen naar als energiehoorn zal resoneren. Deze hoorn of sonde gaan door de kant van het soldeerselbad binnen en in het soldeersel gedeeltelijk ondergedompeld. De generator zal automatisch zijn outputfrequentie aanpassen om de nauwkeurige resonerende frequentie van de sondeassemblage aan te passen. De generator controleert ook de omvang van de ultrasone trilling, en zal een maximummachtsoutput van 250W geven.

  Het systeem wordt gewoonlijk gebruikt met een soldeerselbad dat een elementenclassificatie van 700W en een capaciteit ong. 10 kg heeft. Er is een licht van de soldeerseltemperatuur op de voorzijde van de generator die niet in gebruik tijdens verrichting zonder een soldeerselbad is.

  Het is essentieel dat de ultrasone omvormer koel blijft, en wegens dit wordt de omvormerhuisvesting gepast met een ventilator, en de samengeperste lucht wordt geleverd aan de koelkraag op de sonde. Als het geleverde systeem met kleine die componenten gebruikt wordt door de hete lucht worden verwarmd, is het waarschijnlijk dat de samengeperste luchtkoeling niet zal vereist worden.

   

  Toepassing

  • Elektronische Componenten het Solderen (Geen LUF)
  • Van de magneetdraad (Al of Cu) het Product Solderende Motor/Transformator/Inductor/Toroidal Rol
  • Het solderen (Geen LUF)
  • Batterijelektrode het Solderen
  • Hard-aan-soldeersel het materiële solderen (Aluminium, Nikkel, Molybdeen, Glas, Ceramische, Non-ferro metalen)

   

  Beschrijving

  Modelleer Nr. Hc-2010GL
  Ultrasone Frequentie 20 KHz ± 1 KHz
  Maximumoutput 1000 Watts
  Temperatuurwaaier 200 ~ 400 °C
  Voeding 220V (Enige Fase)/50-60 Herz
  Hoorn legeringsstaal
  Generator Digitale generator
  Eigenschappen

   

  · Volledige Dgital-Controle

  · Ultrasone Regelbare Omvang: 10 ~ 100%

  · Autofrequentie die stemmen: kHz 20 +/- 1 kHz

  · Programmeerbare Lassentijd en Energie (10 geheugen voor lassenvoorwaarde)

  · De ultrasone Schaal van de Ladingsmeter

  · Het solderen prik Volledige Diucts manueel

  · Geen LUF het solderen

   

  Voordelen en Toepassingen

  De ultrasone die energie in een pot van het onderdompelingssoldeersel wordt geïntroduceerd elimineert de behoefte aan stroom terwijl het verbeteren van vele het solderen procédés. Het verstrekt ook een middel om soldeersel op een aantal materialen met inbegrip van aluminium en glas te plakken die moeilijk of onmogelijk zijn om het gebruiken van conventionele het solderen technieken te solderen. HC-Sonic heeft een techniek geperfectioneerd om ultrasone energie in de potten van het onderdompelingssoldeersel te introduceren en de exclusieve fabrikant vandaag van dit type van materiaal in de wereld geweest.

  Hc-SONIC' de soldeerselpotten worden geactiveerd door uiterlijk opgezette omvormers die groot volume het meerdelige onderdompelen toestaan. De controles van de systemen zijn aanpasbaar aan geautomatiseerde lijnen.

  Elektronische en Component die inblikken solderen

  Solderability van het componentenlood is een belangrijke overweging wanneer de apparaten in hoge betrouwbaarheidshardware zoals dat moeten worden opgenomen gebruikt door militaire, menselijke implants met inbegrip van hartstimulators en defibrillators, en voor ruimtevaarttoepassingen. Dit is vooral waar in gevallen waarbij het apparaat, zodra geïnstalleerd, niet toegankelijk voor de dienst is. In deze kritieke toepassingen is het alledaags aan de lood van de „tin“ component wanneer zij bij het assemblagehuis en voorafgaand aan het gaan in opslag aankomen. In sommige gevallen kunnen de componentenlood opnieuw onmiddellijk voorafgaand aan gebruik „ingeblikt“ zijn. Het ultrasone inblikken biedt verscheidene voordelen over conventionele stroommethodes voor aan het hoge betrouwbaarheidslood inblikken.

   

  20 kHztrillingen van de Ultrasone Generator via een omvormer in bijlage aan de hoorn worden overgebracht aan het gesmolten soldeersel resulterend in cavitatie van het gesmolten soldeersel. De imploderende cavitatiebellen hebben een het schrobben effect op om het even welk ondergedompeld het werkstuk en verwijderen mechanisch oxyden. De schoongemaakte oppervlakte is onmiddellijk met een laag bedekt met het soldeersel waarin het wordt ondergedompeld. Het proces vereist niet het gebruik van een stroom die directe voordeel halen uit de verwijdering van de smeltende verrichting en de procedures en materiaal verbonden niet alleen met zijn toepassing maar ook aan opslag, residuverwijdering enz. heeft. De het solderen temperatuur kan vaak eenvoudig worden verminderd omdat het niet noodzakelijk is om activering van een stroom te verzekeren en dit vermindert op zich afvalvorming. Het ontbreken van een stroom en zijn oppervlaktespanning die eigenschappen verminderen betekent dat er geen „het wicking“ van soldeersel in het ultrasone het solderen procédé zijn. Terwijl dit onder bepaalde voorwaarden een nadeel kan zijn is het voordelig in het inblikken van strengen en schakelaarspelden. De omvormer moet in termen van temperatuur worden beschermd en de hoorn wordt daarom voorzien van een luchtkoelingskraag die verbinding vereisen aan een samengeperste luchtlevering, naast een integrale koelventilator.

   

  Volledige Dgital-LUF van het Controle Ultrasone Solderende Materiaal Vrije Solderende Koperstok

  Volledige Dgital-LUF van het Controle Ultrasone Solderende Materiaal Vrije Solderende Koperstok

   

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten