Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenultrasoon lassenhoorn

Wisselmarkt-het Ultrasone Lassenhoorn van de Berekeningsprecisie met Lange Levensduur

Wisselmarkt-het Ultrasone Lassenhoorn van de Berekeningsprecisie met Lange Levensduur

  • FEM Calculation Precision Ultrasonic Welding Horn With Long Service Life
  • FEM Calculation Precision Ultrasonic Welding Horn With Long Service Life
 • FEM Calculation Precision Ultrasonic Welding Horn With Long Service Life

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: HC-hoorn

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: Negotiated
  Verpakking Details: Schuim en Karton
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
  Levering vermogen: 1000 sets per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: ultrasone hoorn Materiaal: Titanium, Aluminium of Van gehard staal
  Type: Ontwerp door verschillende toepassing Toepassing: ultrasoon lassen/malen
  Design: door steekproef tijd van levering: 10 dagen

  Wisselmarkt-berekeningsprecisie die Ultrasone sonotrodes vervaardigen

  Wij niet verkoop ultrasone alleen hoorn, wij produceren het voor ons eigen slechts materiaal.

   

   

  De lassenhoorn is het element van de lassenstapel die energie aan de component levert die worden gelast. Het ontwerp van de lassenhoorn is kritiek aan succesvol lassen. Men adviseert sterk dat de vervaardiging van de lassenhoorn slechts door bedrijven zou moeten worden uitgevoerd die zich in ultrasoon lassen specialiseren.

  De lassenhoorn, zoals het hulpelement, is een gestemd apparaat, dat, in de meerderheid van toepassingen, ook mechanische aanwinst verstrekt. Het wordt typisch vervaardigd in of aluminium of titanium. De hoornen van het aluminiumlassen neigen om voor laag volumetoepassingen worden gebruikt aangezien de slijtage een specifiek probleem met dit materiaal kan zijn. Sommige lassenhoornen hebben speciaal uiteinden vaste vorm gegeven om slijtage tijdens lassen te verminderen.

  Zoals met het hulpelement, moet de lengte van de lassenhoorn of half van een golflengte van ultrasone klank in het materiaal zijn waarvan het, of veelvouden van deze lengte wordt vervaardigd. Dit zorgt ervoor dat er voldoende omvang aan het eind van de lassenhoorn is om lassen uit te voeren.

  De omvang is typisch tussen 30 en 120µm. De vorm van de lassenhoorn is belangrijk sinds spanning, door de asuitbreiding wordt veroorzaakt en de samentrekking van de hoorn, kon tot het barsten in hoge omvangtoepassingen leiden die. In sommige toepassingen wordt de lassenhoorn vervaardigd met groeven in de asrichting. Dit moet ervoor zorgen dat de maximumtrillingsomvang in de longitudinale richting is.

  Het uiteinde van de lassenhoorn levert de ultrasone energie aan de component die worden gelast. Het uiteinde zou specifiek moeten worden ontworpen om de component aan te passen. Dit zal ervoor zorgen dat de maximumenergieoverdracht tussen de hoorn en de component wordt bereikt. Gewoonlijk, wordt het uiteinde van de hoorn geprofileerd om de contouren van de component aan te passen.

   

   

  VOORDELEN:

  • Sonotrodes aan frequentie en omvang wordt gestemd die
  • Sonotrodemeetkunde en aambeeldversies om eender welke toepassing aan te passen
  • Lange levensduur toe te schrijven aan individuele selectie van het sonotrodemateriaal om het respectieve plastiek aan te passen
  • Optimale lassenresultaten toe te schrijven aan nauwkeurig resonantiegedrag van sonotrodes
  • Lange levensduur toe te schrijven aan wisselmarkt-berekening van het beste resonantiegedrag
  • Stabiel proces met lage thermische uitbreiding toe te schrijven aan innovatieve receptor

   

   

   

  De standaardontwerpen zijn beschikbaar in lengten tot 26“ snak met“ maximumbreedte een 2-1/2. Elk van onze hoornen worden ontworpen om met zelfs omvang over het volledige gezicht bij verminderde macht te trillen.

   

  Ontwerp door HC-SONIC en Professionele analyse voor verschillende toepassing. Het hoornontwerp is geen eenvoudig proces. Het correcte materiaal moet worden geselecteerd, moeten de hoornen worden in evenwicht gebracht en, ontworpen voor de vereiste omvang, nauwkeurig aan een specifieke frequentie worden gestemd. Kunnen de verkeerd gestemde hoornen schade aan de convertor en/of de voeding veroorzaken. Gebruiken de Bewerkende Ingenieurs van Branson Eindige Elementenanalyse (FEA) om hoornen te ontwerpen en te optimaliseren, voor het juiste stemmen, niveau, omvangniveau en uniformiteit te beklemtonen.

   

  De sonotrode of lashoorn, de kritiekste en invloedrijke component in de reeks die het plastic deel contacteert worden, ontworpen om het optimale contactgebied en de omvang van trilling aan de delen te verstrekken die worden gelast. In overleg met de spanningsverhoger, kan de hoeveelheid omvang van trilling aan een specifiek plastic polymeermateriaal en, minder belangrijk, aan de meetkunde aan het deel worden aangepast. Diverse polymeren vereisen dat verschillende hoeveelheden omvang worden gelast gebaseerd op vele factoren maar hoofdzakelijk, op hun de temperatuur of de smeltingspunt van de glasovergang en „stijfheid“ of verliesmodulus.

  Acryl is het gemakkelijkst om wegens zijn lage Tg en vrij hoge stijfheid te lassen. Anderzijds, is het polypropyleen met zijn semi-crystalline structuur die kunnen om trillingen (hoge verliesmodulus) absorberen en vrij zacht met een hoog smeltingspunt moeilijker om, in het bijzonder in dunne muurstructuren te lassen zijn. Het algemene sonotrodeontwerp wordt gedreven door de definitieve toepassing op een hoge graad. Sonotrodes wordt gemaakt van of titanium, aluminium, of van gehard staal van diverse rangen om het definitieve gebruik aan te passen. Het titanium wordt goedgekeurd voor zijn hoog tarief van transmissie van correcte golven, duurzaamheid, en relatieve hardheid. Het aluminium kan worden gebruikt en heeft veel lagere kosten wat betreft materieel en het machinaal bewerken. Nochtans, lijdt het aan vrij zwak het zijn en wegens zijn oxidatie, veroorzaakt tekens op de plastic delen en verdere behoefte aan één of ander type van plateren. Het staal is zeer stijf en hard en in toepassingen gebruikt die aan de sonotrodeoppervlakte zoals lassen van glass-reinforced materialen, d.w.z., glass-reinforced nylon in automobieltoepassingen schurend zijn. Het staal moet door een het thermisch behandelen proces worden gezet om het toe te staan om ultrasone trillingen over te brengen zodat worden verdere kosten opgelopen. Aldus, is de keus van materialen afhankelijk van vele factoren, met inbegrip van kosten, hoeveel cycli of lassen het zal maken, vereist levertijd, het materiaal waaraan het, productiecyclus, enz. contacteren.

  Het ontwerp van sonotrode is gebaseerd op de het materiaal en vorm van het deel. Opnieuw, wordt de hoeveelheid omvang berekend in overleg met de convertoroutput, de hulpaanwinst, en sonotrode de aanwinst, en het juiste bedrag wordt geïntroduceerd in het deel. Teveel omvang en proces zullen onstabiel zijn, aangezien de las te snel zal voorkomen en kan aan het deel worden veroorzaakt zal beschadigen. Ook weinig omvang en las zullen niet uniform en constant voorkomen, tijden zal lassen te lang zijn, en het deel kan door de introductie van energie in de bovenkant van het het koppelen deel eerder dan in het het toetreden gebied tussen de twee delen worden beschadigd.

  Het ontwerp van deze hulpmiddelen wordt het best verlaten aan die met de kennis, ervaring, en de vereiste elektronische het testen apparaten om hen correct te maken. De schade die van het onjuiste stemmen het gevolg zijn kan catastrofale mislukking aan of de convertor en/of de generator betekenen en kan zeer duur worden. Sonotrodes moet worden gestemd om correct bij de frequentie van trilling te lopen die output van de generator die de trilling van de convertor en de spanningsverhoger veroorzaken is. De schade zinspeelde op kan voortvloeien als de generator/de convertor niet sonotrode bij de frequentie kan in werking stellen waarvoor het wordt ontworpen. De grote macht trekt kan bij de onjuiste frequenties voorkomen en deze andere componenten beschadigen. Sonotrodes, zoals spanningsverhogers, is gestemd om bij die frequentie te lopen. Een analogie zou het stemmen van een muzikaal instrument zijn. Met het juiste stemmen, loopt een sonotrode met minimale macht en 100 percent van de energie wordt gebruikt om in de lengte bij de specifieke frequentie te trillen +/- een kleine bandbreedte één van beide kant van de generatoroutput.

  Wisselmarkt-het Ultrasone Lassenhoorn van de Berekeningsprecisie met Lange LevensduurWisselmarkt-het Ultrasone Lassenhoorn van de Berekeningsprecisie met Lange Levensduur

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten