Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Productenultrasoon lassenhoorn

HC-hoorn Ultrasoon het Machinaal bewerken Hulpmiddeltitanium/Aluminium/Staalmateriaal

HC-hoorn Ultrasoon het Machinaal bewerken Hulpmiddeltitanium/Aluminium/Staalmateriaal

  • HC-Horn Ultrasonic Machining Tool Titanium / Aluminum / Steel Material
  • HC-Horn Ultrasonic Machining Tool Titanium / Aluminum / Steel Material
 • HC-Horn Ultrasonic Machining Tool Titanium / Aluminum / Steel Material

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: HC-hoorn

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: not sale alone
  Verpakking Details: Schuim en Karton
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
  Levering vermogen: 1000 sets per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: ultrasone hoorn Materiaal: Titanium, Aluminium of Van gehard staal
  Type: Ontwerp door verschillende toepassing Toepassing: Het verzegelen
  tijd van levering: 10 dagen Hoorngrootte: ontwerp door steekproef

  Wisselmarkt-berekeningsprecisie die Ultrasone sonotrodes vervaardigen

  Wij niet verkoop ultrasone alleen hoorn, wij produceren het voor ons eigen slechts materiaal.

   

   

   

   

   

  Soorten Sonotrodes

  Gestapte cilindrisch – het gemeenschappelijkste goedkoopste type, verschillende diameter op elk eind vervaardigen om de vereiste aanwinst te verstrekken.

  Exponentiële cilindrisch – de ontwikkeling van bovengenoemd met exponentiële vorm om de spanning in sonotrode te verminderen, heeft lager aanwinstenvermogen.

  Cilindrische Catenoidal – combinatie van gestapte en exponentiële, verminderde spanning en gematigde aanwinst.

  Moeder/Dochter – assemblage van kleinere sonotrodes op een groot blok sonotrode om een aantal sonotrodes toe te laten om op één enkel systeem worden in werking gesteld.

  Klok – sonotrodes met het centrum uit bored om aanwinst te verstrekken, staat het gebruik van de maximum sonotrode diameter voor lassen toe.

  Blok – rechthoekige sonotrode, geen aanwinst, voor het lassen van grote vlakke componenten.

  Blad – rechthoekige sonotrodes met aanwinst geschikt voor lange of smalle lassen.

  Ingelast – cilindrisch, moeten de klok, het blok of het blad sonotrodes boven bepaalde grootte worden ingelast om onechte frequenties die te elimineren in sonotrode worden ontwikkeld die aan hun verrichting schadelijk zou zijn.

  De aanwinst in een sonotrode kan over het algemeen worden bepaald door een vergelijking van de oppervlakte aan het eind van sonotrode als verhouding uit te drukken.

  De verdere informatie over sonotrodes wordt gegeven in de sectie van het sonotrodeontwerp van deze cursus.

  Vaak, heeft een ultrasone hoorn een overgangssectie met een longitudinaal dwarsdoorsnedeprofiel dat tegen het outputeind samenkomt. Aldus, stijgt de longitudinale de schommelingsomvang van de hoorn tegen het outputeind, terwijl het gebied van zijn transversale dwarsdoorsnede vermindert. De ultrasone hoornen van dit type worden hoofdzakelijk gebruikt aangezien de delen van diverse ultrasone instrumenten voor ultrasoon lassen, het ultrasone solderen, snijden, chirurgische hulpmiddelen maken, gesmolten metaalbehandeling, de Convergerende ultrasone hoornen die van enz. ook algemeen inbegrepen in laboratorium vloeibare die bewerkers voor een verscheidenheid van processtudies worden gebruikt, met inbegrip van sonochemical, emulgering, het verspreiden en vele anderen zijn.

  In high-power industriële ultrasone vloeibare bewerkers, zoals commerciële sonochemical reactoren, ultrasone homogenisators en ultrasone malensystemen voorgenomen voor de behandeling van grote volumes van vloeistoffen bij hoge ultrasone omvang (het ultrasone mengen zich, productie van nanoemulsions, vast deeltje het verspreiden, ultrasone nanocrystallization, enz.), is het aangewezen ultrasone hoorntype de Barbell-hoorn. De Barbellhoornen kunnen ultrasone omvang vergroten terwijl het behouden van grote outputdiameters en het uitstralen van gebieden. Het is, daarom, mogelijk de studies van de laboratoriumoptimalisering in een commercieel productiemilieu direct om te reproduceren door van het Samenkomen op Barbell-hoornen over te schakelen terwijl het handhaven van hoge ultrasone omvang. Als correct verhoogd, produceren de processen dezelfde reproduceerbare resultaten op de installatievloer die zij in het laboratorium doen.

   

   

   

  VOORDELEN:

  • Sonotrodes aan frequentie en omvang wordt gestemd die
  • Sonotrodemeetkunde en aambeeldversies om eender welke toepassing aan te passen
  • Lange levensduur toe te schrijven aan individuele selectie van het sonotrodemateriaal om het respectieve plastiek aan te passen
  • Optimale lassenresultaten toe te schrijven aan nauwkeurig resonantiegedrag van sonotrodes
  • Lange levensduur toe te schrijven aan wisselmarkt-berekening van het beste resonantiegedrag
  • Stabiel proces met lage thermische uitbreiding toe te schrijven aan innovatieve receptor

   

   

   

  De standaardontwerpen zijn beschikbaar in lengten tot 26“ snak met“ maximumbreedte een 2-1/2. Elk van onze hoornen worden ontworpen om met zelfs omvang over het volledige gezicht bij verminderde macht te trillen.

   

  Ontwerp door HC-SONIC en Professionele analyse voor verschillende toepassing. Het hoornontwerp is geen eenvoudig proces. Het correcte materiaal moet worden geselecteerd, moeten de hoornen worden in evenwicht gebracht en, ontworpen voor de vereiste omvang, nauwkeurig aan een specifieke frequentie worden gestemd. Kunnen de verkeerd gestemde hoornen schade aan de convertor en/of de voeding veroorzaken. Gebruiken de Bewerkende Ingenieurs van Branson Eindige Elementenanalyse (FEA) om hoornen te ontwerpen en te optimaliseren, voor het juiste stemmen, niveau, omvangniveau en uniformiteit te beklemtonen.

   

  Als sonotrodes slijtage tijdens uitgebreide productie, zal de oppervlakte duidelijk of pokdalig worden. Vaak, kunnen deze tekens door de fabrikant worden verminderd om het leven van sonotrode uit te breiden. Nochtans, aangezien de lengte over alles de frequentie van trilling dicteert, verandert in lengte door machinaal te bewerken wordt veroorzaakt kan het stemmen van sonotrode veranderen die. Typisch, kunnen deze een paar keer afhankelijk van de aanwinst van sonotrode worden van een nieuwe buitenlaag voorzien of zijn weer opgedoken. Opnieuw, wordt dit het best verlaten aan die met de ervaring en het materiaal om dit te doen.

  De ultrasone stapel die uit convertor, spanningsverhoger bestaan, en sonotrode verstrekt de noodzakelijke ultrasone trilling en efficiënt precies assembleert de plastic delen in productie. Begrijpend de terminologie wordt gebruikt om deze delen, de manier te beschrijven deze componenten op elkaar inwerken, en de functies van elk zullen de gebruiker een grondiger inzicht in het proces dat geven en zullen voor meer geïnformeerd toestaan

   

   

   

   

   

   

  HC-hoorn Ultrasoon het Machinaal bewerken Hulpmiddeltitanium/Aluminium/StaalmateriaalHC-hoorn Ultrasoon het Machinaal bewerken Hulpmiddeltitanium/Aluminium/Staalmateriaal

   

   

   

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten