Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasone Vloeibare Bewerker

Materiaal van de Bewerkersonochemistry van de titaniumlegering het Ultrasone Vloeibare voor Drugextractie

Materiaal van de Bewerkersonochemistry van de titaniumlegering het Ultrasone Vloeibare voor Drugextractie

  • Titanium Alloy Ultrasonic Liquid Processor Sonochemistry Equipment For Drug Extraction
  • Titanium Alloy Ultrasonic Liquid Processor Sonochemistry Equipment For Drug Extraction
 • Titanium Alloy Ultrasonic Liquid Processor Sonochemistry Equipment For Drug Extraction

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: Hcs20-2000

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Houten Doos
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 20kHz macht: 2000W
  Gewicht: 14 KG Hoorn: titaniumlegering
  naam: sonochemistry ultrasone geluidsleer GENERATOR: digitaal

  20Khz Materiaal van Sonochemistry van de titaniumlegering het Ultrasone voor drugextractie

   

  Nota:

  Dit is laboratoriummateriaal voor kleine bedragtransactie als experiment, leveren wij ook het ultrasone sonochemistry materiaal van de de industrie hoge macht.

   

   

  Beschrijving:

  HC-Sonics vervaardigt de het meest technologisch gevorderde en betrouwbare ultrasone bewerkers in de industrie voor toepassingen zoals: verspreiding van nanoparticles, nanotubes en Graphene; cel het lysing en celverstoring; prep steekproef; Spaanderanalyse; homogenisatie; extractie; atomisering; en meer.

  De farmaceutische en kosmetische industrieën nu wenden de energie van Ultrasone trilling als efficiënter middel om te creëren aan:
  Stabiele emulsies
  eEmulsions die optimale viscositeit hebben
  Emulsies die wenselijke deeltjesgrootte
  Grondige distributie van vaste deeltjes in een vloeibaar middel (verspreiding) of om het even welk systeem die mengen het met hoge intensiteit vereisen zich. De resultaten voor die systemen zijn moeilijk om vooraf met conventioneel materiaal geweest te voorspellen.

  De emulsies en de verspreiding worden vaak gemaakt met goedkope, propellermixers die, die een tijdrovend proces impliceren en een product van geringe kwaliteit met grote deeltjesgrootte produceren. Ander gebruikt materiaal is colloïdemolens en zuigerhomogenisators, die een goede emulsie, maar met lage productie, hoge machtsvereisten, hoge onderhoudskosten en misschien ongewenste het verwarmen gevolgen produceren. Het materiaal is ook omvangrijk en heeft hoge beginkapitaalkosten. Vandaag, is het ultrasone materiaal, geschikt om aan bijna om het even welke capaciteit en voor gebruik in om het even welk vloeibaar verwerkingssysteem worden gebouwd, beschikbaar. Dergelijk materiaal wordt gebruikt door more and more drug en kosmetische fabrikanten als efficiënt, goedkoop systeem om uitstekende emulsies en verspreiding te veroorzaken. De goedkope, groot-volumeproductie wordt door een uniek concept bereikt die tot ultrasone energie mechanisch leiden.

   

   

   

  Ultrasone Voorbereiding van Nanoscale-Apparaten
  • De uniformiteit van de deeltjesgrootte, sterke verspreiding, kristaltype controle, eenvoudige voorbereiding, hoge opbrengst
  • Ultrasone klanknanofabricatie van monodisperse, duidelijk omlijnde nanoparticles en verminderd energieverbruik
  • Het ultrasone nanoprocessing is gemakkelijker om het mesoscopic mengen te bereiken zich dan conventionele het mengen zich technieken, die lokale concentratievariaties elimineren, die reactietarieven verhogen, die de vorming van nieuwe fasen bevorderen, die bijeenkomst remmen

   

  Sondesonication is beduidend krachtiger en efficiënt wanneer vergeleken bij ultrasone schonere baden voor nanoparticletoepassingen. Een schoner bad vereist uren om te verwezenlijken wat een sonde Sonicator in notulen kan doen. Sonicators kan een stabiele verspreiding tot stand brengen die in opschorting voor vele maanden kan blijven zoals die in dit artikeluittreksel blijk van wordt gegeven van:

  De verspreiding in flesjes (a) is CNTs in het lichaam gecoaguleerd en bij de bodem door middel van badsonication 8 uren, lijkt (b) vrij-homogeen met sondesonication 3 minuten, en (c) levensonderhoud vrij-homogeen zelfs daarna 4 maanden van het zitten bij kamertemperatuur. De concentratie van multi-Ommuurde Koolstof Nanotubes (MWCNTs) is 2500 mg/l en het MWCNTs/SDS-rantsoen is 1:10. (d) MWCNTs van (c) werd verdund aan 25 mg/l met gedeioniseerd water.

   

   

  Punt Parameter
  Frequentie 20Khz
  Macht 2000W
  Capaciteit 10L
  Hoorndiameter 16mm
  De diepte van de sondeonderdompeling 80mm

   

   

   

  Toepassingen:

  Ultrasoon hebben uiterst geschikt en veelzijdig, kan het een brede waaier van organische en anorganische materialen – van microliters aan liter veilig verwerken. De typische toepassingen omvatten: steekproefvoorbereiding, verspreiding, cel, desegregatie, homogenisatie, de vermindering van de deeltjesgrootte, grond het testen, transesterification (met inbegrip van biodieselproductie) lysing, nanotechnologie (met inbegrip van nanoparticle en Graphene-verspreiding die), versnelling van chemische reacties, het ontgassen en atomisering.

  Nieuwe digitale ultrasonicator is een krachtige ultrasone klankbewerker voor vloeibare behandelingen op bank-hoogste en industriële schaal. De gemeenschappelijke toepassingen omvatten homogenisatie, emulgering, het verspreiden & deeltjes fijne malen, lysis & extractie, het oplossen van vagy sonochemical reacties zoals sono-synthese en sono-katalyse. Aanrakingsvertoning, browser afstandsbediening, automatische gegevensopname. De hoge Macht en Volledige Procesbeheersings Krachtige sonication zijn de procesoplossing voor diverse vloeibare verwerkingstoepassingen, zoals het emulgeren, verspreiden, die het vagy oplossen malen. Het materiaal verstrekt intense ultrasone klankgolven om veeleisende taken zonder problemen te vervullen. Om een verenigbare proceskwaliteit te verzekeren, niet alleen is de geleverde macht essentieel, zijn de controle en het toezicht op de procesparameters van het grootste belang zeer belangrijk. De nieuwe generatie van hdTultrasonicators laat de exploitant toe om het ultrasone apparaat via aanrakingsvertoning of browser afstandsbediening te loodsen.

   

  • Verspreiding
  • Celverstoring
  • Prep steekproef
  • Homogenisatie
  • Emulgering
  • Nanoparticleverspreiding
  • Atomisering
  • Grapheneverspreiding

   

   

   

   

   

   

  Materiaal van de Bewerkersonochemistry van de titaniumlegering het Ultrasone Vloeibare voor Drugextractie

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten