Ultrasoon het Materiaalco. van Hangzhouxing, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasone Vloeibare Bewerker

2000W ultrasone Celverbreker, Ultrasoon Laboratoriummateriaal voor Kosmetische Emulgator

2000W ultrasone Celverbreker, Ultrasoon Laboratoriummateriaal voor Kosmetische Emulgator

  • 2000W Ultrasonic Cell Disruptor , Ultrasonic Lab Equipment For Cosmetic Emulsifier
  • 2000W Ultrasonic Cell Disruptor , Ultrasonic Lab Equipment For Cosmetic Emulsifier
 • 2000W Ultrasonic Cell Disruptor , Ultrasonic Lab Equipment For Cosmetic Emulsifier

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: RPS-SONIC
  Modelnummer: Rps20-2000

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Houten Doos
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 20KHz Macht: 2000W
  Gewicht: 14KG Hoorn: titaniumlegering
  snelheid: <50l> Generator: digitaal

  Ultrasone Celdisrupter Laboratorium Ultrasone vloeibare bewerker voor kosmetische emulgator

  Nota:

   

  Dit is laboratoriummateriaal voor kleine bedragtransactie als experiment, leveren wij ook het ultrasone sonochemistry materiaal van de de industrie hoge macht.

   

  Beschrijving:

   

  HC-Sonics vervaardigt de het meest technologisch gevorderde en betrouwbare ultrasone bewerkers in de industrie voor toepassingen zoals: verspreiding van nanoparticles, nanotubes en Graphene; cel het lysing en celverstoring; prep steekproef; Spaanderanalyse; homogenisatie; extractie; atomisering; en meer.

  De zeer hoge die energieën door cavitatie worden veroorzaakt veroorloven zich een middel om kleiner deeltjesgrootte tot stand te brengen, en groot vele gevallen staat een vermindering n de hoeveelheid emulgeermiddel toe. De voordelen van Ultrasoon het systeem Eenvoudig, goedkoop ontwerp van de Technologie ultrasoon emulgering-Aanvankelijke die het gebiedsfractie van materiaalkosten (vaak one-fourth of één vijfde) van de uitgave voor conventioneel materiaal met gelijkaardige output wordt vereist. De installatie van hc-SONIC emulgeringssysteem vaak betekent slechts de vervanging van een bestaande eenheid zonder verandering van productiemethodes.

   

   

  Ultrasone Voorbereiding van Nanoscale-Apparaten


  • De uniformiteit van de deeltjesgrootte, sterke verspreiding, kristaltype controle, eenvoudige voorbereiding, hoge opbrengst
  • Ultrasone klanknanofabricatie van monodisperse, duidelijk omlijnde nanoparticles en verminderd energieverbruik
  • Het ultrasone nanoprocessing is gemakkelijker om het mesoscopic mengen te bereiken zich dan conventionele het mengen zich technieken, die lokale concentratievariaties elimineren, die reactietarieven verhogen, die de vorming van nieuwe fasen bevorderen, die bijeenkomst remmen

   

  Sondesonication is beduidend krachtiger en efficiënt wanneer vergeleken bij ultrasone schonere baden voor nanoparticletoepassingen. Een schoner bad vereist uren om te verwezenlijken wat een sonde Sonicator in notulen kan doen. Sonicators kan een stabiele verspreiding tot stand brengen die in opschorting voor vele maanden kan blijven zoals die in dit artikeluittreksel blijk van wordt gegeven van:

  De verspreiding in flesjes (a) is CNTs in het lichaam gecoaguleerd en bij de bodem door middel van badsonication 8 uren, lijkt (b) vrij-homogeen met sondesonication 3 minuten, en (c) levensonderhoud vrij-homogeen zelfs daarna 4 maanden van het zitten bij kamertemperatuur. De concentratie van multi-Ommuurde Koolstof Nanotubes (MWCNTs) is 2500 mg/l en het MWCNTs/SDS-rantsoen is 1:10. (d) MWCNTs van (c) werd verdund aan 25 mg/l met gedeioniseerd water.

   

   

  Punt Parameter
  Frequentie 20Khz
  Macht 2000W
  Capaciteit 10L
  Hoorndiameter 16mm
  De diepte van de sondeonderdompeling 80mm

   

   

  Toepassingen:

   

  Ultrasoon hebben uiterst geschikt en veelzijdig, kan het een brede waaier van organische en anorganische materialen – van microliters aan liter veilig verwerken. De typische toepassingen omvatten: steekproefvoorbereiding, verspreiding, cel, desegregatie, homogenisatie, de vermindering van de deeltjesgrootte, grond het testen, transesterification (met inbegrip van biodieselproductie) lysing, nanotechnologie (met inbegrip van nanoparticle en Graphene-verspreiding die), versnelling van chemische reacties, het ontgassen en atomisering.

  Nieuwe digitale ultrasonicator is een krachtige ultrasone klankbewerker voor vloeibare behandelingen op bank-hoogste en industriële schaal. De gemeenschappelijke toepassingen omvatten homogenisatie, emulgering, het verspreiden & deeltjes fijne malen, lysis & extractie, het oplossen van vagy sonochemical reacties zoals sono-synthese en sono-katalyse. Aanrakingsvertoning, browser afstandsbediening, automatische gegevensopname. De hoge Macht en Volledige Procesbeheersings Krachtige sonication zijn de procesoplossing voor diverse vloeibare verwerkingstoepassingen, zoals het emulgeren, verspreiden, die het vagy oplossen malen. Het materiaal verstrekt intense ultrasone klankgolven om veeleisende taken zonder problemen te vervullen. Om een verenigbare proceskwaliteit te verzekeren, niet alleen is de geleverde macht essentieel, zijn de controle en het toezicht op de procesparameters van het grootste belang zeer belangrijk. De nieuwe generatie van hdTultrasonicators laat de exploitant toe om het ultrasone apparaat via aanrakingsvertoning of browser afstandsbediening te loodsen.

   

  • Verspreiding
  • Celverstoring
  • Prep steekproef
  • Homogenisatie
  • Emulgering
  • Nanoparticleverspreiding
  • Atomisering
  • Grapheneverspreiding

   

  2000W ultrasone Celverbreker, Ultrasoon Laboratoriummateriaal voor Kosmetische Emulgator

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Xing Ultrasonic Equipment Co.,ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten
  de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie