Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasone Vloeibare Bewerker

de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie

de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie

  • 15Khz 3000W Ultrasonic liquid processor for Water Descaling / sterilization
  • 15Khz 3000W Ultrasonic liquid processor for Water Descaling / sterilization
 • 15Khz 3000W Ultrasonic liquid processor for Water Descaling / sterilization

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: HCS15-3000

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Houten Doos
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 15KHz macht: 3000W
  Gewicht: 20 KG Hoorn: titaniumlegering
  Snelheid: <100l> GENERATOR: digitaal

  20Khz materiaal van de het Waterdesinfectie van de hoge capaciteits het Ultrasone Ballast

   

  Samenvatting
   
  De achteloze overdracht van exotische mariene species in het ballastwater van het internationale verschepen is een belangrijke milieuzorg. Elk jaar, zowat 12 miljard ton ballastwater, vervoeren vormen de geschatte 15.000 species, een bedreiging voor biodiversiteit, visserij en de aquicultuur die recog is nised door de Internationale Maritieme Organisatie. Het massieve volume van ballastwater maakt tot volledige en rendabele behandeling een uitdaging. De Dinoflagellatecysten zijn onder de het meest meestal gevonden giftige organismen in ballastwater en sedimenten en zijn bijzonder problematisch wegens de natuurlijke weerstand die door hun cellulosepantser en latentieperiode wordt verstrekt van hun levenscyclus. De ontwikkeling van een snelle methode om de uitvoerbaarheid van Alexandrium-catenellacysten voor snelle beoordeling van de behandeling van het ballastwater te bepalen biedt de mogelijkheid om het potentieel van een de dunne moddertechnologie van de hoge machtsultrasone geluidsleer te evalueren. Een reeks experimenten is geleid blootstellend gefiltreerde zeewateropschortingen van A.-catenellacysten aan hoge machtsultrasone klank in twee stroomregelingen voor andere perioden van blootstelling en evaluerend cysteuitvoerbaarheid door cytometry stroom. De cysteoverleving was over het algemeen

   

   

  Beschrijving:

  De ultrasone Desinfectie van het Ballastwater het heeft ultrasone behandelingssysteem efficiënt om in de moord van bacteriën, plankton, en grotere organismen aangetoond te zijn. De ultrasone desinfectie van ballastwater is een mechanische fysische behandeling, die het doseren van om het even welke sterke en dure actieve chemische producten in het ballastwater vermijdt. Dit verzekert een ideale milieuaanvaardbaarheid die met hoge biologische doeltreffendheid betreffende de vernietiging en de inactivering van plant en dierlijke organismen en micro-organismen in ballastwater wordt gecombineerd.

   

  Punt Hc-S500 Hc-S1000 Hc-S1500 Hc-S2000 Hc-S3000
  Het werk frequentie 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz 15kHz
  Maximum macht 500W 1000W 1500W 2000W 3000W
  Het overhandigen van capaciteit 0,5 aan 2L/min 0,5 aan 3L/min 0,5 aan 4L/min 1.0 aan 6L/min 1.0 aan 8L/min
  Ben van toepassing De productielijn, wordt gebruikt in combinatie
  Reactietank 10L, 15L, 20L, 35L, roestvrij staal
  Werkdruk Maximum: 5MPa
  Het werk temperatuur Maximum: 350°C
   

   

   

  De ultrasone klank heeft potentiële toepassing in het desinfecteren van een verscheidenheid van waterstromen, met inbegrip van het water van de scheepsboordballast om overdracht van niet inheemse species tussen geografische liggingen te vermijden. Twee benaderingen voor het verbeteren van de prestaties van ultrasone klank in het desinfecteren van bacteriën werden onderzocht: 1) optimaliserend de ultrasone intensiteit door de diameter van de behandelingscel te variëren, en 2) het gebruiken van ultrasone klank samen met een tweede behandeling. Een contacttijd voor één logboekdoden van werd een zuivere cultuur van E. coli van 0,6 minuten gemeten toen het gebruiken van hogere gemiddelde intensiteit als gevolg van de verminderde diameters van de behandelingscel, een aanzienlijke verbetering over voorafgaand werk. De gecombineerde behandeling die uit ultrasone en thermische behandeling bestaan resulteerde in een vermindering van ongeveer 40% van contacttijd voor één logboekdoden van E. coli. Aangezien een contacttijd van 0,6 minuten per logboekdoden nog waarschijnlijk voor een stroom-door behandelingssysteem voor ballastwater zal te lang zijn, zou de toepasselijkheid van ultrasone klank om waterbehandeling te stabiliseren zich op dierlijk plankton moeten concentreren, waarvoor de ultrasone klank zeer efficiënt is. Een tweede behandeling die de bacteriën richt kon ook worden aangewend. Bovendien, is de ultrasone klank efficiënt in het desinfecteren van zowel bacteriën als dierlijk plankton in lagere stroomtarieven en kan toepassing aan andere toepassingen van de waterbehandeling hebben. De extra proefneming wordt geadviseerd gebruikend ultrasone klank om natuurlijk zeewater te desinfecteren.

   

   

  Toepassing

   

  De ultrasone Desinfectie door de ultrasone klankgolven van de Cavitatie Hoge macht produceert cavitatiebellen in vloeistoffen, die in intense scheerbeurtkrachten en hoge spanning resulteren. Wanneer de intense ultrasone klankgolven in vloeistoffen worden gekoppeld, de correcte golven die zich in de vloeibare media verspreiden resulteren in afwisselende hoge druk en lagedrukcycli, met tarieven afhankelijk van de frequentie. Tijdens de lagedrukcyclus (fase van verdunning), leiden de ultrasone golven met hoge intensiteit tot kleine vacuümbellen of leegten in de vloeistof. Wanneer de bellen een volume bereiken waarbij zij energie kunnen niet meer absorberen, storten zij hevig tijdens een hoge drukcyclus in (fase van compressie). Dit fenomeen wordt genoemd cavitatie. Tijdens de implosie worden de zeer hoge temperaturen (ong. 5,000K) en de druk (ong. 2,000atm) plaatselijk bereikt. De implosie van de cavitatiebel resulteert ook in vloeibare stralen van tot 280m/s-snelheid. Deze hoogst energieke bellengeneratie en instorting resulteren in hydrodynamische scheerbeurtkrachten en ultrasone schommelingen, wat breekt en de celwanden van organismen – effectief dodend hen onderbreekt. Betreffende zijn milieuaanvaardbaarheid, zijn er geen bekende of voorzien milieuzorgen verbonden aan de klank-bijgewoonde technologie.

   

   

   

  De andere toepassing van ultrasone sonochemistry

  • Verspreiding
  • Celverstoring
  • Prep apotheeksteekproef
  • Homogenisatie
  • Emulgering
  • Nanoparticleverspreiding
  • Atomisering
  • Grapheneverspreiding
  • Biodiesel het maken;
  • Liquidatie,
  • Kristallisatie,
  • Extractie,
  • Waterzuiveringsinstallatie,
  • Versnelde reactie,
  • dodenmicroben (celverstoring),
  • Degradatie van giftige organische verontreinigende stoffen
  • het antiscaling ontkalken op behandelings van afvalwatergebied

   

   

  de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie

   

  de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten