Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasoon Lassenomvormer

De Omvormer 800W van het Hittebestendigheids Ultrasone Lassen voor het Naaien het Snijden

De Omvormer 800W van het Hittebestendigheids Ultrasone Lassen voor het Naaien het Snijden

  • Heat Resistance Ultrasonic Welding Transducer 800W For Sewing Cutting
  • Heat Resistance Ultrasonic Welding Transducer 800W For Sewing Cutting
 • Heat Resistance Ultrasonic Welding Transducer 800W For Sewing Cutting

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-Sonic
  Modelnummer: Hc-t3030-4Z

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5 sets
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: FOAM+CARTON
  Levertijd: 2 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 sets/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 30 khz ultrasone omvormer Diameter van: 30 mm
  Ceramische spaanders: 4chips macht: 700w
  Capaciteit: 6200-7200 Toepassing: het ultrasone verzegelen en lassen
  Omvang: 4um

  800W de Omvormer van het Hittebestendigheids Ultrasone lassen voor het Naaien het Snijden

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Een gemeenschappelijke toepassing van ultrasoon lassen is voor het inkapselen van een voorwerp binnen verzegelde lagen, zoals tussen lagen van plastiek. Voor het inkapselen van een voorwerp, heeft een hoorn een lassenrand die een inkeping heeft die groter is dan het in te kapselen voorwerp. Het voorwerp last tussen plastic lagen. De lassenrand wordt dan gedrukt tegen de plastic lagen, die het voorwerp ontvangen in de inkeping, terwijl de lassenrand een verbinding rond het voorwerp door de lagen samen te smelten vormt.

  Tijdens zulk een lassenprocédé, stelt een traditionele ultrasoon lassenhoorn het volledige voorwerp die aan significante hoeveelheden ultrasone trilling, correcte energie en hitte bloot worden gelast. Vele voorwerpen die tussen plastic lagen worden verzegeld zijn levenloos en onaangetast door dergelijke blootstelling. Nochtans, zijn de gevoeligere voorwerpen niet zo bestand.

  Het ultrasone lassen is gevonden om een efficiënte en economische manier te zijn. In sommige chirurgische inplantingstechnieken, kunnen de cellen tussen plastic lagen worden verzegeld. Dergelijke verzegelde cellen bevattende apparaten kunnen binnen het lichaam van een patiënt voor een verscheidenheid van toepassingen met inbegrip van gentherapie worden geplaatst. Aan verbindingscellen binnen plastic lagen. Nochtans, kan de ultrasone trillings en correcte energie van een traditionele lassenhoorn levende cellen beschadigen of doden. Deze schade kan de cellen voor de voorgenomen toepassing nutteloos maken. Aldus, is het een probleem geweest om een ultrasone las uit te voeren. Op capsules voor het leven weefsel zonder het weefsel met vibratie-energie te berokkenen.

  Gelijk, in andere toepassingen kan de vibratie-energie van de ultrasone hoorn ultrasoon lassen als uitvoerbare techniek uitsluiten om plastic containers te creëren. Bijvoorbeeld, is zulke het geval in het creëren van bepaalde medische apparaten die membranen omvatten. Een behoefte, daarom, bestaat voor een betere Systeem en een methode voor ultrasoon lassen.

   

   

   

  Noemende methode:

  Bijvoorbeeld: Hc-t5020-4D

  HC - Kort voor Ultrasoon de technologieco. van HangZhou JiaZhen, Ltd

  T - Omvormer

  50 - de buitendiameter voor piezoceramic ring (mm)

  20 - de frequentie van de omvormer

  4 - het aantal voor piezoceramic ring,

  D - het type van middelen Chinees type van omvormerd, B-Branson type, type z-NTK.

   

  Macht
  (w)
  Frequentie
  (khz)
  Condensatorwaaier
  (pF)
  Gele ceramisch Grijze ceramisch Zwarte ceramisch
  700 29.50-30.10 -- 6200-7200 -

  PARAMETER

   

  Punt Nr. Verbind schroef (Grootte) Capacitieve weerstand Inputmacht (w) Max. Omvang (um)
      Geel Grijs Zwart    
  3030-4Z M10 / 6200-6900 / 700 4
  3030-4D M8 / 6200-6900 / 800 5
   

   

   

   

  Beschrijving:

   

  De omvormer zet elektrische energie met hoge frekwentie in mechanische trillingen met hoge frekwentie om. En het bevat verscheidene piezoelectric ceramische die schijven onder druk tussen twee metaalblokken worden geklemd. Tussen elk is de schijf een dunne metaalplaat, die de elektrode vormt. Wanneer een sinusoïdaal elektrosignaal aan de omvormer via de elektroden wordt gevoed, breiden de schijven zich uit en gaan aan, veroorzakend astrillingen.

  De omvormervereisten zullen afhangen van de toepassing. Vele vereisten strijdig zijn=zullen= met elkaar en zullen verschillende voorrang hebben. Vandaar, kan geen reeks richtlijnen alle vereisten omvatten — d.w.z., zijn er vele verschillende manieren om dezelfde doelen te bereiken.

  Analytisch, kunnen de omvormerprestaties slechts op een algemene manier worden voorspeld. Dit is omdat de eigenschappen van piezoelectric keramiek van de exploitatievoorwaarden met inbegrip van temperatuur vaak hoogst afhankelijk zijn, spant de elektrogebiedssterkte, statische samenpersend, dynamische spanning, aantal ladingscycli, en tijd voor. Deze exploitatievoorwaarden kunnen met elkaar in wisselwerking staan en de gevolgen van deze voorwaarden zijn vaak niet-lineair. Ook, zijn vele eigenschappen van piezoelectric keramiek orthotropic en kunnen onder de individuele keramiek en ook tussen ceramische partijen variëren. Verder, kunnen de interactie bij de diverse componenteninterfaces (b.v., bij draden) moeilijk zijn te kenmerken en de coëfficiënt van convectiewarmteoverdracht voor luchtkoeling kan slechts ongeveer geschat zijn. Vandaar, impliceert veel van het ontwerpproces het experimentele testen.

  De omvormer zet elektrische energie met hoge frekwentie in mechanische trillingen met hoge frekwentie om. En het bevat verscheidene piezoelectric ceramische die schijven onder druk tussen twee metaalblokken worden geklemd. Tussen elk is de schijf een dunne metaalplaat, die de elektrode vormt. Wanneer een sinusoïdaal elektrosignaal aan de omvormer via de elektroden wordt gevoed, breiden de schijven zich uit en gaan aan, veroorzakend astrillingen.

  15Khz omvormer in hoge machts welding&sealing systeem dat wijd wordt gebruikt. Piezoelectric omvormer is de elektrische last die in bepaalde stevige materialen in antwoord op toegepaste mechanische spanning accumuleert. Het is belangrijk punt van al ultrasoon materiaal. De omvormer beslist het bezit van de machine. Wij kunnen omvormer, ook omvormer met huis leveren en spanningsverhoger.

   

   

  Voordeel

   

  Titanium, aluminium, facultatieve staalmaterialen van hoorn.

   
  Hoog rendement: de hoge mechanische kwaliteit calculeert en hoog rendement van electroacoustic omzetting op resonerende frequentiepunten in.
   
  Grote omvang: de structuur van de computer optimaliseerde ontwerp, is de verhouding van trilling en snelheid hoog, en de omvang van de schutbladplaat is groot.
   
  Grote macht: onder de actie van de pre-stressed schroef, wordt de energie van piezoelectric ceramisch zoveel mogelijk uitgeoefend.
   
  Goede hittebestendigheid: kleine resonerende impedantie, kleine calorische waarde, brede waaier van gebruikstemperatuur. Hoge betrouwbaarheid en met lange levensuur.
   
   
  Één voor één testend om ervoor te zorgen dat elke omvormerprestaties uitstekend zijn.

   

   
   
  De Omvormer 800W van het Hittebestendigheids Ultrasone Lassen voor het Naaien het SnijdenDe Omvormer 800W van het Hittebestendigheids Ultrasone Lassen voor het Naaien het Snijden
   
   
   
   
   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten