Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasone Voeding

Ultrasone Omvormervoeding, Ultrasone Trillingsgenerator voor Lassenmachine

Ultrasone Omvormervoeding, Ultrasone Trillingsgenerator voor Lassenmachine

  • Ultrasonic Transducer Power Supply , Ultrasonic Vibration Generator For Welding Machine
  • Ultrasonic Transducer Power Supply , Ultrasonic Vibration Generator For Welding Machine
 • Ultrasonic Transducer Power Supply , Ultrasonic Vibration Generator For Welding Machine

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-SONIC
  Modelnummer: Hc-2000

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: Schuim en Karton
  Levertijd: 3 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 reeksen per maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 15K~60K macht: 300W~3200W
  Type: Digitale Generator Maat: 180*380*380
  Gewicht: 9 kg Het scherm: scherm van de aanraking

  Digitale ultrasone voeding van geïntegreerde schakelingen voor lassenmachine

  Eigenschappen:

  1. De grote het werkoppervlakte, kan het automatische werkende systeem van de orgaanzak aanpassen;
  2.Cooperate met de universele volumes van basisgegevens, kunnen de diverse specificaties zijn aanpassen, plaatsend nauwkeurigheid;
  3. Het verhogen de pijler, het werk ruimte is niet beperkt;
  4.Advanced het lineaire gidsspoor, dat effectief van paar kan elimineren, vermindert machinerug;
  5. Voeg noodsituatieveiligheidsvoorzieningen, en verhoogde veiligheid toe.

   

   

  Ultrasoon lassen: de ultrasone trilling met ultrasoon lassenvorm, de geleiding aan de oppervlakte van plastic lassen, ultrasone lokale op hoge temperatuur van de energie daarom opbrengst, smelt de plastic oppervlakte. Onder de druk van de ultrasoon lassenmachine, maak de twee stukken van plastic lassen, mooi, sterk effect.

   

  Ultrasone preparetions: het plaatsen van plastic nootschroef of andere metaalwerkstukken. Door de ultrasone machine de ultrasone energie aan het metaal zou overbrengen. Na de hitteproductie van de hoge snelheidstrilling, onder de druk van ultrasone machine direct ingebed in de plastic metalen.

   

  Vastgenageld ultrasoon: Zet het metaal en het plastiek of twee stukken van verschillend soort plastiek samen, kunnen ultrasone machine het vastnagelen methode gebruiken, tot de gelaste constructie niet gemakkelijk bros maken maken, mooi en sterk.

   

  Ultrasoon vleklassen: Gebruikend klein die de machinehoofd van de lassenultrasone klank, twee stukken plastic producten wordt verdeeld in lassen met meerdere balies, of een gehele rij van tanden, de druk van het lassenhoofd op de twee plastic delen direct, om het effect van het ultrasone lassen te bereiken.

   

  Het ultrasone vormen: het gebruiken van de ultrasone machine zal onmiddellijk vormend plastic werkstuk smelten, kan het plastic stevige metaal of ander materiaal maken wanneer de plastic verharding.

   

  Ultrasone verwijdering: gebruik de de ultrasoon lassenvorm en bodem met een speciale ontwerpmanier, om het effect van ultrasone verwijdering te bereiken van doek of plastiek door ultrasone transmissie.

   

  Het principe van ultrasone plastic lassenmachine, ultrasone generator zet 50/60 Herz-stroom 15, 20, 35000 Herz-macht om. Door hoge frequentie kan de stroom van schakelaar door ultrasone omvormer opnieuw omgezet in mechanische motie van dezelfde frequentie, dan door een reeks van mechanische beweging het apparaat van de omvangmodulator veranderen wordt overgegaan tot het ultrasoon lassenhoofd. Lassenhoofd aan de ontvangen ultrasone overdracht van de trillingsenergie aan het verblijf van de lassenverbindingen. In ultrasone trillingsenergie, wordt het gebied omgezet in hitte door wrijving, de plastic smelting. De de ultrasone plastic het lassentijd van de lassenmachine en druk van het lassenhoofd zijn regelbaar, bepaald door de omvormer en de omvang van trillingsomvang.

   

   

  ZEER BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN

   

  • Vermogensklasse van 200 W aan 6.000 W

  • Frequentiegebied van kHz 20 aan kHz 60

  • Automatische frequentieregelgeving

  • Maximumomvangconsistentie

  • Snel-antwoordt overbelastingsbescherming

  • Compact ontwerp, of modulaire versie of de versie van het mechanismekabinet

  • Alle versies beschikbaar met microcontroller en vertoning

  • Verklaarde volgzaam met UL-richtlijnen

   

  Voordelen

   

  • Hoge stabiliteit: De alle-digitale geïntegreerde schakelingen, gebruik van de invoer van de V.S. van krachtige bewerkersinterferentie, terwijl het verminderen van het aantal componenten, vereenvoudigen de hardwarestructuur, daardoor verbeterend de betrouwbaarheid van het systeem.

  • Automatische frequentie die volgen: De digitale die technologie van de frequentiesynthese met het digitale phase-locked lijnfrequentie volgen van complexe controletechnologie wordt gecombineerd, kan de temperatuur elimineren, statische lading, die gebied machinaal bewerken, drijven de slijtage van de werktuigen en andere factoren nadelen van de conventionele analoge aanpassing van de regelgevers onoverkomelijke, bevorderlijke parameter, gemakkelijke wijziging door af software, gemakkelijk de controleregeling aanpassen en een verscheidenheid van nieuwe controlestrategieën bereiken.

  • Sterke output: Het gebruik van IGBT-machtsmodules plus zijn opgewekte structuur van de schommelingskring, de outputmacht is meer dan 1,5 keer dat van conventionele self-excited kring.

  • Omvang stepless aanpassing: De omvang kan onmiddellijk in het aanpassingsproces stijgen of verminderen, kan ook aangepaste micro zijn, kan de perfecte groottestukken van plastic lassen effectief verhinderen, effectief etc. verminderend slijtageschok, brandwonden. Gebrekkige omvang plaatsende waaier van 10% aan 100%.

  • Intelligente bescherming drie en de fout alarmeren: De matrijs-huidige bescherming, de bescherming van de frequentiecompensatie, totale productie is te groot om te beschermen. De materiaalmislukking, zal de generator ophouden werkend, en zal de aangewezen oorzaak van de defectherinneringen tot het technicusoplossen van problemen maken.

  • De intelligente closed-loop technologie van de omvangcontrole om de omvangaanpassing te bereiken, onafhankelijk van het voltage en de ladingsschommelingen van de inputlevering beïnvloedt de omvang van de output blijft constant.

  • Twee soorten de schakelaar van de lassenwijze afwisselend, zodat een hogere precisielassen, het solderen en betere resultaten.

   

  Ultrasone Omvormervoeding, Ultrasone Trillingsgenerator voor Lassenmachine

   

   

   

   

  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten