Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasoon het Testen Materiaal

Moeheid Ultrasoon het Testen Machine/Materiaal voor Complexe Materiële Evaluatie

Moeheid Ultrasoon het Testen Machine/Materiaal voor Complexe Materiële Evaluatie

Fatigue Ultrasonic Testing Machine / Equipment For Complex Material Evaluation

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HC-SONIC
Modelnummer: Hc-NS20

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Schuim en Karton
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 500 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Ultrasone moeheidssterkte frequentie: 20kHz
macht: 100W Type: Test Equipment
orn de omvang van het eindgezicht: ±10 aan ±50 µm Toepassing: motorbladen voor vliegtuigen/verschepende propellers

 

20Khz-de moeheid die van instrumentenmaterialen het Ultrasone materiaal van de moeheidssterkte testen

 

Descripersion:

De moeheid het testen machine wordt gebruikt om de de moeheidskenmerken, het moeheidsleven, pre-barst en test van de barstpropagatie van trek, samenpersende of trek-druk afwisselende ladingen van metalen, legeringsmaterialen en hun componenten bij kamertemperatuur te meten. Terwijl de veeleisende hoge prestaties, mensen meer en meer arbeidsvoorwaarden voor structuren en delen eisen, en het moeheidsonderzoek niet met het levensspanwijdten van tientallen duizenden tijden is tevredengesteld.

De ultrasone moeheid wordt veroorzaakt door akoestische, aërodynamische of mechanische verrichting. Zijn hoge frequentie, kleine omvang, hoge cyclusduur maar korte duur kan tot breukschade van luchtvaart, ruimtevaartuig en andere mechanische structuren leiden. De moeheid het testen machine heeft diverse vormen toe te schrijven aan de structuur van de lading, en de ultrasone moeheid het testen machine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de trektest van de compressiemoeheid.

Ultrasone virbrate 20000 keer in 1 tweede, voor wat ruimtevaartmateriaal, het de test van de behoeftemoeheid bij miljoen keer, als test het door mens, het vereist over 20years. maar door ultrasoon, het behoefte slechts notulen. Door onze speciale desgin, zal de output van de hoorn vergroot tijden zijn, zodat ook zal de sterkte niet minder dan de menselijke test.

De ultrasone test van de moeheidssterkte, waar het de moeheid van difImplementsmaterialen het testen bij kHz 20 was geweest. Derhalve is het mogelijk evalueren ficult om gegevens voordien te verkrijgen. Ook, kunnen de gegevens voor 107 cycli in ongeveer tien minuten worden verkregen.

 

Het ultrasone hier voorgestelde moeheids testende systeem biedt de kans om de kromme van het moeheidsleven, de cyclische stress-strain kromme, de cursus van de plastic spanningsomvang tegenover het aantal ladingscycli, de krommen van het moeheidsleven in de vertegenwoordiging van Manson en van de Doodskist, factoren van een nieuwe kromme enz. van het moeheidsleven, voor verschillende metalen te evalueren. De volledige complexe gegevens worden getoond voor koolstofstaal.

 

Testfrequentie

20 kHz ±500 Herz (geadviseerde testwaaier 20 kHz ±30 KHz) wordt * de testfrequentie bepaald door de resonantie

frequentie van het specimen.

Het gezichtsomvang van het hoorneind ±10 aan ±50 µm
De waaier van de testspanning

Spanning wanneer het specimen ±10 aan ±50 µm ondergaat

de waarde van de verplaatsings*the spanning hangt van het specimen af

vorm en fysische eigenschappen.

Machtsvereisten 200 V driefasen: kVA 2 (luchtcompressor)
De fase van 200 V 1: 3.5 kVA (ultrasoon moeheids testend systeem)
De fase van 100 V 1: 1 kVA (met inbegrip van PC, verplaatsingsregistreertoestel, luchtdroger)

 

 

Eigenschappen

  • De versnelde evaluatie van het moeheidsleven van metalen en materialen is mogelijk bij de snelheid van de 20 kHzcyclus. Zelfs worden 1010 cyclustests voltooid in zuivere zes dagen.
  • De significante spanning kan worden veroorzaakt door in de resonantieomstandigheden te testen, en verder is economisch.
  • De constante controle van de spanningsomvang is mogelijk via het (verstrekte) controlemechanisme met PC.
  • Optimaal voor evaluatie met lange levensuur van materialen en de replicatieexperimenten van de hoge snelheidstrilling.
  • Het proefsysteem is uiterst compact, toelatend het om overal worden geïnstalleerd.
  • De verstrekte Vensterssoftware kan voor het gemakkelijke testen van ontwerp van resonantiespecimens door worden gebruikt aan het daadwerkelijke testen.

 

 

 

Toepassing:

De ultrasone moeheidstestmethode wordt hoofdzakelijk gebruikt in ruimte, de voertuigen van het hoge snelheidsspoor en kernenergieinstallaties, en uitvoert (de super) prestatietests van de hoog-cyclusmoeheid van diverse metaalmaterialen zoals legeringsstaal, aluminiumlegering en titaniumlegering, en de samengestelde materialen van de koolstofvezel. Vergeleken met de conventionele moeheidstestmethode, kan de testtijd door meer dan 90% worden verkort, en de testkosten worden zeer bespaard.

De onlangs verhoogde rente in de zeer hoge eigenschappen van de cyclusmoeheid van materialen heeft geleid tot uitgebreid gebruik en verdere ontwikkeling van de ultrasone moeheids testende techniek. De specimens worden bevorderd aan resonantietrillingen bij ultrasone frequentie, waar de hoge frequentie verzamelend levengegevens van zelfs 1010 cycli toestaat en metend neer de tarieven van de barstpropagatie aan 10−12 m per cyclus binnen redelijke testende tijden. De nieuwe mogelijkheden en de methodes van het ultrasone testen en opmerkelijke resultaten verkregen sinds het jaar 1999 worden herzien. De ultrasone tests bij ladingsverhoudingen buiten R = −1, de veranderlijke omvangtests, de cyclische torsietests en de methodes voor observatie in situ van moeheidsschade worden beschreven. De vooruitgang in het testen bij zeer hoge temperaturen of in corrosieve milieu's en experimenten met buiten bulk metaalmaterialen wordt samengevat. De fundamentele studies met koper en duplexstaal werden mogelijk en toegestaan nieuw inzicht in het proces van de zeer hoge schade van de cyclusmoeheid. De hogere cyclische die sterkte van vloeistaal bij ultrasone frequentie wegens de plastic gevolgen van het spanningstarief wordt gemeten wordt beschreven. Het staal met hoge weerstand en het hoge ‐ legeringsstaal zijn minder naar voren gebogen aan frequentieinvloeden. De milieu-effecten die tot verlengde levens in sommige aluminiumlegeringen en mogelijke frequentiegevolgen in titanium en nikkel en hun legeringen kunnen leiden worden herzien.

 

 

 

 

Moeheid Ultrasoon het Testen Machine/Materiaal voor Complexe Materiële Evaluatie
Moeheid Ultrasoon het Testen Machine/Materiaal voor Complexe Materiële Evaluatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten