Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenHet ultrasone Bijgestane Machinaal bewerken

500W de ultrasone Trilling, Ultrasone die Malenmachine in Wrijving wordt toegepast beweegt Lassen

500W de ultrasone Trilling, Ultrasone die Malenmachine in Wrijving wordt toegepast beweegt Lassen

500W Ultrasonic Vibration , Ultrasonic Milling Machine Applied In Friction Stir Welding

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HC-SONIC
Modelnummer: Hc-M20

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1set
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Schuim en Karton
Levertijd: 3 dagen
Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen: 500 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Ultrasoon malen frequentie: 20kHz
macht: 500W Type: Potloodtype, Metaalhuisvesting
Omvang: 1~5um Dameter: 120mm

 

beweegt de Ultrasone die Trilling van 20Khz 500W in Wrijving wordt toegepast lassen

 

Verg uw het machinaal bewerken mogelijkheden op het volgende niveau, samen met uw bodemlijn, met ultrasoon malen: het recentst in ultrasone het machinaal bewerken technologie. Ervaring een ongekende het machinaal bewerken efficiency met hoge prestaties ultrasoon malen, het malen, kernboring en lichte weging van optische glazen en keramiek. De ultrasone schommeling van het hulpmiddel bevordert vrij die knipsel van materiaal, zeer verminderend de kracht op het hulpmiddel evenals het het werkstuk tijdens verwerking wordt toegepast. Deze vermindering van kracht staat voor snelle materiële verwijdering en snellere cyclusduren evenals verminderde slijtage van de werktuigen en het langere hulpmiddelleven toe.

 

Het ultrasone machinaal bewerken, of strikt genomen de „Ultrasone trilling die“, is een aftrekking productieproces machinaal bewerken dat materiaal uit de oppervlakte van een deel door hoge frequentie, lage omvangtrillingen van een hulpmiddel tegen de materiële oppervlakte in aanwezigheid van fijne schurende deeltjes verwijdert. Het hulpmiddel reist verticaal of orthogonal aan de oppervlakte van het deel bij omvang van 0,05 tot 0,125 mm (0,002 tot 0,005 binnen.). De fijne schurende korrels worden gemengd met water om een dunne modder te vormen die over het deel en het uiteinde van het hulpmiddel wordt verdeeld. De typische korrelgrootte van de schurende materiële waaier van 100 tot 1000, waar de kleinere korrels (hoger korrelaantal) meer vlote oppervlakte veroorzaken eindigt.

 

Het ultrasone trilling machinaal bewerken wordt typisch gebruikt op brosse materialen evenals materialen met een hoge hardheid toe te schrijven aan de micro-cracking werktuigkundigen.

 

Parameter

PUNT PARAMETER
Frequentie 20Khz
Macht  500W
Omvang 1-5um
Dameter 120MM

 

 

 

Het roterende ultrasone trilling machinaal bewerken

De gemeten krachten in deze experimenten zijn benedenwaartse kracht en lassenkracht (in voerrichting). Voor het waarnemen van het effect van ultrasonicvibrationsonfloatingstageofthetool, dataacquisition ofdynamometerwasadjustedon10,000Hz.AsshowninFig.7, werd het hulpmiddel gezet in het werkstuk in drijvend stadium, en na 15 s, zekere zullen ultrasonicvibrationswereappliedonthetoolfor35sformaking dat het ultrasone materiaal goed werkt, en de trillingen notbedampedbyforce. Whenmagnifying (about0.002s) apart van de grafiek waar de ultrasone trillingen werden toegepast, het kan worden gezien dat in drijvend stadium, het hulpmiddel zeer goed trilt.

het effect van ultrasone die trillingen (worden toegepast om richting te spelden) werd onFSWofAA6061-T6 werkstukken onderzocht. De bestudeerde parameters omvatten benedenwaartse kracht, lassend kracht (inweldingdirection), temperatuur, sterkte, andmicrohardness, andtheirchangesbyrotaryandfeedspeedsforboth werd FSWand UAFSW bestudeerd. De bereikte resultaten kunnen als volgt worden samengevat:
– De ultrasone trillingen kunnen benedenwaartse kracht over 25% verminderen omdat zij penetratie kunnen verbeteren. De verhoging van voersnelheid verhoogt benedenwaartse kracht lichtjes, en de vermindering van roterende snelheid vermindert deze kracht. – De ultrasone trillingen hebben geen drastisch effect op lassenkracht in voerrichting, en zij kunnen deze kracht minder dan 10% verminderen. De verhoging van voersnelheid verhoogt lassenkracht aangezien het materiaal van de snellere voorzijde van het hulpmiddel naar zijn achter zou moeten op weg zijn. Door roterende snelheid te verbeteren, vermindert de helling van de krachtverhoging met de verhoging van de voersnelheid en veroorzaakt een kleine uitbreiding in lassenkracht. – Het toevoegen van ultrasone trillingen aan FSW verhoogt temperatuur omdat zij het bewegen verbeteren. Het verbeteren van voersnelheid vermindert hulpmiddeltemperatuur omdat het hulpmiddel door lassenweg kan sneller overgaan, maar de verhoging van roterende snelheid verhoogt hulpmiddeltemperatuur aangezien het wrijving (tussen schouder en hulpmiddel) en het bewegen verbetert. – De ultrasone trillingen verbeteren sterkte en ook verlenging minder dan 10%. Het gebruiken van UAFSW heeft geen drasticeffectonthehardnessofweldedpartsinretreating weg in vergelijking met FSW, maar de hardheid verhoogt ongeveer 15% vooraf weg.

 

 

 

Voordelen

 

Het ultrasone trilling machinaal bewerken is een uniek niet-traditioneel productieproces omdat het delen met hoge precisie kan veroorzaken die van harde en brosse materialen worden gemaakt die aan machine vaak moeilijk zijn. [1] bovendien, het ultrasone kan machinaal bewerken breekbare materialen zoals glas en niet geleidende metalen vervaardigen dat niet door alternatieve methodes kunnen worden machinaal bewerkt zoals elektrolossing het machinaal bewerken en het elektrochemische machinaal bewerken. Het ultrasone machinaal bewerken kan hoog-tolerantiedelen veroorzaken omdat er geen vervorming van het gewerkte materiaal is. Het ontbreken van vervorming is toe te schrijven aan geen hittegeneratie van sonotrode tegen het het werkstuk en is voordelig omdat de fysische eigenschappen van het deel helemaal eenvormig zullen blijven. Voorts worden geen bramen gecreeerd in het proces, dus worden minder verrichtingen vereist om een gebeëindigd deel te veroorzaken

 

ASSAMBLED OP MACHINE 

500W de ultrasone Trilling, Ultrasone die Malenmachine in Wrijving wordt toegepast beweegt Lassen

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten