Ultrasoon het Materiaalco. van Hangzhouxing, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis ProductenUltrasoon Lassenomvormer

De Ultrasone Hulpgelijke van de titaniumlegering voor Rinco c20-10 Rinco 20 KHz-Spanningsverhoger

De Ultrasone Hulpgelijke van de titaniumlegering voor Rinco c20-10 Rinco 20 KHz-Spanningsverhoger

Titanium Alloy Ultrasonic Booster Match For Rinco C20-10 Rinco 20 KHz Booster

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: RPS-Sonic
Modelnummer: RPS-RC20 SPANNINGSVERHOGER

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 5 sets
Prijs: negotiation
Verpakking Details: FOAM+CARTON
Levertijd: 2 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 sets/maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
frequentie: 20KHz Naam: RINCO 20kHZ
Materiaal: Titanium Verbind voor: Rincoc20 omvormer
model: Rps-rc20-10 Elektroschakelaar:: lemo25
Hoog licht:

ultrasonic power transducer

,

ultrasonic piezo transducer

 

De Ultrasone hulpgelijke van de titaniumlegering voor Rinco c20-10 Rinco 20 kHzspanningsverhoger

 

 

Spanningsverhogers

 

De spanningsverhoger, of de omvangbepaling, laten het verhogen of het verminderen van de omvang toe door de convertor wordt veroorzaakt die. Het is totaal essentieel aan sommige toepassingen.

 

De ultrasone Spanningsverhoger zoals het toestel in een auto, waar als laagst eerste toestel en zo vooruit is. Dit betekent ook dat de hogere ultrasone spanningsverhoger u op de meer macht zet erachter nodig is om het te beginnen, zodat zelfs als de ultrasone hoorn meer aanwinst (hogere verhouding) kan nemen, als u de ultrasone generator niet krachtig genoeg is u niet het zult kunnen beginnen en de Ultrasone generator in overbelasting zal gaan. Het succes van een ultrasone toepassing van de plastiekenassemblage is afhankelijk van de vereiste kracht, de tijd, en de snelheidsfactor om het correcte energieniveau te verkrijgen. De ultrasone snelheidsfactor wordt verkregen door de correcte ultrasone hoorn en de ultrasone hulpcombinatie te gebruiken om de optimale omvang voor het type van plastiek, grootte van deel, en type van uit te voeren assemblage te verstrekken. Aangezien het technisch onpraktisch kan zijn om de correcte omvang in de ultrasone hoorn wegens zijn vorm te ontwerpen, zijn de ultrasone spanningsverhogers gebruikte of verhoging of verminderen de omvang bij het ultrasone hoorngezicht om de vereiste energie aan de gezamenlijke interface over te brengen.

De ultrasone spanningsverhoger is een één - half - golflengte lange resonerende die sectie van aluminium of titanium wordt gemaakt. Het wordt opgezet tussen de Ultrasone convertor en de Ultrasone die hoorn, en wijzigt de omvang van trilling op de Ultrasone hoorn wordt toegepast.

Het kiezen van de Correcte ultrasone Spanningsverhoger: Wanneer het selecteren van een ultrasone spanningsverhoger die voor een toepassing moet worden gebruikt, wordt het geadviseerd om de laagste verhouding te gebruiken mogelijke aanwinsten die aanvaardbare toepassingsresultaten voor correcte omvangwaarden zal opleveren. Dit zal helpen om de ultrasone hoornen op lagere moeheidsniveaus in werking te stellen, wat het bewerken betrouwbaarheid verhoogt. Om omvangverandering te verstrekken, zal de ultrasone spanningsverhoger verschillende diameters en massa aan beide kanten van zijn centrum of knooppunt hebben.

Een omvang stijgende spanningsverhoger heeft een kleinere massa aan het eind in bijlage aan de ultrasone hoorn, terwijl een omvang die ultrasone spanningsverhoger verminderen een grotere massa aan het eind in bijlage aan de ultrasone hoorn heeft.

Hc-SONIC specialiseert zich in ultrasone technologie en zijn verwante componenten voor talrijke industrieën. Het biedt een brede waaier van overzicht aan, de lage die machines van het onderhoudslassen met hoogte worden geassembleerd - kwaliteitscomponenten en volgzaam met huidige ISO-normen.

Contacteer onze hoogst gekwalificeerde technische afdeling als u om het even welke twijfels betreffende de juiste machines voor om het even welk praktisch verzoek hebt.

 

Rinco ultrasone omvormers als volgt:

C20-10/ C20-12

C35-10/ C35-11/C35-12/C35-13

C70-2

 

Ook kunnen wij al generator leveren voor het drijven van de bovengenoemde omvormers.

 

Piezo convertor zet het elektrosignaal van 20kHz van de voeding van het ultrasoon lassenapparaat in mechanische trilling om. Daarom is de convertor zeer essentieel onderdeel van ultrasoon lassen.

 

Piezoelectric omvormer technische informatie:

Punt informatie
Model  Vervang rinco c20-10
Huisvesting Gesloten staalhuisvesting
Gewicht 1.5kgs
Temperatuur

50 in max. als het werk binnen verdergaat,

aan luchtkoeling zou moeten verbinden

Frequentie  20Khz

Geavanceerd weet hoe binnen.

Volledige Digitale hoge macht - Ultrasone generators, Ultrasone hoorn, ultrasone sonotrode, sonotrode, Ultrasone omvormer, Ultrasone spanningsverhoger die, Ultrasone geluidsleerlassen, de technologie van het Ultrasone geluidsleerlassen, Ultrasonis-knipsel, Ultrasone geluidsleervoedsel het snijden, het knipsel van het Ultrasone geluidsleervoedsel, het Lassen van het Ultrasone geluidsleermetaal, Ultrasone geluidsleer het Verzegelen, ultrasone geluidsleer verpakking, voedsel-Snijdende technologieën, ultrasone plastic verwerking, ultrasone geluidsleer, ultrasone het verzegelen technologie, Ultrasone Waterzuiveringsinstallatie, het ultrasone plakken zeven

Eigenschappen
  • Poreless, high-density piezoceramics
  • Mechanisch zeer sterk en stabiel.
  • Hoge mechanische kwaliteitsfactor
  • Uitstekende electro-acoustic omzettingsefficiency
  • Minimale thermische dissipatie en machtsverliezen
  • Hoge outputomvang

 

 

De bekwame raad is de sluitsteen van om het even welk succesvol project. Dank aan de uitgebreide specialistische kennis van onze technische adviseurs en de ervaring van vele jaren, kunnen zij uw toepassing analyseren en de best mogelijke oplossing ontwikkelen. Wij zullen in detail uw steekproefmateriaal testen en zullen dan voorstellen voor het ontwerp van uw afgietsels doen.

Het is best als u ons vroeg in de eerste fase van een project omdat vroeger wij geïmpliceerd worden contacteert, sneller zullen wij een oplossing voor u vinden. U bent ook zeer welkom om ons te bezoeken en voor zich de hartstocht te zien waarmee het testen en de proefneming in ons laboratorium gaat. Ons technisch toepassingenadvies is kosteloos - u betaalt slechts voor de oplossing, niet hoe wij bij het aankomen!

 De Ultrasone Hulpgelijke van de titaniumlegering voor Rinco c20-10 Rinco 20 KHz-Spanningsverhoger 0


 

Contactgegevens
Hangzhou Xing Ultrasonic Equipment Co.,ltd

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten