Ultrasoon de Technologieco. van Hangzhoujiazhen, Ltd

Wij zijn niet alleen ultrasone verkoop, maar meer onderzoek en leren ultrasoon.

wij zijn niet voor het verkopen van ultrasoon materiaal, maar meer voor het sloving van uw probleem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenUltrasoon Lassenomvormer

Ultrasone booster match van titaniumlegering voor Rinco C20-10 Rinco 20 kHz booster

Ultrasone booster match van titaniumlegering voor Rinco C20-10 Rinco 20 kHz booster

  • Titanium alloy Ultrasonic booster match for Rinco C20-10 Rinco 20 kHz booster
  • Titanium alloy Ultrasonic booster match for Rinco C20-10 Rinco 20 kHz booster
 • Titanium alloy Ultrasonic booster match for Rinco C20-10 Rinco 20 kHz booster

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: HC-Sonic
  Modelnummer: HC-RC20 SPANNINGSVERHOGER

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 5 sets
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: FOAM+CARTON
  Levertijd: 2 dagen
  Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
  Levering vermogen: 200 sets/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  frequentie: 20kHz naam: RINCO 20kHZ
  Materiaal: Titanium Verbind voor: Rincoc20 omvormer
  model: Hc-rc20-10 Elektroschakelaar:: lemo25

  Ultrasone booster match van titaniumlegering voor Rinco C20-10 Rinco 20 kHz booster

  boosters

  De booster, of amplitudemodificator, maakt verhoging of verlaging van de door de convertor geproduceerde amplitude mogelijk. Het is absoluut noodzakelijk voor sommige toepassingen.

  De Ultrasone Booster zoals de versnelling in een auto, waarbij de laagste versnelling zich voor het eerst in de versnelling bevindt en zo vooruit. Dit betekent ook dat de hogere ultrasone booster die je op de meer kracht zet, achter nodig is om hem te starten, dus zelfs als de ultrasone hoorn meer gain kan aannemen (hogere ratio), als je ultrasone generator niet krachtig genoeg is, zul je niet in staat zijn om start het op en de Ultrasone generator zal overbelast raken. Het succes van een ultrasone kunststofassemblage-applicatie is afhankelijk van de vereiste kracht, tijd en snelheidsfactor om het juiste energieniveau te verkrijgen. De ultrasone snelheidsfactor wordt verkregen door gebruik te maken van de juiste ultrasone hoorn en ultrasone boostercombinatie om de optimale amplitude te verschaffen voor het type kunststof, de grootte van het onderdeel en het type samenstel dat moet worden gevormd. Aangezien het technisch onpraktisch kan zijn om de juiste amplitude in de ultrasone hoorn te ontwerpen vanwege zijn vorm, worden ultrasone boosters gebruikt om de amplitude aan het ultrasone hoornvlak te vergroten of te verkleinen om de vereiste energie naar het gewrichtsinterface te verzenden.

  De ultrasone booster is een resonantiegedeelte met een halve golflengte en is gemaakt van aluminium of titanium. Het is gemonteerd tussen de ultrasone converter en de ultrasone hoorn en modificeert de trillingsamplitude die wordt toegepast op de ultrasone hoorn.

  De juiste ultrasone booster kiezen: bij het selecteren van een ultrasone booster voor een toepassing, wordt aanbevolen de laagste versterkingsfactor te gebruiken die acceptabele applicatieresultaten oplevert voor de juiste amplitudewaarden. Dit zal helpen om de ultrasone hoorns te bedienen bij lagere vermoeidheidsniveaus, wat de betrouwbaarheid van het gereedschap verhoogt. Om amplitudeverandering te kunnen bieden, heeft de ultrasone booster verschillende diameters en massa aan weerszijden van het centrum of knooppunt.

  Een amplitude-verhogende versterker heeft een kleinere massa aan het uiteinde dat is bevestigd aan de ultrasone hoorn, terwijl een amplitude-afnemende ultrasone versterker een grotere massa heeft aan het uiteinde dat is bevestigd aan de ultrasone hoorn.

  HC-SONIC is gespecialiseerd in ultrasone technologie en de bijbehorende componenten voor tal van industrieën. Het biedt een breed scala van state-of-the-art, onderhoudsarme lasmachines, geassembleerd met hoogwaardige componenten en voldoet aan de huidige ISO-normen.

  Neem contact op met onze hooggekwalificeerde technische afdeling als u twijfelt over de juiste machines voor een praktisch verzoek.

  Rinco ultrasone transducers als volgt:

  C20-10 / C20-12

  C35-10 / C35-11 / C35-12 / C35-13

  C70-2

  Ook kunnen we alle generatoren leveren voor het aansturen van de bovenstaande transducers.

  Piëzo-convertor converteert 20 kHz elektrisch signaal van ultrasone lasapparaatvoeding naar mechanische trillingen. Daarom is een converter een zeer essentieel onderdeel van ultrasoon lassen.

  Piëzo-elektrische transducer technische informatie:

  Item informatie
  Model Vervang rinco C20-10
  Behuizing Gesloten stalen behuizing
  Gewicht 1.5kgs
  Temperatuur

  50 in max. als het werk doorgaat,

  moet verbinden met luchtkoeling

  Frequentie 20Khz

  Geavanceerde know how in.

  Full Digital high power Ultrasone generatoren, Ultrasone hoorn, ultrasone sonotrode, sonotrode, Ultrasone transducer, Ultrasone booster, Ultrasoonlassen, Ultrasone lastechnologie, Ultrasoon snijden, Ultrasone voedselsnijden, Ultrasonics Snijden van voedsel, Ultrasoon Metaallassen, Ultrasone afdichting, ultrasone verpakking, Voedselbesparende technologieën, ultrasone kunststofverwerking, ultrasoon zeven, ultrasone afdichtingstechniek, ultrasoon afvalwaterzuivering, ultrasoon verlijmen

  Kenmerken
  • Porseleinloze piëzo-keramiek met hoge dichtheid
  • Mechanisch zeer sterk en stabiel.
  • Hoge mechanische kwaliteitsfactor
  • Uitstekende elektro-akoestische conversie-efficiëntie
  • Minimale thermische dissipatie en vermogensverliezen
  • Hoge outputamplituden

  Competent advies is de hoeksteen van elk succesvol project. Dankzij de uitgebreide specialistische kennis van onze technische consultants en de jarenlange ervaring kunnen zij uw toepassing analyseren en de best mogelijke oplossing ontwikkelen. We zullen uw monstermateriaal in detail testen en vervolgens voorstellen doen voor het ontwerp van uw lijstwerk.

  Het is het beste als u vroeg in de eerste fase van een project contact met ons opneemt, want hoe eerder we betrokken raken, hoe sneller we een oplossing voor u zullen vinden. U bent ook van harte welkom om ons te bezoeken en de passie te zien waarmee testen en experimenteren plaatsvindt in ons laboratorium. Ons technisch applicatieadviesbureau is gratis - u betaalt alleen voor de oplossing, niet hoe we er aan komen!  Contactgegevens
  Hangzhou Jiazhen Ultrasonic Technology Co.,Ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten