Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

  • China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Hc-SONIC
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 500-1000
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%

Inleiding

 

R-verantwoordelijkheid de p-Producten s-Dienst

verkoop de juiste producten in plaats van dure

Rps-Sonic, bestond met een paar jongeren die van ultrasoon zeer houden. De medes-oprichter van rps-SONIC hebben een gemiddelde graad van Baccalaureaat of hierboven. Zij zijn in de ultrasone industrie meer dan 5 jaar geweest en rijke ervaring in ultrasone klank gehad. De bedrijfszakenfilosofie is: Bevorder blind geen product, het juiste product voor de klant vinden. Zo vóór elke orde, zullen wij alle details, met inbegrip van toepassingsdetails, materiaalvoorwaarden, materiaal-specifieke informatie bevestigen.

En wij hebben de Professionele invoer en voeren bedrijf, de Handelsco. van HangZhou LanBen, Ltd uit, kunnen naar om het even welk land wereldwijd uitvoeren.

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Vóór jaar 2012, ontwikkelen wij slechts verkoop tweede branson/dukane/rinco/herrman/telsonic-lassenmateriaal, tijdens dit twintig jaar, vinden wij, more and more mensen hebben probleem met het kerndeel van ultrasoon lassenmateriaal - generator en omvormer, zodat beslisten wij onze zaken van omvormer en generator van onze eigen omvormer en generator te beginnen. Veel van het eind - de gebruiker ontmoet het omvormerprobleem, weten zij niet waarom omvormer die gebroken, en de dure omvormer één voor één veranderen. Eigenlijk, kan één omvormer van branson/dukane /rinco 10~30 jaar gebruiken, zelfs kan de goedkoopste omvormer ongeveer 5 jaar gebruiken. Zo er moeten sommige redenen als uw die omvormer in één jaar wordt gebroken. Daarom willen wij bouwstijl rps-Sonic, moeten wij meer eind helpen - gebruiker om meer over omvormer te kennen, om ultrasoon materiaal te gebruiken beter, om kosten te besparen wanneer probleem ontmoet.

Het zelfde aan generator, Onredelijke verrichting kan korter het gebruik-leven van ultrasone generator. Zo moeten wij maken technisch onderzoek vóór in werking stellen ultrasoon lassenmachine. Het belangrijke punt van ultrasone machine is resonantie, houd slechts elk deel in resonantie kan het systeem in beste werkomgeving maken.

Tot nu, hebben wij nog heel wat herrman telsonic het lassenmachine van Branson /dukane/ rinco/, zodat wij kunnen bevestigen elke omvormer/generator die wij kunnen aanpassend aan de originele machine hebben gemaakt.

Natuurlijk kunnen wij de omvormer/de generator maken voor herrman telsonic het lassenmachine van Branson vervangen /dukane/ rinco/, kunnen wij omvormer/generator voor om het even welke toepassing van uw ultrasoon materiaal ook maken. Wij leveren OEM de dienst voor overzee klanten, hebben wij OEM reeds klant in de V.S. en het Duits.

 

Als u om het even welk probleem op ultrasoon gebied hebt, welkom contact rps-Sonic.

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

Geschiedenis

 

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

48 uren die test werken om elk materiaal te bevestigen u kreeg is goed.

 

workding de dagen snelle levering van 5~15days: Het materiaal met voorraden kan in 2days worden verscheept en zal u in 5days in totaal bereiken, zal het materiaal zonder voorraden in 10days worden verscheept en zal levering u in 15days.

 

Toen wij een onderzoek kregen, zal al ons teamaantal oplost programma bespreken.

 

Wat u onder ogen ziet is niet alleen een verkoper die, is het een team met technisch, verkoper en onderzoeker wordt gegroepeerd.

 

 

Wij leveren vrije experimentele basis voor studenten van één of andere Beroemde universitair en majoy in ultrasone verwante studie.

 

Ook keuren wij ongeveer 5~10 Gediplomeerden goed elk jaar, om te helpen leren zij meer over de toepassing van ultrasoon.

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

Ons Team

 

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Team Purpose: verkoop de juiste producten in plaats van de dure producten.

China Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Voor componentenkoper: vrij technisch onderzoek

Wij moeten uw volledige machineinformatie krijgen, zodat wanneer u onze component krijgt, er verbindt en passend probleem geen zal zijn.

 

Voor eind - gebruiker: Vrij programmaontwerp

Krijg volledige toepassingsinformatie is zeer belangrijk voor het vinden van het meest geschikte materiaal indien nodig, zullen wij om steekproef van u vragen.

Wij kunnen programma opstellen vrij afhankelijk van uw toepassing.

 

Onze garantie is één jaar voor zowel omvormer als materiaal, maar wij kunnen u leveren Componenten vrij zelfs uit garantie.

 

Wij zullen technisch onderzoek leveren wanneer u probleem in het ultrasoon lassen/het snijden gebied ontmoet wanneer u onze technisch wordt.

 

Wij leveren OEM de dienst voor overzee klant, ook Vertrouwelijkheid voor onze klanten zal houden.

 

Wij leveren de aangepaste productendienst ook voor kleine hoeveelheid.

 

Het grootste deel van de verzending zullen door FEDEX /DHL gaan zodat het u in snelle tijd kan bereiken.

 

FEA-de test zal ons helpen verifiëren dat de parameters van de ultrasone hulp & ultrasone hoorn vooraf meer perfect zijn

 

Laat een bericht achter