Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken

November 7, 2022
Laatste bedrijfsnieuws over Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken

Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken

 

Principes van Ultrasone klankversnelling

 

In chemie, de „akoestische cavitatie“ verwijst naar de vorming, de groei en de implosie van uiterst kleine bellen. De cavitatiebellen bestaan uit compressie-uitbreiding cycli die positieve druk in de vloeistof veroorzaken om molecules samen te duwen. Omgekeerd, veroorzaken de uitbreidingscycli de negatieve druk trekt de molecules vanaf elkaar, en zodra de bellen zeer snel groeien, tot zij kunnen niet de energie in de ultrasone klank absorberen. In dit geval, zal de vloeistof binnenstormen en de bel zal barsten. Het gehele proces vernietigt de aantrekkelijkheid van molecules in de vloeibare fase. De correcte golven kunnen helpen chemische producten uit installatieweefsel halen. De ultrasone klank is een drukgolf die weefsel om veroorzaakt te verbreken, vrijgevend bioactivee die samenstellingen binnen cellen aan een hoger tarief worden opgeslagen.

De cavitatiebellen barsten snel, en deze uiterst kleine die bellen tijdens ultrasonication worden gevormd heffen de temperatuur van de vloeistof op die de holte omringen en leiden tot gelokaliseerde hotspots. Nochtans, is het gebied zo klein dat de hitte snel verdrijft. Anderzijds, zeer wordt de hoge druk, d.w.z. ongeveer 1000 atmosferen, geproduceerd tijdens belleninstorting. Onmiddellijke op hoge temperatuur en de hoge druk kan stabiele structuren zoals celwanden en moleculaire banden vernietigen, voortvloeiend in een reeks van fysieke en chemische gevolgen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken  0

 

Effect op druiven

De verschillende die gevolgen van ultrasone klank in de ultrasone klank van de wijnVerwerkingscapaciteit op wijn wordt toegepast verstrekt vele gunstige gevolgen. De belangrijkste toepassingen omvatten het verbeteren van het aroma van wijn door aroma-rijke componenten te halen zoals fenolen en aromaten, eiken vat verouderend, en het versnelde rijping en verouderen. De extractie van aromatische en phenolic samenstellingen van druiven de mechanische activiteit van ultrasone klank steunt oplosbare verspreiding in weefsel. Wanneer de ultrasone klank mechanisch de celwand door cavitational scheerbeurtkrachten onderbreekt, vergemakkelijkt het overdracht van de cel aan het oplosmiddel. Het verminderen van deeltjesgrootte door ultrasone cavitatie verhoogt de contactoppervlakte tussen de stevige en vloeibare fasen. De druiven zijn gekend voor rijk het zijn aan polyphenols en zijn in de hoge vraag. Deze phenolic samenstellingen van druiven (zoals monomeric flavanols, proanthocyanidins met twee delen, trimeric en polymere, en phenolic zuren) zijn gekend voor hun anti-radicale en anti-oxyderende eigenschappen. Chemisch, kunnen zij in twee subcategorieën worden verdeeld: flavonoids en niet-flavonoids. Belangrijkste flavonoids in wijn zijn anthocyanins en tannine, die tot kleur, aroma en mouthfeel bijdragen. Het niet-flavonoids omvatten stilbeensamenstellingen zoals resveratrol en zuurrijke samenstellingen zoals benzoëzuur, caffeic zuur en cinnamic zuur. Het grootste deel van deze phenolic samenstellingen zijn bevat in druivenhuiden en zaden. De intense ultrasone kracht kan waardevolle componenten uit druivenzaden en druivenhuiden effectief halen.

 

Ultrasone klankeffect op container
Ultrasoon-bijgewoonde extractie voor wijn eiken vaten
Contact met houten (traditionele eiken vaten) of toegevoegd zaagsel, stokken/staven of eiken stof (alternatieve eiken vaten). Volgens de terminologie van het programma, is het gemeenschappelijkste die hout voor eik (aroma) wordt gebruikt eiken (eik). Andere houten types die zelden worden gebruikt zijn, b.v. Kastanje, pijnboom, rozehout, kers of acacia. De chemische eigenschappen van hout worden gebruikt om een diepgaand effect op het aroma en het aroma van wijn te hebben. De fenolen die in eik staan met de aroma's in wisselwerking door de wijn, zoals vanille, karamel, room, kruid of aardachtige aroma's worden veroorzaakt. Ellagic tannine (hydrolyzable tannine) hebben een zeer belangrijke rol en geleid uit de ligninestructuur af in hout, aangezien zij de wijn tegen oxydatie en vermindering beschermen. De ultrasone extractie is nuttig voor het vatstadium van wijn omdat de omloop van hoge en lage die druk door ultrasone klank wordt gecreeerd de penetratie van vloeistoffen in de houten structuur van poeder, spaanders, stroken, of latjes verbetert. Dit vereist kortere eiken vat het verouderen tijden en hogere aromaresultaten aangezien de massaoverdracht beduidend dientengevolge zal verhoogd worden. Als de eiken bloem of de houten-op smaak gebrachte distillaten (in plaats van eiken vaten) aan wijn worden toegevoegd, kunnen de ultrasone krachten deeltjes of druppeltjes zeer fijn in de wijn verspreiden om oppervlakte het nat maken en blootstelling te verbeteren. Dit is zeer belangrijk voor het verkrijgen van hoge smaak en mouthfeel en helpt om de kwaliteit van alcoholische dranken te verbeteren. Het feit dat het in vaten doen en het verouderen een uitgebreide tijd en kostenfactor in het brouwende proces zijn maakt tot ultrasone geluidsleer een zeer interessant verwerkingsprocédé.

 

Voor bijkomende actie
De wijn wordt een homogene vloeistof met een uitgebreide houdbaarheid binnen een zeer korte verwerkingstijd. De homogeniteit staat hogere interactie tussen molecules en zo volledigere moleculaire veranderingen toe. Dit betekent betere smaak en kwaliteit. Verspreiding: Alvorens te bottelen, worden de meeste wijnen behandeld met additieven zoals bewaarmiddelen (b.v. kaliumbisulfaat, natriumbisulfaat), schoonmakende agenten, kleurend poeder, en verdere zuiverende en verbeterende agenten. Deze additieven worden gebruikt om het voorbarige bruinen en bederf te vermijden, wijnkwaliteit te verbeteren, tekorten te elimineren of het gistingsprocédé te steunen. Met ultrasone behandeling, kunnen deze additieven zeer constant in de wijn worden verspreid, resulterend in hogere verwerkingsresultaten. Lokale op hoge temperatuur (bijna 5000 die graden van Celsius) en hoge druk (boven MPa 50) door ultrasone cavitatie wordt geproduceerd. De Microcavitatingsbellen (ongeveer 1 µm in diameter) handelen uniform door de vloeistof (de Wet van Pascal) en kunnen diep in de poriën doordringen. De cavitatie door high-power ultrasone klank wordt geproduceerd remt een groot aantal pathogene micro-organismen dat.

 

Toepassing

 

1.Red wijn, brandewijn en andere fruitwijnen om het verouderen te bevorderen

2.Vinegar aroma

3.Salted eendeieren en andere ingelegde producten om het verouderen te versnellen

4.Liquor en andere korrelwijnen om het verouderen te bevorderen

5.Extraction van efficiënte substanties van diverse geneeskrachtige wijnen

 

Voordelen van Ultrasone klankversnelling

 

Sparen tijd
De cel muur-brekende functie van ultrasone klank laat flavone, anthocyanin, tannine, resveratrol en dat andere aromatische componenten in druiven toe snel en effectief worden vrijgegeven. Produceert een geest gelijkend op brandewijn vele jaren is verouderd, die de tijd verminderen voor het verouderen wordt. vereist die

 

verhoog de smaak
Naast de efficiënte aromatische stoffen in de druiven, haalt de ultrasone golf volledig de aromatische componenten in de eiken spaanders, de kastanjebomen, en de duurzame eik, en brengt hen naar de wijn over. Dit proces neemt een paar notulen en het verkregen product is zeer stabiele in time. Verbeterde zeer de smaak van de wijn.

 

Materiaalaanbeveling

 

laatste bedrijfsnieuws over Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken  1laatste bedrijfsnieuws over Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken  2laatste bedrijfsnieuws over Ultrasoon het verouderen apparaat voor alcoholische dranken  3