• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie

Plaats van herkomst China
Merknaam RPS-SONIC
Certificering CE
Modelnummer Rps-s15-3000
Min. bestelaantal 1set
Prijs negotiation
Verpakking Details Schuim en Houten Doos
Levertijd 3days
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 200 Reeksen per Maand
Productdetails
Frequentie 15KHz Macht 3000W
Gewicht 20kg Hoorn titaniumlegering
Snelheid <100l> Generator Digitaal
Hoog licht

ultrasone sondesonicator

,

ultrasoon verspreidingsmateriaal

Laat een bericht achter
Productomschrijving

20Khz materiaal van de het Waterdesinfectie van de hoge capaciteits het Ultrasone Ballast

 

Samenvatting
 
De achteloze overdracht van exotische mariene species in het ballastwater van het internationale verschepen is een belangrijke milieuzorg. Elk jaar, zowat 12 miljard ton ballastwater, vervoeren vormen de geschatte 15.000 species, een bedreiging voor biodiversiteit, visserij en de aquicultuur die recog is nised door de Internationale Maritieme Organisatie. Het massieve volume van ballastwater maakt tot volledige en rendabele behandeling een uitdaging. De Dinoflagellatecysten zijn onder de het meest meestal gevonden giftige organismen in ballastwater en sedimenten en zijn bijzonder problematisch wegens de natuurlijke die weerstand door hun cellulosepantser en latentieperiode wordt verstrekt van hun levenscyclus. De ontwikkeling van een snelle methode om de uitvoerbaarheid van Alexandrium-catenellacysten voor snelle beoordeling van de behandeling van het ballastwater te bepalen biedt de mogelijkheid om het potentieel van een de dunne moddertechnologie van de hoge machtsultrasone geluidsleer te evalueren. Een reeks experimenten is geleid blootstellend gefiltreerde zeewateropschortingen van A.-catenellacysten aan hoge machtsultrasone klank in twee stroomregelingen voor andere perioden van blootstelling en evaluerend cysteuitvoerbaarheid door cytometry stroom. De cysteoverleving was over het algemeen

 

 

Beschrijving:

De ultrasone Desinfectie van het Ballastwater het heeft ultrasone behandelingssysteem efficiënt om in de moord van bacteriën, plankton, en grotere organismen aangetoond te zijn. De ultrasone desinfectie van ballastwater is een mechanische fysische behandeling, die het doseren van om het even welke sterke en dure actieve chemische producten in het ballastwater vermijdt. Dit verzekert een ideale milieudieaanvaardbaarheid met hoge biologische doeltreffendheid betreffende de vernietiging en de inactivering van plant en dierlijke organismen en micro-organismen in ballastwater wordt gecombineerd.

 

Punt Rps-S500 Rps-S1000 Rps-S1500 Rps-S2000 Rps-S3000
Het werk frequentie 20kHz 20kHz 20kHz 20kHz 15kHz
Maximum macht 500W 1000W 1500W 2000W 3000W
Het overhandigen van capaciteit 0,5 aan 2L/min 0,5 aan 3L/min 0,5 aan 4L/min 1.0 aan 6L/min 1.0 aan 8L/min
Ben van toepassing De productielijn, wordt gebruikt in combinatie
Reactietank 10L, 15L, 20L, 35L, roestvrij staal
Werkdruk Maximum: 5MPa
Het werk temperatuur Maximum: 350°C
 

 

 

De ultrasone klank heeft potentiële toepassing in het desinfecteren van een verscheidenheid van waterstromen, met inbegrip van het water van de scheepsboordballast om overdracht van niet inheemse species tussen geografische liggingen te vermijden. Twee benaderingen voor het verbeteren van de prestaties van ultrasone klank in het desinfecteren van bacteriën werden onderzocht: 1) optimaliserend de ultrasone intensiteit door de diameter van de behandelingscel te variëren, en 2) het gebruiken van ultrasone klank samen met een tweede behandeling. Een contacttijd voor één logboekdoden van werd een zuivere cultuur van E. coli van 0,6 minuten gemeten toen het gebruiken van hogere gemiddelde intensiteit als gevolg van de verminderde diameters van de behandelingscel, een aanzienlijke verbetering over voorafgaand werk. De gecombineerde behandeling die uit ultrasone en thermische behandeling bestaan resulteerde in een vermindering van ongeveer 40% van contacttijd voor één logboekdoden van E. coli. Aangezien een contacttijd van 0,6 minuten per logboekdoden nog waarschijnlijk voor een stroom-door behandelingssysteem voor ballastwater zal te lang zijn, zou de toepasselijkheid van ultrasone klank om waterbehandeling te stabiliseren zich op dierlijk plankton moeten concentreren, waarvoor de ultrasone klank zeer efficiënt is. Een tweede behandeling die de bacteriën richt kon ook worden aangewend. Bovendien, is de ultrasone klank efficiënt in het desinfecteren van zowel bacteriën als dierlijk plankton in lagere stroomtarieven en kan toepassing aan andere toepassingen van de waterbehandeling hebben. De extra proefneming wordt geadviseerd gebruikend ultrasone klank om natuurlijk zeewater te desinfecteren.

 

 

Toepassing

 

De ultrasone Desinfectie door de ultrasone klankgolven van de Cavitatie Hoge macht produceert cavitatiebellen in vloeistoffen, die in intense scheerbeurtkrachten en hoge spanning resulteren. Wanneer de intense ultrasone klankgolven in vloeistoffen worden gekoppeld, de correcte golven die zich in de vloeibare media verspreiden resulteren in afwisselende hoge druk en lagedrukcycli, met tarieven afhankelijk van de frequentie. Tijdens de lagedrukcyclus (fase van verdunning), leiden de ultrasone golven met hoge intensiteit tot kleine vacuümbellen of leegten in de vloeistof. Wanneer de bellen een volume bereiken waarbij zij energie kunnen niet meer absorberen, storten zij hevig tijdens een hoge drukcyclus in (fase van compressie). Dit fenomeen wordt genoemd cavitatie. Tijdens de implosie worden de zeer hoge temperaturen (ong. 5,000K) en de druk (ong. 2,000atm) plaatselijk bereikt. De implosie van de cavitatiebel resulteert ook in vloeibare stralen van tot 280m/s-snelheid. Deze hoogst energieke bellengeneratie en instorting resulteren in hydrodynamische scheerbeurtkrachten en ultrasone schommelingen, wat breekt en de celwanden van organismen – effectief dodend hen onderbreekt. Betreffende zijn milieuaanvaardbaarheid, zijn er geen bekende of voorzien milieuzorgen verbonden aan de klank-bijgewoonde technologie.

 

 

 

De andere toepassing van ultrasone sonochemistry

• Verspreiding
• Celverstoring
• Prep apotheeksteekproef
• Homogenisatie
• Emulgering
• Nanoparticleverspreiding
• Atomisering
• Grapheneverspreiding
• Biodiesel het maken;
• Liquidatie,
• Kristallisatie,
• Extractie,
• Waterzuiveringsinstallatie,
• Versnelde reactie,
• dodenmicroben (celverstoring),
• Degradatie van giftige organische verontreinigende stoffen
• het antiscaling ontkalken op behandelings van afvalwatergebied

 

de Ultrasone vloeibare bewerker van 15Khz 3000W voor Water het Ontkalken/sterilisatie 0