• Poluda Igor
  Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
 • Mike
  De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
 • Nguyễn Công
  de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

De Convertor 28Khz van het hoog rendement Ultrasone Lassen voor het Biologisch afbreekbare Theezakje Verzegelen

Plaats van herkomst China
Merknaam RPS-Sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-t3828-4Z
Min. bestelaantal 5 REEKSEN
Prijs negotiation
Verpakking Details Foam+Carton
Levertijd 2days
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 200 reeksen/maand
Productdetails
Frequentie 28hz Diameter 380mm
Naam ultrasone machtsomvormer Macht 800W
Capaciteit 7600-8500 weerstand <10 Ω
Hoog licht

hoge frequentie ultrasone omvormer

,

Ultrasone Oscillator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

28Khz ultrasoon lassenconvertor voor het Biologisch afbreekbare Theezakje verzegelen

 

 

 


Alle geluiden voorbij de menselijke hoorzittingswaaier worden genoemd ultrasone klank. Zoals gebruikelijk wordt de menselijke hoorzittingsdrempel geplaatst bij kHz 18. Een ultrasone trilling wordt gebruikt als energiedrager. De energie wordt omgezet door de convertor (trillend element) van een elektrogolf in een mechanische trilling. Aangezien de lucht een hoge weerstand tegen lawaaitrilling vormt en de energie de weg van minste weerstand volgt, zal de energie zich in de richting van sonotrode bewegen.
Sonotrode is een hulpmiddel aan een maximumcontactoppervlakte wordt aangepast met het product dat. Op dit punt volgt de energie opnieuw de weg van minste weerstand en gaat in het product verder.
 

Energieoverdracht

Een lasstructuur wordt gepast op het product. Deze bouw van de lasnaad is fundamenteel, het verminderen (barrière) van de oppervlakte voor de energiestroom. Een barrière betekent weerstand, de hitte van weerstandsmiddelen. Wanneer de weerstand groot is, zal de hittegeneratie om het smeltpunt van het plastiek te bereiken genoeg genoeg groot zijn. Het resultaat is een smelting op het punt waar een pre-lasbouw wordt gemaakt. Zodra een smelting wordt gecreeerd, zullen de oppervlakte en de absorptie van de energie stijgen; de weerstand tegen de golf vermindert. De smeltende proceseinden. Dientengevolge, verder toe neemt de temperatuur niet; het branden wordt verhinderd. om de vereiste trillingen te produceren wordt een ultrasoon lassenmachine vereist. Deze machine bestaat uit verscheidene componenten (zie figuur).

De ultrasone Convertors en de Ultrasone Omvormers zijn één in hetzelfde. Er zijn één Ultrasone OEM, Dukane-Bedrijf, dat de term Omvormer gebruikt. Alle andere ultrasone OEM vervaardiging zoals Branson, Sonics en Materialen, Rinco, Telesonics en Herrmann verwijzen naar deze aangezien de Convertors of Konverters.Cut off door ultrasone klank klaarblijkelijk de hoek zeer en vrij maken. Het kan ook de thee met volledige vorm houden. Capaciteit: Elektronisch 1500-2400bags/hour, weeg meetmethoden kan gemakkelijk worden gebruikt om verschillende grondstoffen te vullen.

Verpakkingsmateriaal:  Ultrasone verzegelende materialen, zoals Nylon, PLA, polyesternetwerk, niet-geweven stoffen etc….
 

 

 

Om elektro ultrasone energie van de generator in mechanische schommeling om te zetten, zijn de ultrasone convertors nodig. Onze ultrasone convertors worden binnenshuis geproduceerd, op hoogstaande, volledig automatische CNC draaibanken. De ultrasone convertors bestaan uit mechanische componenten en gepolariseerde ceramische schijven. Gecreeerd van de metaallegeringen van uitstekende kwaliteit, b.v. roestvrije stalen of titanium. Voor onze titaniumlegeringen, kunnen wij de geschiktheid voor luchtvaart en ruimtetechnologie met certificaten en testrapporten bewijzen. Wij bieden ultrasone convertors van 20 tot kHz 90, bruikbaar voor een brede waaier van toepassingen aan, bijvoorbeeld:

 • Ultrasoon lassen
 • Ultrasoon knipsel
 • Het ultrasone zeven
 • Het ultrasone schoonmaken
 • Het ultrasone solderen
 • Het ultrasone atomiseren
 • Het ultrasone draaien

 

 

 

Technische Gegevens  
Uitvoerbare prestaties: Tot 4000 Watts
Frequenties: 20 - kHz 70
Efficiency: > 95%
Verbindingen:
 • BNC - hoogspanningsverbinding voor HF-Kabel RG 58
 • Luchtverbindingen voor standaardinnertube D= 6 mm
Materialen:
 • Roestvrij staal of zwarte geanodiseerde aluminiumhuisvesting
 • Titaniumrang 5 resonantielichaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARAMETER

 

Punt Nr. Verbind schroef (Grootte) Capacitieve weerstand Inputmacht (w) Max. Omvang (um)
    Geel Grijs Zwart    
3828-2Z 1/2-20UNF 3800-4300 / / 500 3
3828-4Z 1/2-20UNF 7600-8500 / 10500-12000 800 4
3028-2Z 3/8-24UNF 2700-3100 3400-3800 / 400 3
2528-4Z M8 X 1 3900-4300 / / 400 4
2528-2Z M8 X 1 OF 3/8-24UNF 1950-2200 2200-2500 / 300 3

 

 

 

Beschrijving:

 

28Khz omvormer in ultrasoon lassenmachine en ultrasoon handbediend lassenkanon dat wijd wordt gebruikt. En u kunt de ultrasone delen van 28Khz in auto, niet-geweven en verpakkingsgebied altijd zien. Piezoelectric omvormer is de elektrische last die in bepaalde stevige materialen in antwoord op toegepaste mechanische spanning accumuleert. Het is belangrijk punt van al ultrasoon materiaal. De omvormer beslist het bezit van de machine. Wij kunnen omvormer, ook omvormer met huis leveren en booster.r.

 

 

Voordeel

1. De piezoelectric ceramische spaander keurt ingevoerde delen goed, en kan een sterke en stabiele output geven.
2. Hoge rendement, hoge mechanische kwaliteitsfactor, die het hoge elektrisch-akoestische werk van de omzettingsefficiency het verkrijgen bij de resonantiefrequentie richt.
3. Grote omvang: het optimaliseringsontwerp door computer, de verhouding van de trillingssnelheid is hoog.
4. Grote macht, onder de actie van prestressed schroef, de energie van piezoelectric ceramisch om maximumspel te krijgen;
5. De goede hittebestendigheid, kleine harmonische impedantie die, lage calorische waarde, temperatuurwaaier gebruiken is breed.

 

 

Toepassing:

Capsules, theezakjes

Het verzegelen van dekselfilms, het lassen van zegelringen en het inbedden van filters zijn de belangrijkste toepassingen waarvoor het ultrasone lassen een oplossing verstrekt. De lashulpmiddelen houden op zijn plaats de film door middel van vacuüm. De houdbaarheid en de productbescherming worden wegens de hulpmiddelen verzekerd die koud zijn.

 

Spuiten, kleppen, ritssluitingen

Met ultrasone geluidsleer, snel en veilig lassen van injectie het gevormde ontgassen kleppen of het spuiten op films van om het even welk type is mogelijk. De filminkrimping wordt verhinderd en de barrièreeigenschappen zijn niet in gevaar gebracht aangezien de ultrasone geluidsleer slechts de molecules in de daadwerkelijke het verzegelen laag opwekt. Voorts staat de ultrasone geluidsleer voor veilige integratie van ritssluitingen voor re-sealable zakken en lassen van de ritssluitingseinden toe (ritssluiting-verplettert).

 

Film verpakking

Met ultrasone geluidsleer is het mogelijk productresidu's uit het verbindingsgebied veilig om te duwen, dat absoluut vast het verzegelen verzekert. Dit vermindert beduidend het aantal van het lekken verpakking en de houdbaarheid van de producten in de supermarkten wordt verhoogd. De ultrasone geluidsleer verstrekt dit voordeel voor stand-up zakken, geketende zakken en zakken, zowel bij longitudinale als transversale verbindingen, in intermitterende en ononderbroken toepassingen

 

Drank verpakking

Het ultrasone lassen is zeer goed geschikt voor met een laag bedekt kartonverpakkingsmateriaal. Ondanks het nat maken met gevulde producten, worden de strakke verbindingen verzekerd met of zonder aluminiumbarrière. De integratie van spuiten is gemakkelijk mogelijk. Hoge output toe te schrijven aan korte het verzegelen tijden. De herhaalbare parameters verzekeren constant hoge het verzegelen kwaliteit.

 

Koppen, blaarpakken, dienbladen

Op HUISDIERENtoepassingen in het bijzonder, bereikt de ultrasone geluidsleer snel het hoge smeltpunt en resulteert daarom in een stijging van productieoutput. Verzegelen van en scheiden van blaarpakken zijn gemakkelijk mogelijk, ook integratie van scheur uit secties en stamper-duidelijke verbindingen.

 

 

De Convertor 28Khz van het hoog rendement Ultrasone Lassen voor het Biologisch afbreekbare Theezakje Verzegelen 0