• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Ultrasone de Cakesnijder van de metaalhuisvesting 40khz 500w

Plaats van herkomst China
Merknaam RPS-SONIC
Certificering CE
Modelnummer Rps-C40
Min. bestelaantal 1set
Prijs negotiation
Verpakking Details SCHUIM EN KARTON
Levertijd 3days
Betalingscondities T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Levering vermogen 500 Reeksen per Maand
Productdetails
Naam Ultrasoon scherp potlood Frequentie 40kHz
Macht 500W Type Potloodtype, Metaalhuisvesting
Hoorn Titanium Huisvesting Metaalhuisvesting
Hoog licht

500w ultrasone cakesnijder

,

40khz ultrasone cakesnijder

,

metaal die ultrasone cakesnijder huisvesten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Van het de Hoge Machts de Ultrasone Voedsel van het titaniumblad Snijdende Eenheid voor Ultrasoon Knipsel

 

 

 

Onze ultrasone scherpe bladen, ultrasone knifes, ultrasone hoornen worden of sonotrodes meer en meer gebruikt in de voedselindustrie binnen de machines van de voedselverwerking of voor ultrasoon knipsel, het ultrasone snijden, het ultrasone verdelen of ultrasoon dobbelend voedsel zoals: kaas snijden, gebakjeknipsel, cake, pastei snijden, porties, delicatessenwinkel, vleesknipsel, bacon het snijden of zelfs bevroren voedselknipsel die verdelen snijden verdelen.

 

Gewoonlijk omvat één compeplete ultrasoon scherp systeem de ultrasone generator (ultrasone voeding), ultrasone omvormer, ultrasone hulp, ultrasone hoorn (sonotrode) of wij noemden ultrasoon blad. dat is de mian delen van één ultrasone voedselsnijmachine.

Dit ultrasone voedsel scherpe systeem is een goede keus waarvoor met begroting beperkte en een poging met ultrasoon knipsel willen hebben. Momenteel in markt, is er één of andere ultrasone auto van de generatornaam. de stemmende digitale type ultrasone generator, maar eigenlijk het is analoge kring en wat het niet stabiel vergeleken met hand stemmende men is. Deze ultrasone die snijder met Volledige digitlgenerator wordt aangepast, en deze generator met breed frequentiegebied, het zijn gemakkelijk voor het tunning en het werkstal.

 

 

 

EIGENSCHAPPEN

 

- De ultrasone trilling vermindert wrijvingweerstand tussen het blad en het voedsel, en het

maakt het blad regelmatig zonder misvorming snijden.

- Het scherpe blad wordt gemaakt van titanium. Het is volledig inert en verdragend materiaal.

- Omdat het de spaanders van voedsel tijdens het snijden en het bevuilen op het blad vermindert, kunt u

verminder beneden - tijd tot het schoonmaken en verhoog de productiviteit.

- Het is geschikt voor de voedingsmiddelen die verschillend hardheidsvoedsel zoals noten omvatten

 

 

Machine Ultrasone rubber/cakesnijder
Frequentie (KHz) 20Khz
Macht 1000 W
Scherpe Blad/Hoorn Titanium
Voltage (V) 220V
De breedte van blad hang van uw vereiste af
Scherpe dikte 10~20mm (hang van materialen af)
Hoornomvang 1040μm
Materiaalgewicht 0.6KG
 

 

De Ultrasone Scherpe Systemen kunnen gemakkelijk aan Voedsel (Cakes, Pastei, Vissen, Snack, Vlees, gebakken Koekjes, Kaas, Groente, Suikergoed, Banketbakkerij, Roomijs) Rubber, Band, Hars, Doeken snijden Niet-geweven, Film, Lint, CD, Schuim, Karton, Textiel In entrepot, Ambachtpunten, Glas en samengesteld materiaal waarin diverse producten. Om ultrasoon knipsel van voedsel te evalueren, enerzijds, hebben wij de principes van twee methodes vergeleken, die ultrasoon knipsel van voedsel en conventioneel knipsel van voedsel zijn; anderzijds, hebben wij de prestaties van ultrasoon knipsel van verschillende materialen, zoals brood, roggebrood en cake onderzocht. De Resultaten en de Besprekingssectie tonen aan dat het ultrasone knipsel in de industrie niet alleen algemene voordelen en voordelen, zoals uitstekende besnoeiingsoppervlakte, het verminderde afbrokkelen, het drukken, puin en het smeren heeft, maar ook snijdt een speciaal voordeel, zoals knipsel dun, wat niet door conventioneel knipsel van voedsel kan worden gerealiseerd. Om toepassingen van ultrasoon knipsel in voedselverwerking uit te breiden, hebben wij een nieuw kinematisch mechanisme van ultrasoon scherp materiaal ontworpen om toepassingen van ultrasoon knipsel met intermitterende motie aan te tonen.

De Ultrasone scherpe hoorn, die bij een hoge frequentie trilt, leidt tot een bijna wrijving-vrij milieu tussen de hoorn en het product, zijn blad trilt met een omvang van 10-70 µm in de longitudinale wrijving. De trilling is microscopisch, zodat kan het niet worden gezien de beweging 20.000 keer per seconden herhaalt (20Khz).