• Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
  Poluda Igor
  Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
 • Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
  Mike
  De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
 • Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
  Nguyễn Công
  de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
whatsapp : +8615658151051

40um geatomiseerde Kleine Ultrasone de Nevelpijp van het Nevelgebied voor Fuel Cell-Deklagen

Plaats van herkomst China
Merknaam RPS-SONIC
Certificering CE
Modelnummer Rps-Z50
Min. bestelaantal 1set
Verpakking Details karton
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200pcs

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Titanium Frequentie 50kHz
Voeding 10-100W Ruwe deklaag materiële besparing Over 90%
Hoog licht

Fuel Cell-Pijp van de Deklagen de Ultrasone Nevel

,

40um ultrasone Atomiserende Pijp

,

40um geatomiseerde Ultrasone Pijp

Laat een bericht achter
Productomschrijving

50Khz pijp van de de mist de ultrasone nevel van de titaniumnadruk voor Fuel Cell-deklagen, klein met van nevelgebied

50Khz ultrasone de nevelpijp van de nadrukmist voor de deklagen van Brandstofcellen, kleine nevelbreedte

Het ultrasone atomisering bespuiten is het gebruik van piezoelectric effect om elektrische energie in mechanische energie met hoge frekwentie om te zetten, om de moleculaire banden tussen vloeibare watermolecules te verdelen om een natuurlijke en elegante watermist te produceren, om de vloeistof te atomiseren zonder het verwarmen van of enige chemische reagentia toe te voegen. De ultrasone schommeling wordt met hoge frekwentie gebruikt om de vloeistof in eenvormige micron-gerangschikte deeltjes te atomiseren. Het vergeleken met traditionele drukpijpen, ultrasone kan bespuiten een meer eenvormige, dunnere en controleerbaardere filmdeklaag verkrijgen, en het is niet gemakkelijk om de pijpen te blokkeren. Omdat de ultrasone pijp slechts een uiterst klein luchtvolume van kilopascals vergt, en er bijna geen plons tijdens het het bespuiten procédé is, is de verfbezettingsgraad zo hoog zoals 90%. In het ultrasone het bespuiten procédé, kunnen de de druppeltjegrootte en distributie precies worden gecontroleerd, zodat de zeer kleine druppeltjedeeltjes snel kunnen zijn verdampt, daardoor producerend deeltjes met een hoge specifieke oppervlakte. Het ultrasone atomisering bespuiten is verschillend van het traditionele atomisering bespuiten. Het traditionele bespuiten baseert zich op druk en hoge snelheidsmotie om de vloeistof in kleine druppeltjes te scheren. Het ultrasone bespuiten gebruikt slechts ultrasone trillingsenergie voor atomisering. Het ultrasone materiaal van de atomiseringsnevel wordt beschouwd als „groene“ technologie toe te schrijven aan zijn laag energieverbruik en hoog rendement, en is een ideale keus voor zeer belangrijke vloeibare toepassingen. Met zijn unieke zachte nevelkenmerken, vermindert het apparaat zeer achternevel, daardoor drukkend kosten en verontreiniging tot de omringende lucht. Tegelijkertijd, breidt deze nieuwe technologie ook meer toepassingsgebieden, zoals het bespuiten aan zwakstroomtarieven uit.

 

Beschrijving:

Is de ultrasone de nevelpijp van de nadrukmist een ultrasone atomiserende pijp met een kleine het bespuiten breedte. De ultrasone pijp keurde het principe van ultrasone atomiserende technologie goed. Het heeft een speciaal kanaalontwerp van aangegane stroom verdeelt uniform het draaggas, zodat de vloeibare mist na ultrasone atomisering op een geconcentreerde manier wordt bespoten, daardoor verminderend het het bespuiten gebied van de ultrasone nevelpijp. wegens de kleine breedte van de ultrasone de nevelpijp van de nadrukmist, is het hoofdzakelijk geschikt voor diverse kleine en de deklaagtoepassingen van de middelgroot-gebiedsnevel. De ultrasone pijp van de nadrukmist is complementair aan de brede mist ultrasone pijp en kan op bijna alle verschillende deklagen van de vliegtuignevel worden toegepast.

De typische toepassingen zijn de neveldeklaag van de brandstofcel, d.w.z., de neveldeklagen van de membraanelektrode in een cel van de het membraanbrandstof van de protonuitwisseling. Een katalysator (zoals een katalysator van de platinakoolstof) verspreiding wordt ultrasoon geatomiseerd en op een membraan van de protonuitwisseling bespoten om een eenvormige en dichte membraanelektrode te vormen. Omdat de ultrasone de nevelpijp van de nadrukmist het voordeel van geconcentreerde neveldeklagen heeft, kan het precies in een kleine waaier worden bespoten. Daarom kan de ultrasone atomiserende pijp van de nadrukmist ook op de oppervlaktedeklaag van interventional medische instrumenten zoals de deklagen van de de catheternevel van de drugballon en deklagen van de drug de stent nevel worden toegepast. Bijvoorbeeld, atomiseren de ultrasone de nevelpijpen van de nadrukmist die en bespuiten de drugoplossing die typisch uit rapamycin bestaat in sommige organische oplosmiddelen op de stent of balloncatheter wordt opgelost een homogene drugdeklaag te vormen.

 

Bovendien kan de ultrasone de nevelpijp van de nadrukmist ook worden toegepast om de neveldeklagen van de filmzonnecel, perovskite de deklagen van de zonnecelnevel, PCB-de deklagen van de stroomnevel, enz. te verdunnen.

 

Eigenschappen
Eenvormige deklaag: uniformiteit >95%
Het besparen van grondstoffen: de grondstoffenbezettingsgraad is over 85%, 4 keer dat van de traditionele pijp van de luchtnevel
Hoge controlenauwkeurigheid van deklaagdikte: 20 NM aan tientallen microndeklagen kunnen precies worden bespoten.
Niet belemmerend
Anticorrosieve pijp
Hoge precisie, hoge controleerbare nevel.

 

Technologie. informatie:

Geatomiseerde deeltjes 15-40um
Het bespuiten breedte 220mm
Nevelstroom 0.5-10ML/min
Nevelhoogte 1030mm
Geschikt voor vloeibare viscositeit <30cps>
De grootte van het opschortingsdeeltje <10um>
De druk van de afleidingsactielucht <0>

 

Toepassingen
Elektronika: Sensoren, PCB, Halfgeleiders enz. die LUF.
Industrieel: Glas, Touch screen, enz.
Medisch: Stents, Balloncatheters, Kenmerkend Apparaat enz.
Energie: Fuel Cell, Zonnecel, enz.

 

40um geatomiseerde Kleine Ultrasone de Nevelpijp van het Nevelgebied voor Fuel Cell-Deklagen 040um geatomiseerde Kleine Ultrasone de Nevelpijp van het Nevelgebied voor Fuel Cell-Deklagen 1