• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

PLC het Systeem van het Controle Ultrasone Lassen met Roterende Hoorn 20Khz 1000W

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam RPS-SONIC
Certificering CE
Modelnummer Rps-W20
Min. bestelaantal 1
Verpakking Details houten karton
Betalingscondities T/T
Productdetails
Frequentie 20KHz Hoorntype Roterend
Hoornbreedte 25mm in maximum Lassenbreedte 2mm~25mm
Hoornmateriaal snel staal Genenrator Ultrasone Digitale Generator
Werk Touch screenplc controle Luchtdruk Luchtdruk
Hoog licht

De roterende Machine van het Hoorn Ultrasone Lassen

,

PLC het Systeem van het Controle Ultrasone Lassen

,

Het roterende Systeem van het Hoorn Ultrasone Lassen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ultrasone het lassenmachine van de luchtfilter met roterende hoorn, 20Khz 1000W, PLC controle, continioues lassen

 

Parameter:

PUNT Ultrasone het lassenmachine van de luchtfilter
Frequentie 20Khz
Hoorn Roterende hoorn
Hoornbreedte 25mm in maximum
lassenbreedte 2mm~25mm
Hoornmateriaal Staal
Generator DG4200
Werk Touch screenplc controle
Luchtdruk 6 barmaximum

 

Goederen van Beschrijving:

A.The principe van ultrasoon lassen

De ultrasone die generator produceert de signaalfrequentie door de ultrasone omvormer wordt vereist, en gebruikt dan thermoplasticity van het plastiek om hitte bij een hoge snelheid tussen de molecules zeer te produceren door wrijving met hoge frekwentie tussen de het werk oppervlakten te gebruiken. Wanneer de hitte volstaat te smelten, wordt de ultrasone golf tegengehouden. De trilling, wordt op dit ogenblik de werkstukverbinding hard gemaakt door te smelten, voltooit de verwerkingsprocedure! De traditionele ultrasone generator is manueel frequency-modulated, en Herz-2000 digitale ultrasone generator realiseert het automatische frequentie volgen, machtsvertoning in real time, en vriendschappelijke mededeling van mens-machine interface!


B.Function
1. Auto-achtervolgt frequentie: intelligent controlesysteem, frequentie het auto volgen.
2. de omvang past oneindig aan: de omvang past oneindig aan, omvangverhoging en vermindert door 5%;
3. intelligente bescherming: de frequentie compenseerde bescherming, output het overbelasten bescherming, de bescherming van de vormschade;
4. elektrocomponenten: alle pneumatische componenten en hoofd elektronische componenten van de machine worden ingevoerd uit Duitsland en Japan;
5. fuselagestructuur: het kader van de machine keurt speciale staalstructuur goed en gemaakt door precisie gegoten aluminium CNC die verwerking machinaal bewerken, is het kader nauwkeuriger en stabieler

Toestel In deze high-volume markt, zijn hermeticity, de sterkte en ook kosmetische verschijning belangrijk. De toepassingen omvatten: stoomstrijkijzer, pomphuisvesting, stofzuigertoverstokje, en het wapen van de afwasmachinenevel.
Automobiel Hermetische verbindingen in toepassingen zoals lenzen, filters en kleppen. Andere toepassingen omvatten: de deur van de handschoendoos, instrumentencluster, luchtafleider en de sensor van de massaluchtstroom.
Zaken De „schone“ assemblage met verminderde corpusculaire kwestie wordt geproduceerd op de schijven van de informatieopslag. Andere toepassingen omvatten de assemblage voor lintpatronen, en audio en videocassettes.
Consument Het precisielassen die, die en verrichtingen afbakenen vormen wordt gebruikt in de vervaardiging van Swatch®.
Elektro Veelvoud die en toepassingen afbakenen het opnemen is vaak geautomatiseerd voor high-volume productievereisten met verenigbare betrouwbaarheid. De toepassingen omvatten: eindblokken, schakelaars, schakelaars (b.v. knevel, onderdompeling, roterend snel en diafragma), en spoelassemblage.
Medisch De niet-verontreiniging en de capaciteit dat in een schone ruimte moet worden in werking gesteld zijn zo belangrijk zoals de sterkte van de las. De betrouwbare, herhaalbare assemblage voor kritieke leven-steun apparaten wordt geproduceerd met nieuwe mogelijkheden in procesbeheersing. De toepassingen omvatten: de slagaderlijke filter, het cardiometry reservoir, bloed/gas de filter, het gezichtsmasker en IV spijkeren/filter vast.
Verpakking Van aseptische pakketten aan tandpastabuizen, is de capaciteit van ultrasone assemblage door productverontreiniging in het gezamenlijke gebied te verzegelen een belangrijk voordeel. Naast goede kosmetische verschijning, verstrekt de ultrasone assemblage stamper-duidelijke verbindingen voor blaarpakken. De toepassingen omvatten: specerijautomaat, blaarpakket, sapzak, sapkarton en plastic met een laag bedekt document koppen.
Speelgoed In deze hoogst concurrerende industrie die, is de verwijdering van kleefstoffen, schroeven en oplosmiddelen, of andere verbruiksgoederen een bonus aan sterke, veilige, plotseling-vrije assemblage wordt toegevoegd.
 

PLC het Systeem van het Controle Ultrasone Lassen met Roterende Hoorn 20Khz 1000W 0

PLC het Systeem van het Controle Ultrasone Lassen met Roterende Hoorn 20Khz 1000W 1

PLC het Systeem van het Controle Ultrasone Lassen met Roterende Hoorn 20Khz 1000W 2