• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Roterende Hoorn Ultrasone Verzegelende Verpakkende Machine 20Khz voor Gordijn

Plaats van herkomst China
Merknaam RPS-SONIC
Certificering CE
Modelnummer Rps-RW20
Min. bestelaantal 1set
Prijs $6500/set
Verpakking Details Kartondoos
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS
Productdetails
Hoornmateriaal Titanium, Snel staal Frequentie 20Khz
Macht 1200W Lassenhoorn Roterende hoorn
Lassentype Blijft werkend Lassenpatroon aangepast
Hoog licht

20Khz ultrasone Verzegelende Verpakkende Machine

,

Gordijn Ultrasoon Verzegelend Materiaal

,

Roterende Hoorn Ultrasone Verzegelende Verpakkende Machine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

20Khz ultrasone Verzegelende Machine met de Roterende Hoorn van 20Khz voor Gordijn het Verzegelen

Het ultrasone roterende lassen wordt wijd gebruikt in dagelijkse noodzaak, kleding, gordijn, filter, speelgoed, voedsel, milieuvriendelijke niet-geweven zakken en andere industrieën.

Geschikt voor productie: Kantkleding, linten, decoratieve producten, zakdoeken, tafelkleden, gordijnen, spreien, kussenslopen, dekbedovertrekken, tenten, beschikbare chirurgische toga's, niet-geweven het winkelen zakken, niet-geweven stoffen en andere levering.

Toepasselijk materiaal: De chemische synthetische vezeldoek, of het bevatten van chemisch vezel gemengd flard, chemische film die (meer dan de chemische vezel van 30% bevatten), kan in de vereiste producten, zoals Nylon doek, de doek van de naalddraad, niet-geweven doek, T/R-doek, Tedlon-doek (Polyesterdoek) worden verwerkt, multi-layer doek, en diverse gelamineerde oppervlakte-met een laag bedekte documenten van de doekfilm zijn toepasselijk.

Ergonomisch ontwerp;

3,5 duimhmi mens-machine intelligente interactie;

radiale de trillingstechnologie van 20khz 1200W;

Het slijtvaste hulpmiddelhoofd, de maximum het werk breedte is 16mm;

Automatische frequentie die ultrasone generatoraandrijving volgen; De aangepaste snelheid, de synchrone controle van bloemwiel en het hulpmiddelhoofd, de maximumsnelheid bereiken 40m/min (*This is de standaardsnelheid, kan het ook worden aangepast om de snelheid volgens vereisten te verhogen);

Abnormale alarmfuncties zoals frequentie, macht, omvang, enz.

De materialen van uitstekende kwaliteit om productstabiliteit te verzekeren

Punt Parameter
Frequentie 35Khz
Macht 800W
Ceramicespaanders 4chips
Snelheid 20m/min in maximum
Lassenbreedte 15mm in maximum
Lassenhoorn 35Khz roterende hoorn
Lassentype Blijft lassend

Rps-Sonic de roterende ultrasone systemen van de leverings hoge macht aan de verpakking, hygiëne en de specialiteit die de industrieën de omzetten.

 

Binnen hygiëne wordt de Ultrasone industrie, gebruikt voor volwassene en babyluiers/broek, chirurgische omslag, en de medische producten van het gezichtsmasker voor het plakken, gehechtheid, het in reliëf maken en laminering van thermoplastische materialen. Het bedrijf heeft oplossingen voor eigenschapgehechtheid, kern het plakken, aanwinstenlagen en backsheets gebouwd.

 

Rps-Sonic is ook geschikt en bereid om uitvoerige en aangepaste ultrasone verwerkingsoplossingen te ontwikkelen die zeer belangrijke parameters zoals hoornmetallurgie, akoestische ontwerpen en meetkunde, componentenvervaardiging en systeemtechniek overwegen om aan de verwerkingsbehoeften van de klant te voldoen.

 

Controleer vriendelijk de GIDS van de OMVANGverwijzing ULTRASOON LASSEN (in Microns (um)) de lijst in de volgende pagina, zal u kostuumfrequentie voor uw toepassing vinden.

 

Roterende Hoorn Ultrasone Verzegelende Verpakkende Machine 20Khz voor Gordijn 0