• Poluda Igor
  Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
 • Mike
  De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
 • Nguyễn Công
  de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

de Ultrasone Naaimachine van 35kHz 800W met Titanium Roterende Hoorn

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-S35
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 35Khz Macht 800w
Generator Digitaal Hoornmateriaal Titanium
Type Roterende hoorn Toepassing Het ultrasone niet-geweven het verzegelen het naaien snijden
Gewicht 10kg
Hoog licht

Roterend Hoorn Naaiend Materiaal

,

800 Watts Ultrasoon Verzegelend Materiaal

,

Het Naaiende Materiaal van de titaniumhoorn

Laat een bericht achter
Productomschrijving
De roterende Ultrasone Naaimachine van het Hoorn35khz 800W Ultrasone Verzegelende Materiaal
van de het Materiaal Roterende Hoorn van 35Khz 800w Ultrasone Verzegelende het Titaniumlegering
 

Het sluitingsproces om te verpakken is een zeer belangrijk proces. Het verzekert de beschermende functie van verpakking en verzekert de verpakte goederen met lange levensuur. In deze context, zijn de efficiënte en betrouwbare het verzegelen procédés essentieel voor de productie van duurzame pakketten.
Hoewel de ultrasone het verzegelen methode marginale voordelen voor bulkmaterialen zoals tarwemeel heeft, geleiding werd verzegelen getoond beter om voor andere producten te zijn. Een vergelijking van het energieverbruik tijdens het ultrasone en geleidings verzegelen verifieerde de voordelen van het ultrasone verzegelen. In het bijzonder voor de verpakking van dik films, is de hoeveelheid energie voor het plakken wordt beduidend lager dan voor geleiding het verzegelen. vereist die
Het ultrasone plakken is het proces om compressie/ontspanning met hoge frekwentie van materialen tegen speciaal ontworpen aambeeldpatronen te gebruiken die hen om op het moleculaire niveau veroorzaken te verwarmen en te smelten. Dit proces laat de materialen toe om rond de vormen van het aambeeld te stromen en aan elkaar en andere materialen aan te hangen die in de Webmatrijs zijn. Het is slechts een deel van de ultrasone naaimachine.
Het moet op de ulltrasonic naaimachine, en aandrijving door een andere roterende hoorn worden geassembleerd.
Rps-SONIC specialiseert zich in het lassenoplossingen van de productie ultrasone naad voor rotatiesystemen.
De Ultrasone naadloze het naaien module is samengesteld uit ultrasone omvormer (convertor) met dekking, spanningsverhoger, hoorn (sonotrode) generator en rek.
De ultrasone roterende typetrilling wordt voor en doek gebruikt die naaien snijden, die nieuwste één van technische verwezenlijkingen in de wereld is. Ons bedrijf volgt dicht deze nieuwste buitenlandse wetenschappelijke onderzoekvoltooiing op, ontwikkelde dus het ultrasone naadloze naaiende kerndeel in China. Het is het essentiële onderdeel voor ultrasone naadloze naaimachine (ook genoemd ultrasone radiale richtings naaimachine). Het is de originele verwezenlijking van ons bedrijf, die grondig de gemeenschappelijke die problemen oploste door ultrasone verticale trilling worden veroorzaakt: de bewegende richting van de ultrasone hoorn en van de doek zijn inconsistentie en asynchrony. Met behulp van ons ultrasoon naadloos naaiend kerndeel, is de het naaien van de doek nauwkeurigheid zeer beter. Aldus maakt het het mogelijk dat wijd de ultrasone technologie in de kledingstuk naaiende industrie gebruikt. Het ultrasone naadloze naaien heeft veel voordelen: Snelle lassensnelheid, lassennaad met hoge weerstand, aardige, het goede verzegelen, laag energieverbruik en gemakkelijke verrichtingen zo. Zo is het ontwikkelingstendens voor het naaien technologie.

Parameter:

Punt Parameter
Frequentie 35KHZ
Macht 800W
Roterende hoorndiameter 106MM
Omvang 28μm
Roterend hoornmateriaal Snel staal, Titanium
Snelheid 0.1-5m/s
Elektrospanning: De enige fase van 220 V, 50 of 60 Herz
Lassenbreedte 8mm

Kenmerken:
1. Seamming die, die en zonder lijm, draad of andere verbruiksgoederen in orde maakt in reliëf maakt
2. Sneller en rendabel dan traditionele naaimachine en zelfklevende manieren
3. Elimineert het verzwakken of het ontrafelen van randen en naden in entrepot
4. Multifunctioneel en duizenden beschikbare ontwerpen
5. Vereist minimum opleiding en onderhoud
6. De super sterke ultrasone macht voldoet aan de behoeften van verschillende stoffendikte

Toepassing

Een ultrasone naaimachine is veelzijdig en makkelijk te gebruiken te naaien, te snijden, te scheuren, in orde te maken, vast te spijkeren, in reliëf te maken of, tegelijkertijd te snijden en te verzegelen. Het proces door elke ultrasone naaimachine wordt gebruikt die is snel, eenvoudig en efficiënt. Het kan tot 80 meters verzegelen per minuut zonder de behoefte aan draden noch naalden.
Het is inderdaad een flexibele technologie. wegens het aanpassingsvermogen van zijn ontwerp, is het mogelijk om de naaimachine op een werkbank op te zetten of het te installeren in semi of volledig geautomatiseerde systemen.
Het gebruiken van een ultrasone naaimachine brengt vooruit een reeks voordelen:
 • Het snelle en rendabele weven;
 • Veerkrachtige naden;
 • Geen behoefte aan verbruiksgoederen zoals band, klemmen of lijm;
 • Constante resultaten;
 • Geen het koelen tijden en lagere onderhoudskosten;
 • Geen het schieten tijd voor het nietmachinehulpmiddel;
 • Het scherpen in één verrichting
 • Geen behoefte aan naalden, draad, spoelen en om het even welke activiteiten had op kleur aanpassing, inventarissen, het winden en het in orde maken betrekking;
 • Milieuvriendelijk omdat het geen kleefstoffen en oplosmiddelen vergt;
 • De randen worden zonder enige steekgaten te verlaten worden verzegeld, waarbij penetratie wordt verhinderd chemische agentia, bloodborne ziekteverwekkers en andere deeltjes dat.

Voordeel

In plaats van naalden, draad, lijm of andere kleefstoffen, gebruikt het ultrasone naaiende materiaal een gepatenteerd roterend die systeem, aan trillingen met hoge frekwentie wordt gekoppeld, synthetische of gemengde materialen te plakken die tot 40 percenten natuurlijke vezels bevatten.
Lijkend op een traditionele naaimachine, kanaliseert de ultrasone naaimachine de ultrasone trillingen tussen een hoorn en een roterend wiel, veroorzakend een gelokaliseerde hitteopbouw die de synthetische vezels om veroorzaakt zacht te worden en te smelten. Dit leidt tot een sterke moleculaire band die aan vochtigheid ondoordringbaar is. Verklaart Alleman, de „die resulterende barrièrenaden worden verzegeld, veilig, ultra-betrouwbaar en zacht-aan-de-aanraking zonder de veiligheidskwesties door steekgaten, lijmhiaten te verzwakken of te ontrafelen.“ worden veroorzaakt
de Ultrasone Naaimachine van 35kHz 800W met Titanium Roterende Hoorn 0