• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

van het het Titaniumblad van 20K 1000w de Ultrasone Snijmachine voor Voedselknipsel

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-C305
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000W
Hoornmateriaal Titanium Bladgrootte 305mm
Generator Digitaal Voltage 220/110V
Toepassing Ultrasone voedselsnijder Gewicht 15kg
Hoog licht

20K ultrasone Snijmachine

,

Titanium Ultrasone Snijmachine

,

Digitale Generator Ultrasone Snijmachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

van het het Titaniumblad van 20Khz 1000w de Ultrasone Snijmachine voor Voedselknipsel

van het het Titaniumblad van 20Khz 1000w Ultrasone het voedselsnijmachine voor de kaasknipsel van het cakebrood

 

Parameter

 

Machine Ultrasone cakesnijder
Frequentie (KHz) 20Khz
Macht 1000 W
Scherpe Blad/Hoorn Titanium
Voltage (V) 220V
De breedte van blad hang van uw vereiste af
Scherpe dikte 86mm in maximum
Hoornomvang 1040μm
Materiaalgewicht 8KG

 

Inleiding

 

Het ultrasone voedselknipsel is een proces dat het hulpmiddel om bij hoge frequenties gebruikt te trillen. Het toepassen van ultrasone trilling op het hulpmiddel kan een scherpe oppervlakte veroorzaken die bijna frictionless is, wat zal snijden
Brengt vele voordelen. Deze laag-wrijving scherpe oppervlakte kan veel voedsel in dunne plakken proper snijden, zonder gebroken stukken te veroorzaken.

De ultrasone aandrijvingsmacht zet de macht in wisselstroom met hoge frekwentie om en met hoog voltage en brengt het aan de ultrasone omvormer over. De ultrasone omvormer kan de inputstroom in mechanische energie omzetten, d.w.z., ultrasone golf. De uitdrukking is dat de omvormer zich afwisselend in de longitudinale richting beweegt. De frequentie van de uitrekkende oefening is gelijk aan de frequentie van de hoge die frequentieac stroom door de drijfvoeding wordt verstrekt. De functie van de hoorn is het volledige ultrasone trillingssysteem te bevestigen en de outputomvang van de omvormer te verhogen.
Enerzijds, vergroot de vordering van het hulpmiddel (blad) de omvang en concentreert de ultrasone klank. Anderzijds, gebruiken de output ultrasone golven, en een scherp blad gelijkend op een scherp blad om de ultrasone energie aan het scherpe deel van het te snijden materiaal te concentreren. Onder de actie van reusachtige ultrasone energie, wordt het deel onmiddellijk zacht en smelt, en zijn sterkte wordt zeer verminderd. Op dit ogenblik, zolang een kleine scherpe kracht wordt toegepast, kan het doel om materialen te snijden worden bereikt.
Dit ultrasone scherpe mes kan een bijna frictionless oppervlakte veroorzaken, daardoor minimaliserend voedseladhesie en misvorming. Dit proces kan niet de insnijding bevuilen wanneer het snijden van veelvoudige lagen. Verpletter of beschadig niet het product tijdens het knipselproces, daardoor verminderend schroot. De kaas, het brood, de cakes, het rundvlees en ander voedsel hebben bijna geen verplaatsing wanneer gesneden, zelfs in een zachte matrijs. De snelle ultrasone technologie verstrekt een groter verwerkingsvenster, kan de scherpe snelheid zeer worden verbeterd, en het is gemakkelijk om ons ultrasoon scherp materiaal aan de bestaande productielijn aan te passen.

 

Eigenschappen

 

Voedsel non-stick mes: Het ultrasone scherpe materiaal heeft een automatische het schoonmaken functie. Vergeleken met het traditionele scherpe systeem, kan de het schoonmaken tijd door 70%~90% worden verkort.

Met 2000 hoge snelheids micro-trillingen per seconde, zal het blad niet vervuild worden met voedsel, dat de materiaalonderbreking kan minimaliseren van het wassen van het blad wanneer het gebruiken van ander bestaand automatisch scherp materiaal. )

◆Door 20.000 ultrasone trillingen per seconde, worden de wrijving tussen het voedsel en het snijdershoofd verminderd tot een klein bedrag, daardoor verbeterend de productieefficiency van scherpe verrichtingen.

◆Zorg ervoor dat de besnoeiing keurig, vlot en niet misvormd is, en verbeter de verschijning en de waarde van het product. (Goede scherpe oppervlakte ver*strekken-A).

◆Verminder het geproduceerde schroot wanneer het voedsel wordt gesneden, en verminder de de onderbreking en het schoonmaken tijd.

◆Het messenlichaam wordt gemaakt van het materiaal van de titaniumlegering, dat duurzaam is.

◆In het scherpe proces, te hoeven het voedsel niet worden tegengehouden, en het ononderbroken knipsel wordt gehandhaafd, dat de productieefficiency verbetert.

◆Het kan gebakjematerialen of producten gemakkelijk snijden die moeilijk om door gewone scherpe methodes zijn te snijden, en de besnoeiingsoppervlakte is keurig en vlot, makend het gebruikt wijder.

◆Geen verontreiniging: De temperatuur van het snijdershoofd is lager dan 50°C tijdens knipsel, zodat zullen de rook en de geur niet geproduceerd worden, die het gevaar van verwonding en brand tijdens knipsel elimineert.

◆Gemakkelijke verrichting: het scherpe mes wordt verbonden met de ultrasone generator, wordt de generator aangesloten aan de 220V-leidingen, en de schakelaar kan worden aangezet om te snijden. Het steunt handbediend knipsel en is uitgerust met een luchtgekoelde interface. ◆Small grootte, geen groot installatiegebied, geen speciaal materiaal voor installatie.

 

Beelden

van het het Titaniumblad van 20K 1000w de Ultrasone Snijmachine voor Voedselknipsel 0