• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Digitale Generator28khz Ultrasone Omvormer voor Theezakjemachine

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-2528-4Z
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 28Khz Macht 300w
Ceramische spaanders 4PCS Materiaal Alumium
Gewicht 1kg Toepassing Ultrasoon lassen
Capacitieve weerstand 1950-2300pf
Hoog licht

Theezakje28khz Ultrasone Omvormer

,

28Khz ultrasoon Lassenomvormer

,

Digitale Generator28khz Ultrasone Omvormer

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De digitale Omvormer van het Generator28khz Ultrasone Lassen voor Ultrasone Theezakjemachine

28Khz ultrasoon lassenomvormer met digitale generator voor theezakjemachine

 

Parameter

 

Machine Ultrasone theezakjemachine
Frequentie (KHz) 28Khz
Macht 300 W
Ultrasone hoorn Staal
Voltage (V) 220V
Ceramische spaanders 2chips
Generator Rps-2000E
Materiaalgewicht 6kg

 

Beschrijving

 

De ultrasone omvormer is een soort het apparaat van de energieomzetting. Zijn functie is de input stroom om te zetten in mechanische macht (ultrasone klank) en dan het over te brengen uit, en het verbruikt slechts een kleine hoeveelheid macht.

De ultrasone generator (ook genoemd ultrasone voeding) zet 220V-leidingenelektriciteit in huidig met hoge frekwentie om en brengt het aan piezoelectric keramiek over. De piezoelectric keramiek resoneert bij ultrasone frequenties. Het piezoelectric effect van het materiaal zet elektrosignalen in lineaire mechanische trillingen om. , En vergroot (verminder) dan de omvang door de ultrasone hoorn, en breng het definitief aan het hulpmiddelhoofd voor over het werk. De ultrasone omvormers hebben over het algemeen twee vormen: magnetostrictive en piezoelectric keramiek. Alle die omvormers door ons bedrijf worden gebruikt zijn piezoelectric keramiek.

Magnetostriction: Het effect van een materiaal die onder de actie van een magnetisch veld of een magnetisch veld worden misvormd wordt geproduceerd wanneer het materiaal wordt misvormd. Deze materialen bevatten gewoonlijk nikkel dat sterke magnetostriction tentoonstelt. Magnetostrictive (gewoonlijk) gelamineerde materialen worden gebruikt in magnetostrictive sensoren. wegens wervelstromen, hebben magnetostrictive omvormers gewoonlijk hogere verliezen dan piezoelectric omvormers en hebben daarom hogere het koelen vereisten.

 

Het ultrasone theezakje die en het snijden apparaat is samengesteld uit ultrasone omvormer (convertor) verzegelen, dekking, hoorn (sonotrode) en generator. Speciaal levering voor de fabrikanten van de theezakje verpakkende machine, aangezien zij mooie vormtheezakjes kunnen produceren. De machine die het materiaal van het mensencontact direct zal vermijden, dus om voedselveiligheid en gezondheid te verzekeren, verbetert efficiency.

 

1. Goed verzegelend en snijdend effect, goede vlot.
2. Eenvoudige verrichting, gemakkelijk om op machintheezakje ultrasone lasser te installeren

3. De machine van het theezakje ultrasone lassen (voor theezakje, koffiezak enz.)

 

Lassenkenmerken van ultrasone theezakjemachine

 

1. Het keurt recht handvat of van het kanonhandvat ontwerp goed, dat geschikter is te werken.

2. Het lasseneffect wordt manueel gecontroleerd, dat gemakkelijk is te werken en niet het gebruik van cilinderdruk vereist.

3. Gebruikend piezoelectric ceramische omvormer, is de output stabiel en sterk.

4. Met automatische compensatiekring, kan de macht worden aangepast vrij om het eenvormige effect van het vleklassen te bereiken.

 

Toepassingswaaier van de ultrasone machine van het de vleklassen van de theezakjemachine

 

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt op twee belangrijke gebieden: huistoestellen en automobiele binnenhuisarchitectuur. Voor het lassen van grote producten, wordt een professionele ultrasoon lassenmachine vereist. Omvat specifiek: de automobieldeurpanelen, automobielgeluidsisolatiepanelen, automobiel binnenlandse delen, automobielgeluidsisolatiekatoen, TV-shells, computershells, elektroplastiek maakt, enz. Gedetailleerd proces en materialen in orde: geschikt voor ABS, pp, PE, PC, PUC, Vleklassen, druklassen, het vastnagelen en kettingslassen van PMMA, PS, PPS, PBT, PETG en andere plastieken.

 

De digitale Omvormer van het Generator28khz Ultrasone Lassen voor Theezakjemachine 0