• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

de Cel die van 28Khz 300w Ultrasone Sonicator met Titaniumhoorn verpletteren

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-LP28
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 28Khz Macht 800w
Hoornmateriaal Titanium Hoorngrootte Aangepast
Generator Digitaal Gewicht 23kg
Pakket Karton Garantie één jaar
Hoog licht

Cel die Ultrasone Sonicator verpletteren

,

Titaniumhoorn Ultrasone Sonicator

,

28Khz ultrasone Homogenisator Sonicator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

de Cel die van 28Khz 300w Ultrasone Sonicator met Titaniumhoorn verpletteren

28Khz ultrasone het materiaal ultrasone sonde van homogenisatorsonicator voor Ultrasone emulgering

 

Parameter

 

Model SONOL20-1000 SONOL20-500 SONOL28-300 SONOL40-100
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 28±0.5 KHz 40±0.5 KHz
Macht 1000 W 500 W 300 W 100 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Max Capacity 8 l/min. 5 l/min. 1L/Min 0,5 L/min.
Uiteinde Hoofdmateriaal Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering

Titaniumlegering

 

 

Beschrijving

 

De ultrasone klank is gebruikt meer en meer wijd in processen zoals chemie, chemische techniek en biologie. Dit is hoofdzakelijk gebaseerd op de cavitatie van ultrasone klank. De ultrasone cavitatie verwijst naar het dynamische proces van de groei en instorting van van de micro-gas de bellen kerncavitatie in de vloeistof die onder de actie van correcte golven trillen, en wanneer de geluidsdruk een bepaalde waarde bereikt. Wanneer de ultrasone golven op vloeistoffen handelen, kan een groot aantal kleine bellen worden veroorzaakt. Één reden is dat de gedeeltelijke trekspanning in de vloeistof schijnt om een negatieve druk te vormen. De daling van druk maakt het gas in vloeibaar supersaturate en vlucht van de vloeibare en geworden kleine bellen oorspronkelijk wordt opgelost die. Een andere reden is dat de sterke trekspanning de vloeistof in een holte „scheurt“, die cavitatie wordt genoemd.
De cavitatiedrempel is de lagere correcte intensiteit of geluidsdrukomvang die het vloeibare middel veroorzaakt om cavitatie te veroorzaken. Slechts wanneer de afwisselende geluidsdrukomvang groter is dan kan de statische druk druk verbieden verschijnt. En slechts wanneer de negatieve druk * de viscositeit van het vloeibare middel overschrijdt, de cavitatie zal voorkomen. De cavitatiedrempel varieert met verschillende vloeibare media. Voor hetzelfde vloeibare middel, is de cavitatiedrempel ook verschillend voor de verschillende temperaturen, druk, straal van cavitatiekernen en gasinhoud. In het algemeen, lager de gasinhoud van het vloeibare middel, hoger de cavitatiedrempel. De cavitatiedrempel is ook verwant met de viscositeit van het vloeibare middel. Groter de viscositeit van het vloeibare middel, hoger de cavitatiedrempel. De cavitatiedrempel heeft een zeer dichte verhouding met de frequentie van ultrasone klank. Hoger de frequentie van ultrasone klank, hoger de cavitatiedrempel. Hoger de frequentie van ultrasone klank, moeilijker is het aan cavitatie. Om cavitatie te veroorzaken, moet de intensiteit van ultrasone klank worden verhoogd.
De ultrasone klank wordt wijd gebruikt op diverse gebieden, die de toepassing van zijn cavitatie is en zijn cavitatie van mechanisch vergezeld gaat, thermisch, chemisch, biologisch, etc. De toepassing van mechanische en chemische gevolgen, wordt de eerstgenoemden hoofdzakelijk vertoond in de verhoging van de heterogeene reactieinterface; de laatstgenoemde is hoofdzakelijk toe te schrijven aan op hoge temperatuur en de hoge druk geproduceerd in het cavitatieproces dat de decompositie van polymeren, de breuk van chemische banden en de generatie van vrije basissen veroorzaakt. De processen die mechanische gevolgen gebruiken omvatten adsorptie, kristallisatie, elektrochemie, heterogeene chemische reacties, filtratie, en het akoestische schoonmaken. De processen die chemische gevolgen hoofdzakelijk gebruiken omvatten organische degradatie, polymeer chemische reacties, en andere vrije basisreacties.

Het product is samengesteld uit ultrasone numerieke controle drijfdiemacht (hierna als het drijven van macht wordt bedoeld), trillende hoofd en steuntoebehoren. Controleer de verschijning van het materiaal, controleer schade, en controle voor losse delen. Als er om het even welke schade is, breng het vervoersbedrijf onmiddellijk na het nemen van de foto op de hoogte. Om het onderzoek te vergemakkelijken, te houden gelieve in goede staat de verpakkingsmaterialen.

 

Hoofdvoordeel

 

1. Pas automatisch de frequentie aan om de trilling, zonder handaanpassing te beginnen.

2. Er is een sonde van de temperatuurbescherming, die schade aan de steekproef kan effectief verhinderen toe te schrijven aan temperatuurstijging tijdens het het verpletteren procédé.

3. De externe eenheid van de temperatuurcontrole kan door de „normaal open/normaal gesloten“ schakelaar volgens worden gedreven terugkoppelt signaal van de temperatuursonde.

4. De standaardsonde kan door MICROTIP onder 1/2“ beneden- wordenomgezet om het verpletteren van spoorsteekproeven te realiseren.

5. Er zijn verschillende stijlen van sondes zoals gesloten kop (KOP) en ononderbroken stroom (FILLCELL) voor aankoop.

6. De volgende daadwerkelijke efficiënte macht van de vertoningsoutput.

7. Het regelbare „werk/intermitterende“ verhouding impulstype van de tijdcyclus het werk, het tijdsbereik is van 0,5 seconden aan 1 uur, verbetert het het verpletteren effect, en verhindert effectief temperatuurstijging.

 

de Cel die van 28Khz 300w Ultrasone Sonicator met Titaniumhoorn 0 verpletteren