• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Titaniumhoorn het Ultrasone het Mengen zich Gebruik van het Materiaal20khz 1000w Laboratorium

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-LP20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000w
Hoornmateriaal Titanium Hoorngrootte Aangepast
Generator Digitaal Gewicht 15kg
Pakket Karton Garantie één jaar
Hoog licht

Titaniumhoorn Ultrasoon het Mengen zich Materiaal

,

1000w ultrasone Homogenisator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Laboratorium Binnengebruik Ultrasoon het Mengen zich Materiaal 20Khz 1000w

Laboratorium Binnengebruik 20Khz 1000w ultrasone het mengen zich materiaal ultrasone homogenisator

 

Parameter

 

Model SONOL20-1000 SONOL20-500 SONOL28-300 SONOL40-100
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 28±0.5 KHz 40±0.5 KHz
Macht 1000 W 500 W 300 W 100 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Max Capacity 8 l/min. 5 l/min. 1L/Min 0,5 L/min.
Uiteinde Hoofdmateriaal Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering

 

Experimentele ultrasone verspreiding


Het kan ook ultrasoon dispersiemiddel, klein verspreidend materiaal, draagbare ultrasone verspreidende machine worden genoemd. De standaardconfiguratie is samengesteld uit drie delen: ultrasone generator (ultrasone voeding), gastheer en steun, en facultatieve installatie van geluiddichte doos, alarmoutput, afstandsbediening en anticorrosief UITEINDE. Het apparaat is klein in grootte en licht in gewicht. Het kan in uw hand voor micro-steekproeven worden gehouden of op een vaste steun worden geplaatst. Hoofdzakelijk gebruikt voor laboratoriumonderzoek. De ultrasone macht is 500W aan 1000W; de frequentie is 20K, 28K, 40K; de verwerkingscapaciteit is 0,2 aan 5L.

 

Beschrijving

 

De ultrasone klank is gebruikt meer en meer wijd in processen zoals chemie, chemische techniek en biologie. Dit is hoofdzakelijk gebaseerd op de cavitatie van ultrasone klank. De ultrasone cavitatie verwijst naar het dynamische proces van de groei en instorting van van de micro-gas de bellen kerncavitatie in de vloeistof die onder de actie van correcte golven trillen, en wanneer de geluidsdruk een bepaalde waarde bereikt. Wanneer de ultrasone golven op vloeistoffen handelen, kan een groot aantal kleine bellen worden veroorzaakt. Één reden is dat de gedeeltelijke trekspanning in de vloeistof schijnt om een negatieve druk te vormen. De daling van druk maakt het gas in vloeibaar supersaturate en vlucht van de vloeibare en geworden kleine bellen oorspronkelijk wordt opgelost die. Een andere reden is dat de sterke trekspanning de vloeistof in een holte „scheurt“, die cavitatie wordt genoemd.
De cavitatiedrempel is de laagste correcte intensiteit of geluidsdrukomvang die het vloeibare middel veroorzaakt om cavitatie te veroorzaken. Slechts wanneer de afwisselende geluidsdrukomvang groter is dan kan de statische druk druk verbieden verschijnt. En slechts wanneer de negatieve druk de viscositeit van het vloeibare middel overschrijdt, de cavitatie voorkomt. De cavitatiedrempel varieert met verschillende vloeibare media. Voor hetzelfde vloeibare middel, is de cavitatiedrempel ook verschillend voor de verschillende temperaturen, druk, straal van cavitatiekernen en gasinhoud. In het algemeen, lager de gasinhoud van het vloeibare middel, hoger de cavitatiedrempel. De cavitatiedrempel is ook verwant met de viscositeit van het vloeibare middel. Groter de viscositeit van het vloeibare middel, hoger de cavitatiedrempel. De cavitatiedrempel heeft een zeer dichte verhouding met de frequentie van ultrasone klank. Hoger de frequentie van ultrasone klank, hoger de cavitatiedrempel. Hoger de frequentie van ultrasone klank, moeilijker is het aan cavitatie. Om cavitatie te veroorzaken, moet de intensiteit van ultrasone klank worden verhoogd.
De ultrasone klank wordt wijd gebruikt op diverse gebieden, die de toepassing van zijn cavitatie is en zijn cavitatie van mechanisch vergezeld gaat, thermisch, chemisch, biologisch, etc. De toepassing van mechanische en chemische gevolgen, wordt de eerstgenoemden hoofdzakelijk vertoond in de verhoging van de heterogeene reactieinterface; de laatstgenoemde is hoofdzakelijk toe te schrijven aan op hoge temperatuur en de hoge druk geproduceerd in het cavitatieproces dat de decompositie van polymeren, de breuk van chemische banden en de generatie van vrije basissen veroorzaakt. De processen die mechanische gevolgen gebruiken omvatten adsorptie, kristallisatie, elektrochemie, heterogeene chemische reacties, filtratie, en het ultrasone schoonmaken. De processen die chemische gevolgen hoofdzakelijk gebruiken omvatten organische degradatie, polymeer chemische reacties, en andere vrije basisreacties.

 

Prestatieskenmerken

 

1. De typische toepassingen omvatten homogenisatie, emulgering, verspreiding, oplossing
Het poly en natte malen (de vermindering van de deeltjesgrootte), celbreuk
Fragmentatie en desintegratie, extractie, het ontgassen en sonochemical processen

2. Het onlangs ontworpen vertoningsscherm kan gemakkelijk zijn
Neem de daadwerkelijke werkende frequentie waar en voer het werk uit
Tarief/omvang aanpassing

3. Het automatische frequentie volgen om ervoor te zorgen dat u altijd daar bent
Beste arbeidsvoorwaarde

4. De automatische aanpassing van en het volgen om ervoor te zorgen dat de frequentie (macht) in de beste arbeidsvoorwaarde is

 

Laboratorium Binnengebruik Ultrasoon het Mengen zich Materiaal 20Khz 1000w 0