• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Ultrasoon de Extractiemateriaal 20Khz 1000w van de titaniumlegering voor Installatieetherische olie

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-LP20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 2000w
Hoornmateriaal Titanium Hoorngrootte Aangepast
Generator Digitaal Gewicht 15kg
Pakket Houten Garantie één jaar
Hoog licht

Ultrasoon de Extractiemateriaal van de titaniumlegering

,

1000w ultrasoon Extractiemateriaal

,

20Khz ultrasone Extractiemachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ultrasoon de Extractiemateriaal van de titaniumlegering 20Khz 1000watt voor Installatieetherische olie

Ultrasoon de extractiemateriaal van 20Khz 1000w voor de extractie van de Installatieetherische olie

 

Eigenschappen

 

Vergeleken met conventionele extractietechnologie, is de ultrasone extractie snel, goedkoop en efficiënt.

Vergeleken met het het water het koken en procédé van de alcoholprecipitatie, heeft de ultrasone extractie de volgende opmerkelijke eigenschappen:
1. Geen behoefte aan op hoge temperatuur.

2. Atmosferische extractie, goede veiligheid, eenvoudige verrichting en geschikt onderhoud.

3. Hoge extractieefficiency.

4. Heeft een breed spectrum. De brede toepasselijkheid, de meeste diverse componenten van Chinese geneeskrachtige materialen kan ultrasoon worden gehaald.

5. De ultrasone extractie heeft weinig verhouding met de eigenschappen van het oplosmiddel en het doeluittreksel.

6. Verminder energieverbruik.

7. De verwerkingscapaciteit geneeskrachtige materialen is groot, wat of meerdere keren hoger wordt verdubbeld, en er weinig onzuiverheden zijn, en de efficiënte ingrediënten gemakkelijk zijn te scheiden en te zuiveren. 8. Het extractieprocédé heeft lage kosten en significante uitvoerige economische voordelen.

Parameter

 

Model SONOL20-1000 SONOL20-500 SONOL28-300 SONOL40-100
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 28±0.5 KHz 40±0.5 KHz
Macht 1000 W 500 W 300 W 100 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Max Capacity 8 l/min. 5 l/min. 1L/Min 0,5 L/min.
Uiteinde Hoofdmateriaal Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering

 

Beschrijving

 

Ultrasoon de extractiemateriaal van de installatieetherische olie/het Principe van de extractiemachine

l de Ultrasone klank is doeltreffend middel om celstructuur te vernietigen. Dit effect kan worden gebruikt om substanties in cellen te halen. Bijvoorbeeld, wordt het zetmeel gehaald uit de celmatrijs.

l de Ultrasone klank veroorzaakt afwisselende hoge en lage druk in de blootgestelde vloeistof. Tijdens de lagedrukcyclus, produceert ultrasoon kleine vacuümbellen in de vloeistof, en de vacuümdiebellen hevig tijdens de hoge drukcyclus zijn gebarsten. Deze verschijning wordt genoemd cavitatie. De implosie van cavitatie borrelt oorzaken sterke hydrodynamische scheerbeurt.

l de Scheerbeurtkracht kan vezels en vezelige materialen ontbinden in celdeeltjes en de structuur van de celwand vernietigen. Dit geeft substanties binnen de cel, zoals zetmeel en suiker, van de vloeistof vrij. Bovendien is het celwandmateriaal gebroken in reepjes.

l Dit effect in de gisting, spijsvertering en andere omzettingsprocessen van organisch stof kan worden gebruikt. Na micro-maalt en het malen, veroorzaakt de ultrasone klank dat meer materialen in de cellen worden omgezet, zoals zetmeel en celwandfragmenten in suiker en enzymen, respectievelijk. Het verhoogt ook de oppervlakte aan enzymen tijdens vloeibaarmaking of sacharificatie wordt blootgesteld die. Dit verhoogt gewoonlijk de snelheid en de opbrengst van gistgisting en andere omzettingsprocessen, zoals verhoogde ethylalcoholproductie van biomassa.

l de celstructuur door ultrasoon (lysis) wordt opgesplitst om samenstellingen in de cellen van buiten werking gestelde micro-organismen te halen.

l wanneer de vloeistof met ultrasone klank wordt behandeld met hoge intensiteit zal, de correcte golven die zich in het vloeibare middel verspreiden afwisselende hoge druk (compressie) en lagedruk (dunne) cycli veroorzaken, het tarief waar van de frequentie afhangt. Tijdens de lagedrukcyclus, zal de ultrasone klank met hoge intensiteit tot kleine vacuümbellen of leegten in de vloeistof leiden. Wanneer de bellen een volume bereiken waar zij energie kunnen niet meer absorberen, storten zij hevig tijdens de hoge drukcyclus in. Dit fenomeen wordt genoemd cavitatie. Tijdens de explosie, zal het lokale gebied zeer op hoge temperatuur (ongeveer 5,000K) en druk bereiken (ongeveer 2,000atm). De instorting van cavitatiebellen veroorzaakt ook de vloeibare straal om een snelheid van zelfs 280 m/s te bereiken, en de resulterende scheerbeurtkracht vernietigt mechanisch het celmembraan en verbetert materiële overdracht. Afhankelijk van de gebruikte ultrasone klankparameters, heeft de ultrasone klank een vernietigend of constructief effect op cellen, afhankelijk van de gebruikte ultrasone klankparameters.

 

Ultrasoon de Extractiemateriaal van de titaniumlegering 1000watt voor Installatieetherische olie 0