• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Het digitale Materiaal 1000w van de Generator Ultrasone Extractie met Titaniumhoorn

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-LP20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000w
Hoornmateriaal Titanium Hoorngrootte Aangepast
Generator Digitaal Gewicht 15kg
Pakket Houten Garantie één jaar
Hoog licht

Het digitale Materiaal van de Generator Ultrasone Extractie

,

1000w ultrasoon Extractiemateriaal

Laat een bericht achter
Productomschrijving

1000w ultrasoon Extractiemateriaal voor Chinese Geneeskunde met Titaniumhoorn

Ultrasoon de extractiemateriaal van 20Khz 1000w voor traditionele Chinese Geneeskundeextractie

 

Toepassing

 

1. Toepassing in nicotineextractie

2. Toepassing in de extractie van Lycium-barbarumpolysacchariden
3. Toepassing in lycopene extractie

4. Toepassing in de extractie van totale flavonoids van lotusbloemzaden
5. Toepassing in olieextractie

6. Toepassing in eiwitextractie

7. Toepassing in polysaccharideextractie

8. Toepassing in voedselanalyse

Parameter

 

Model SONOL20-1000 SONOL20-500 SONOL28-300 SONOL40-100
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 28±0.5 KHz 40±0.5 KHz
Macht 1000 W 500 W 300 W 100 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Max Capacity 8 l/min. 5 l/min. 1L/Min 0,5 L/min.
Uiteinde Hoofdmateriaal Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering Titaniumlegering

 

Beschrijving

 

De ultrasone klank is een elastische mechanische trillingsgolf, die hoofdzakelijk verschillend van elektromagnetische golven is. Omdat de elektromagnetische golven zich in vacuüm verspreiden, en de ultrasone golven zich in het middel moeten verspreiden. Wanneer het overgaan door het middel, wordt het gehele proces van uitbreiding en compressie gevormd.

In de vloeistof, leidt het uitbreidingsproces tot negatieve druk. Als de ultrasone energie genoeg sterk is, zal het uitbreidingsproces bellen in de vloeistof produceren of zal de vloeistof in kleine leegten scheuren. Deze leegten zijn gesloten in een moment, en een onmiddellijke druk van MPa zelfs 3000 wordt geproduceerd wanneer zij worden gesloten, die cavitatie wordt genoemd. Het gehele proces is 400us.

De cavitatie raffineert substanties en maakt emulsies, versnelt de ingang van doelcomponenten in het oplosmiddel, en verbetert het extractietarief. Naast cavitatie, zijn vele secundaire gevolgen van ultrasone klank ook bevorderlijk voor de overdracht en de extractie van doelcomponenten.

De betekenis van fenomeen zes ligt in de reactie die voorkomt wanneer de bel barst. Op sommige punten, absorberen de bellen niet meer ultrasone energie en de implosie komt voor. Het gas en de stoom in de bel of de lucht worden adiabaticly samengeperst snel, resulterend in uiterst op hoge temperatuur en druk.

Het volume van de bel is zeer klein met betrekking tot het totale volume van de vloeistof, zodat wordt de geproduceerde hitte verloren onmiddellijk en zal geen significante invloed op de milieuvoorwaarden hebben. Het het koelen tarief na de breuk van de lege zes bellen wordt geschat om ongeveer 10 ' C/s. te zijn.

De ultrasone gaten verstrekken energie en unieke interactie tussen substanties, en voortvloeien op hoge temperatuur en de hoge druk kunnen tot de vorming van vrije basissen en andere componenten leiden.

In een zuivere vloeistof, wanneer de lege zes breuken, wegens dezelfde omringende voorwaarden, het altijd sferisch blijft: maar dicht bij de stevige grens, de lege zes breuken niet-uniform, resulterend in een hoge snelheids vloeibare straal, die de potentiële energie van de uitbreidende bel in een vloeibare straal omzet de kinetische energie zich in de bel beweegt en de bellenmuur doordringt.

De effectkracht van de straal op de stevige oppervlakte is zeer sterk, wat grote schade aan het effectgebied kan veroorzaken, daardoor veroorzakend een verse oppervlakte met hoge activiteit. De effectkracht door de misvorming van de barstende die bel op de oppervlakte wordt geproduceerd is meerdere keren groter dan de effectkracht door de bellenresonantie die wordt geproduceerd.

De bovengenoemde gevolgen van ultrasone klank zijn zeer efficiënt in het halen van diverse doelcomponenten uit verschillende types van steekproeven.

De toepassing van ultrasone golven, op hoge temperatuur en de hoge druk geproduceerd op de contactoppervlakte van het organische oplosmiddel en het stevige substraat, samen met de oxydatieenergie van de hoge die basis door de ultrasone decompositie wordt geproduceerd, verstrekt hoge extractieenergie.

 

Ultrasoon de Extractiemateriaal van de titaniumhoorn 1000w voor Chinese Geneeskunde 0