• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

het verouderen van 20Khz 800w Ultrasoon effectmateriaal voor Ultrasone spanningshulp

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-UI20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Powet 800w
Generator Digitaal Voltage 220/110V
Hoornmateriaal Staal Omvang 40um
Gewicht 10kg
Laat een bericht achter
Productomschrijving

het verouderen van 20Khz 800w Ultrasoon effectmateriaal voor Ultrasone spanningshulp

 

Parameter

 

ModelNo. UIT20
Ultrasone Frequentie 20Khz
Maximumoutput 800 Watts
Omvang 40um
Voeding 220V / 50-60 Herz
Ultrasone Generator Grootte 250 (W) x 310 (L) x 135 (H) mm
Gewicht 5 kg
Eigenschap Ultrasone Regelbare Omvang

 

 

Beschrijving

 

Het ultrasone effect is het gebruik van high-power ultrasone klank om het effecthulpmiddel te duwen om de oppervlakte van metaalvoorwerpen bij een frequentie te beïnvloeden van meer dan 10.000 keer per seconde. wegens de hoge frequentie, het hoge rendement en de grote energie van de ultrasone klank, veroorzaakt de metaaloppervlakte een grote piezoplastic misvorming: tegelijkertijd verandert de ultrasone drukgolf het originele spanningsveld en veroorzaakt een constante waarde van samenpersende kracht; de ultrasone drukgolf kan worden versterkt.

Het principe van spanningshulp het basisprincipe van de hulpmateriaal van de ultrasoon lassenspanning is high-power ultrasoon te gebruiken om het effecthulpmiddel te duwen om de oppervlakte van metaalvoorwerpen bij een frequentie te beïnvloeden van meer dan 20.000 keer per seconde. wegens de hoge frequentie, het hoge rendement en de grote energie van de ultrasone golf, de van de Opbrengsth van de metaaloppervlakte grotere samenpersende plastic misvorming; tegelijkertijd, verandert de verlichtende het materiaalgolf van de ultrasoon lassenspanning het originele spanningsveld, veroorzaakt een bepaalde waarde van de samenpersende spanning van Th; en versterkt het beïnvloede deel. Daarom kan het de hulpmateriaal van de ultrasoon lassenspanning de moeheidssterkte van metaal beduidend verbeteren laste verbindingen en structuren, en zeer uitbreidt hun moeheidsleven; elimineer overblijvende trekspanning, en veroorzaak de samenpersende spanning van Th op het beïnvloede deel, daardoor verbeterend de load-bearing capaciteit van het werkstuk; effectief vermindert het verbeteren lassend de geometrische vorm van de teen zeer de factor van de spanningsconcentratie bij de lasteen, en zijn effect is veel beter dan het TIG proces; elimineert micro- barsten en de lassentekorten op de oppervlakte van de lasteen, verbiedt voorbarig barstend Th; versterkt de oppervlakte van de metaaldelen, verbetert de oppervlaktekwaliteit en de levensduur. Het materiaal is hoogst efficiënt, pollution-free, makkelijk te gebruiken energy-saving, en niet door de vorm van het werkstuk, de plaats, en het milieu beperkt, en het behandelingseffect is opmerkelijk.

 

Het basisprincipe van van het de hulpmateriaal van de ultrasoon lassenspanning de behandelingsmethode om de moeheidssterkte en het moeheidsleven van gelaste verbindingen na lassen te verbeteren, gebruikt ultrasoon om het effecthulpmiddel te duwen om de lasteen van de las langs de richting van de las bij een frequentie te beïnvloeden van meer dan 20.000 keer per seconde om resultaten van de de compressie plastic misvorming van Th de Grotere in een vlotte geometrische die overgang van Th bij de lasteen te veroorzaken, die zeer de spanningsconcentratie vermindert door de bovenmatige hoogte en de kuilen bij de lasteen wordt veroorzaakt; elimineert de uiterst kleine oppervlaktelaag bij de lasteen

De barsten en de slakkentekorten onderdrukken de voorbarige initiatie van barstenth; pas het lassen aan het overblijvende spanningsveld, zijn lassen elimineert de trekspanning, een bepaalde waarde van overblijvende samenpersende spanning dichtbij de lasteen veroorzaakt; en versterk het materiaal bij de lasteen. Daarom kan het de hulpmateriaal van de ultrasoon lassenspanning verscheidene factoren gelijktijdig verbeteren die de moeheidsprestaties van lassen, zoals de meetkunde van de lasteen, overblijvende spanning, tekorten zoals micro- barsten en slakken beïnvloeden, oppervlakte die, enz. versterken, zodat kan het het lassen van de moeheidssterkte en het moeheidsleven van de verbinding zeer verbeteren.

 

Effect

 

1. Verander de overblijvende trekspanning in de oppervlaktelaag van de metaallas in een samenpersende spanning, daardoor zeer verbeterend het moeheidsleven van de metaalstructuur.

2. Verander de de korrelstructuur van het metaalkristal in de oppervlaktelaag om een plastic misvormingslaag te veroorzaken, daardoor beduidend verbeterend de sterkte en de hardheid van de laag van de metaaloppervlakte.

3. Verbeter de meetkunde van de lasteen en verminder spanningsconcentratie.

4. Verander het lassenspanningsveld, verminder beduidend lassenmisvorming en verbeter de dimensionale stabiliteit van het werkstuk.

Toepassingsgebieden: de industrieën die strenge eisen op de stabiliteit en de sterkte van de gelaste verbindingen hebben. Zoals: metaallassen in de industrieën zoals bruggen, stroom, scheepsbouw, drukvaten, en staalstructuren.

 

het verouderen van 20Khz 800w Ultrasoon effectmateriaal voor Ultrasone spanningshulp 0