• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Digitale Generator Ultrasone Atomiserende Pijp voor Glas die 50Khz 100W bespuiten

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-AT50
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 50Khz Macht 10~100w
Stroomtarief <20ml/min Generator 2000E/2000C
Oplossingsgebruik 98% Gewicht 10kg
Hoog licht

Digitale Generator Ultrasone Atomiserende Pijp

,

Nevel van de glas de Ultrasone Pijp

,

100W ultrasone Pijpnevel

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De digitale Pijp van de Generator Ultrasone Atomisering voor Glas die 50Khz 100W bespuiten

50Khz Pijp van de hoge Frequentie de Ultrasone Atomisering voor antimicrobial deklagen

 

Paramater

 

Punt Parameter
Frequentie 50Khz
Macht 10~100w
STROOMtarief (ml/min) 0~20ml/min
Nevelbreedte 2~200mm
Oplossingsgebruik boven 98%

 

Toepassing

 

De ultrasone atomisering het bespuiten technologie wordt vaak gebruikt in diverse het bespuiten procédés. Het bespoten materiaal moet vloeibaar zijn, wat oplossing, sol, opschorting, enz. kan zijn. De vloeibare verf wordt eerst geatomiseerd in fijne deeltjes door ultrasoon atomiseringsmateriaal, en op de tegenovergestelde oppervlakte van het substraat door een bepaalde hoeveelheid draaggas uniform dan met een laag bedekt om een deklaag of een film te vormen. De toepassingen van het ultrasone atomisering bespuiten omvatten etc. de nieuwe energieindustrie, de biomedische industrie, elektronische producten en de halfgeleiderindustrie, de glasindustrie.

 

Biopharmaceuticals
Het ultrasone atomisering bespuiten kan voor het vasculaire stent bespuiten, de buizen van de bloedinzameling, en drugballon het bespuiten en andere het biomedische en farmaceutische bespuiten worden gebruikt. Tegelijkertijd, is het zeer geschikt voor metaal stents, ballons en de buizen van de bloedinzameling voor drug die omdat zij zwakstroomtarief, nauwkeurige vorm van nevelpatroon, levering met lage snelheid en vrij kleine druppeltjes kunnen zeer veroorzaken bespuiten.
Het ultrasone bespuitende systeem wordt ook gebruikt voor het bespuiten van diverse medische verbanden, inplanteerbare gekronkelde vullingen, hemostatische flarden, medische maskers en andere medische textiel. De ultrasone trilling zal met hoge frekwentie de agglomeraten in de geneeskunde vernietigen en zal ervoor zorgen dat het op de buismuur is. Vorm een eenvormige drugdeklaag.

 

elektronisch product

Het ultrasone bespuitende materiaal kan worden gebruikt voor het bespuiten van soldeerselpoeder, de productie van de kringsraad en andere elektronische producten. Het ultrasone bespuiten kan voor de productie van soldeerselpoeder worden gebruikt. De ultrasone atomiseringstechnologie is een hoog rendement en laag-consumptiemethode om fijn metaalpoeder voor te bereiden. Het voorbereide soldeerselpoeder heeft goede bolvormigheid, controleerbare deeltjesgrootte, en de smalle waaier van de deeltjesgrootte. Het heeft veel aandacht in de volledige industrie van het metaalpoeder aangetrokken. Bovendien het ultrasone atomisering kan bespuiten de stroom op de gedrukte kringsraad gelijk bespuiten, die aan de productie van de kringsraad voordelig is.

 

Nieuwe energiematerialen
Het ultrasone atomisering bespuiten kan voor het bespuiten van nieuwe energiebronnen zoals brandstofcellen en zonnecellen worden gebruikt. Het gebruik van ultrasone atomiseringstechnologie kan de brandstofcel in een klein aantal tijden bespuiten, en kan de controle van het het bespuiten effect maximaliseren. Het ultrasone bespuiten kan niet alleen de katalysatornanomaterials van de brandstofcel, maar ook de materialen van de nevelkatalysator op elektroden of membraansubstraten samenstellen. Zowel moeten photovoltaic als kleurstof-gevoelig gemaakte zonnecellen belangrijke deklagen op het substraat tijdens het productieproces bespuiten. Aangezien sommige van deze substanties zeer duur zijn, moet het verlies van deklagen worden geminimaliseerd.

 

Glas het bespuiten
De ultrasone neveltechnologie kan in de systemen van de massaproduktiedeklaag voor groot-gebiedsdeklagen (zoals de ononderbroken anticorrosieve deklaag van het vlotterglas) worden gebruikt. De significante verbetering van de uniformiteit van de ultrasone aërosol vermindert tekorten en verbetert glasbescherming, daardoor uniform met een laag bedekkend een dunne filmlaag op de volledige glasoppervlakte. De depositocontrole kan zeer dunne materiële lagen bereiken terwijl nog het handhaven van hoge uniformiteit.
De ultrasone het bespuiten technologie wordt wijd gebruikt in een verscheidenheid van nano-vlakke functionele glasdeklagen zoals anti-reflection en antireflection deklagen, hydrofiele en hydrophobic deklagen, photoresist films, en transparante geleidende deklagen.

De digitale Pijp van de Generator Ultrasone Atomisering voor Glas die 50Khz 100W 0 bespuiten

 

 
T