• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Materiaal van de de Neveldeklaag van 50khz 30w het Ultrasone voor het Dunne Film Bespuiten

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-AT50
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 50Khz Macht 10~100w
Stroomtarief <20ml/min Generator 2000E/2000C
Oplossingsgebruik 98% Gewicht 10kg
Hoog licht

Verdun Pijpen van de Film de Ultrasone Nevel

,

Het ultrasone Materiaal van de Neveldeklaag

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Materiaal van de de Neveldeklaag van 50khz 30w het Ultrasone voor het Dunne Film Bespuiten

van het de atomiseringsmateriaal van 50khz 30watt ultrasone makkelijk te gebruiken de neveldeklaag

 

Paramater

 

Punt Parameter
Frequentie 50Khz
Macht 10~100w
STROOMtarief (ml/min) 0~20ml/min
Nevelbreedte 2~200mm
Oplossingsgebruik boven 98%

 

Beschrijving

 

Het ultrasone atomiserings bespuitende materiaal wordt wijd gebruikt op het gebied van de industrie en onderzoek en ontwikkeling. Wegens milieufactoren en bovenmatige verontreiniging, hebben de wetenschappers, de ingenieurs en de ontwerpers ultrasoon bespuitend materiaal goedgekeurd. Het ultrasone bespuitende materiaal is nauwkeuriger en gemakkelijker als deur. De controle en meer milieuvriendelijke het bespuiten technologie zullen het traditionele twee-vloeibare bespuiten vervangen. Bovendien omdat deze nevel niet zal blokkeren of zal dragen, kan het ook tot het verminderen van onderbreking in kritieke productieprocessen bijdragen.
Het ultrasone bespuitende materiaal „rps-SONIC“, met zijn zachte nevelkenmerken, vermindert zeer overspray, daardoor drukkend kosten en verontreiniging tot de omringende lucht. Tegelijkertijd, breidt deze nieuwe technologie ook meer toepassingsgebieden uit, bijvoorbeeld, het is ideaal bij het bespuiten de stroom wordt vereist. Voor substraat het bespuiten, atomisering en bevochtiging, dunne filmdeklaag, nevel het drogen, stroom het bespuiten, film het bespuiten, het fijne lijn bespuiten en andere industriële en onderzoek en ontwikkelingstoepassingen, het ultrasone bespuitende materiaal „rps-SONIC zal“ dan beter ander technologieëneffect produceren.

 

Principe

 

Het ultrasone atomisering bespuiten gebruikt piezoelectric effect om elektrische energie in mechanische energie met hoge frekwentie om te zetten om vloeistof te atomiseren. De ultrasone schommeling wordt met hoge frekwentie gebruikt om vloeistof in eenvormige micron-gerangschikte deeltjes te atomiseren. Het vergeleken met traditionele drukpijpen, ultrasone kan bespuiten een meer eenvormige, dunnere en controleerbaardere filmdeklaag verkrijgen, en het is niet gemakkelijk om de pijpen te blokkeren. Aangezien de ultrasone pijp slechts een uiterst klein luchtvolume van kilopascals vergt, is er bijna geen plons tijdens het het bespuiten procédé, zodat is de verfbezettingsgraad zo hoog zoals 90%.
Het ultrasone bespuiten is een succesvolle techniek. Bijvoorbeeld, hoogstaande en krachtige deklaag op het substraat. Door nauwkeurige controle van divers proces kunnen de parameters van het ultrasone bespuiten, over het bespuiten worden vermeden en de nauwkeurige druppeltjedistributie kan worden bereikt. Het voordeel van het ultrasone bespuiten is dat het de grootte van de druppeltjes kan nauwkeurig controleren, en de nevelintensiteit is hetzelfde als het vloeibare stroomtarief.

 

 

Het verschil tussen het atomiseren van pijp en traditionele pijp


In tegenstelling tot de traditionele nevelhoofden die zich op druk en hoge snelheidsmotie baseren om vloeistoffen in kleine deeltjes te verpletteren, gebruiken de ultrasone pijpen lagere ultrasone trillingsenergie om vloeistoffen te atomiseren. De vloeistof wordt geleverd aan het nevelhoofd door zijn eigen ernst of een lagedruk vloeibare pomp om ononderbroken of intermitterende atomisering te bereiken. In het geval van het overschrijden van niet de grens, wordt de hoeveelheid vloeibare atomisering slechts bepaald door het leveringsbedrag van de vloeistof.
Traditionele twee-vloeibare pijp
1. Gebruik de kinetische energieatomisering van de twee vloeistoffen van gas en vloeistof
2. De nevel heeft een grote invloed, die het bespatten en afval van grondstoffen zal veroorzaken
3. Slechte uniformiteit van geatomiseerde deeltjes
4. De grootte van geatomiseerde deeltjes wordt bepaald door de pijpdiameter
5. Wanneer de pijpmond zeer dun is, is het gemakkelijk om de pijp te blokkeren
6. Kan niet het tarief van de nevelstroom nauwkeurig controleren, en kan niet blijven aan een lager stroomtarief bespuiten
Rps-SONIC ultrasone atomiserende pijp
1. De ultrasone schommeling van de gebruiks hoge frequentie om vloeistof te atomiseren
2. Het neveleffect is zeer klein, en zal het bespatten en geen afval van grondstoffen veroorzaken
3. De uniformiteit van geatomiseerde deeltjes is zeer hoog
4. De grootte van de geatomiseerde deeltjes wordt bepaald door de ultrasone frequentie en heeft niets met de pijpdiameter te doen
5. De pijpdiameter is regelbaar, en de ultrasone schommeling wordt gehandhaafd, die niet gemakkelijk is om de pijp te blokkeren
6. Het kan het tarief van de nevelstroom, en nevel onophoudelijk aan zeer zwakstroomtarief nauwkeurig controleren

Materiaal van de de Neveldeklaag van 50khz 30w het Ultrasone voor Dunne Film die 0 bespuiten