• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Lange Mondtype Ultrasone Atomiserende Pijp met Digitale Generator 50Khz 100w

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-AT50
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 50Khz Macht 10~100w
Stroomtarief <20ml/min Generator 2000E/2000C
Oplossingsgebruik 98% Gewicht 10kg
Hoog licht

Lange Mond Ultrasone Atomiserende Pijp

,

100w ultrasone Atomiserende Pijp

,

50Khz ultrasone Nevelpijpen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Lange Mondtype 50Khz 100w Ultrasone Atomiserende Pijp met Digitale Generator

van het de atomiseringsmateriaal van 50khz 30watt ultrasone makkelijk te gebruiken de neveldeklaag

 

Paramater

 

Punt Parameter
Frequentie 50Khz
Macht 10~100w
STROOMtarief (ml/min) 0~20ml/min
Nevelbreedte 2~200mm
Oplossingsgebruik boven 98%

 

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van globale die klanten van producten en oplossingen op ultrasone en piezoelectric technologie worden gebaseerd. De belangrijkste producten en de diensten omvatten ultrasone bespuitende systemen, ultrasone nevelpijpen, de ultrasone systemen van de nevelpyrolyse, piezoelectric keramiek, bellendetectors, het megasonic schoonmaken, enz. Onze oplossingen behandelen een verscheidenheid van toepassingen, zoals implanteerbaar en interventionalmedische apparaten, nanomaterials, micro-elektronica en halfgeleiders, nieuwe energie, biogeneeskunde, enz.

 

Beschrijving

 

De ultrasone die pijp, ook als ultrasone atomiserende pijp wordt bekend, is een ultrasoon atomiserend die apparaat op het principe van hoornomvormer wordt gebaseerd. Het atomiseert de vloeistof door de vergrote ultrasone schommeling met hoge frekwentie, en verzendt de vloeibare mist naar het voorwerp dat of een specifieke ruimte door een bepaalde hoeveelheid draaggas moet worden bespoten. Met zijn unieke voordelen, worden de ultrasone pijpen wijd gebruikt op het gebied van het nano- en submicron functionele deklaag bespuiten, nevelpyrolyse en nevel het drogen. Tegelijkertijd, het ultrasone heeft bespuiten ook de voordelen van eenvormige atomiseringsdeeltjes, hoge precisie, uiterst - lage luchtdruk, 4 keer de bezettingsgraad grondstoffen, en geen het belemmeren.

De doordringende ultrasone pijp is een uitgebreide ultrasone atomiserende pijp. Het keurt de ultrasone technologie van de atomiseringspijp goed. Door het ontwerp van het verlengde pijp vooreind, kan de ultrasone pijp in de smalle ruimte worden doordrongen voor het bespuiten. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de toepassing van het bespuiten in de binnenmuur van de pijpleiding.

De typischere toepassingen zijn het vacuüm de buis van de bloedinzameling bespuiten, de olie die van het spuitsilicone etc. bespuiten. Oosterse Jinrong verstrekt een volledige ultrasone het bespuiten oplossing voor het vacuüm de buis van de bloedinzameling bespuiten. De penetratie ultrasone pijp kan 5-10 hoofden tegelijkertijd bereiken voor het ultrasone tegelijkertijd bespuiten, en de afstand tussen de twee pijpen is slechts 25mm, die direct in de bestaande vacuüm de buisproductielijn van de bloedinzameling kunnen worden gebruikt. Met een specifieke precisie metende pomp, wordt het antistollingsmiddel gelijk bespoten in de binnenmuur van de vacuümbuis van de bloedinzameling, die een productiesnelheid van zelfs 12.000 buizen/uur kan bereiken.

 

Eigenschappen

 

Onafhankelijk onderzochte en ontwikkelde ultrasone pijpen, die in de binnenmuur van de buis kunnen doordringen voor het bespuiten, en voor het binnenmuur bespuiten zoals de de vacuümbuizen en spuiten van de bloedinzameling gebruikt.

Deklaaguniformiteit: uniformity>95%

Geen behoefte om gas aan nevel, geen plons toe te voegen

Het besparen van grondstoffen: de bezettingsgraad grondstoffen is zo hoog zoals 85%, die 4 keer dat van het traditionele twee-vloeibare bespuiten is

0.001ml/min-50ml/min brede waaier stroom het bespuiten

De pijp is niet gemakkelijk om worden belemmerd

 

Toepassing

 

Biomedisch gebied: de buis van de bloedinzameling het bespuiten, spuit het bespuiten

Andere gebieden: het fijne lijn bespuiten

Lange Mondtype 100w Ultrasone Atomiserende Pijp met Digitale Generator 0