• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

50Khz 100w die Ultrasone Nevelpijpen voor Koolstof Nanotubes atomiseren

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-AT50
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 50Khz Macht 10~100w
Stroomtarief <20ml/min Generator 2000E/2000C
Oplossingsgebruik 98% Gewicht 10kg
Hoog licht

Ultrasone de Nevelpijpen van koolstofnanotubes

,

Atomiserende Ultrasone Nevelpijpen

,

Ultrasone Nevelpijpen 50Khz

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Ultrasone Atomiserende de Nevelpijp van 50Khz 100w voor Koolstof Nanotubes met Digitale Generator

van het de atomiseringsmateriaal van 50khz 30watt ultrasone makkelijk te gebruiken de neveldeklaag

 

Paramater

 

Punt Parameter
Frequentie 50Khz
Macht 10~100w
STROOMtarief (ml/min) 0~20ml/min
Nevelbreedte 2~200mm
Oplossingsgebruik boven 98%

Ultrasone Nevelpijpen

Zoals hun naam impliceert, wenden de ultrasone pijpen hoge frequentie correcte golven, die voorbij de waaier van menselijke hoorzitting aan. Schijfvormige ceramische piezoelectric omvormers

zet elektrische energie in mechanische energie om. De omvormers ontvangen elektroinput in de vorm van een hoge frequentiesignaal van een machtsgenerator en zetten dat in om

mechanische energie bij dezelfde frequentie.

De vloeistof wordt geïntroduceerd aan de atomiserende sonde met het gebruik van een kleine pomp of kan ernstvoer zijn. Voor de te atomiseren vloeistof, moet de trillingsomvang van de atomiserende oppervlakte zorgvuldig worden gecontroleerd. Onder de zogenaamde kritieke omvang, is de energie

ontoereikend om geatomiseerde dalingen te veroorzaken. Als de omvang bovenmatig - hoog is, wordt de vloeistof letterlijk apart gescheurd, en die de grote „brokken“ van vloeistof worden uitgeworpen, een voorwaarde wordt bekend als

cavitatie. Slechts binnen narrowband van inputmacht is het omvangideaal voor het produceren van de kenmerkende fijne, lage de snelheidsmist van de pijp.

De fijne controle van inputenergie is wat ultrasone atomiserende pijpen van andere ultrasone apparaten zoals lassers, emulgators, en ultrasone reinigingsmachines onderscheidt; deze andere apparaten baseren zich op cavitatie met inputmacht van de orde van honderden aan duizenden watts. Voor ultrasone atomisering, zijn de machtsniveaus over het algemeen onder 15 watts. Het aanpassen van het productieniveau op de voeding controleert macht.

Sinds de atomisering baseert het mechanisme zich slechts op vloeistof die op worden geïntroduceerd

de atomiserende oppervlakte, het tarief waaraan de vloeistof wordt geatomiseerd hangt alleen van het tarief af waaraan het aan de oppervlakte wordt geleverd. Daarom heeft elke ultrasone pijp een inherent brede waaier van het stroomtarief.

 

Ultrasone Atomisering
Het fenomeen als ultrasone atomisering wordt bedoeld heeft laat zijn wortels binnen - Th-19 eeuw akoestische fysica, in het bijzonder in de werkzaamheden van alomtegenwoordig Lord Kelvin dat.

Eenvoudig verklaard, wanneer een vloeibare film op een vlotte oppervlakte wordt geplaatst die in trillende motie wordt geplaatst dusdanig dat de richting van trilling aan de oppervlakte loodrecht is, absorbeert de vloeistof enkele vibratie-energie, die in bevindende golven wordt omgezet. Deze die golven, als capillaire golven worden bekend, vormen een rechthoekig netpatroon in de vloeistof op de oppervlakte die met regelmatig afwisselende kammen en troggen zich in beide richtingen uitbreiden.

Wanneer de omvang van de onderliggende trilling wordt verhoogd, navenant stijgt de omvang golven; namelijk wordt de kam langer en diepere troggen. Een kritieke omvang wordt uiteindelijk bereikt waarbij de hoogte capillaire golven overschrijdt die vereisen om hun stabiliteit te handhaven. Het resultaat is dat de golveninstorting en de uiterst kleine dalingen van vloeistof vanaf de bovenkanten van de degenererende golven normaal aan de atomiserende oppervlakte worden uitgeworpen. Een nuttige analogie dat de hulp dit proces visualiseert komt uit onze dagelijkse ervaring. De oceaangolven die in kust komen gaan door een overgang van stabiliteit op het open water naar instabiliteit aangezien zij kust naderen. De instabiliteit is duidelijk aangezien de golven schuimende brekers vormen.

De reden voor instabiliteit in dit type van golf is dat aangezien het kust nadert, de bodem van de golf de oceaanbodem contacteert en door wrijvingskrachten vertraagd. De golfbovenkant, anderzijds, blijft onbelemmerd vooruit bewegen. Het netto resultaat is dat de golf omvalt. In dit proces om te verdelen, wordt een nevel van uiterst kleine dalingen uitgeworpen van de golfoppervlakte. Hoewel de mechanismen die de verwezenlijking van een nevel van capillaire en oceaangolven regeren verschillen, zijn de resultaten gelijkaardig.

Ultrasone Atomiserende de Nevelpijp van 50Khz 100w voor Koolstof Nanotubes 0