• Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
  Poluda Igor
  Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
 • Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
  Mike
  De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
 • Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.
  Nguyễn Công
  de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
whatsapp : +8615658151051

Plastiek die het Ultrasone Lassenhoorn van 20khz met Vlak Net en Klinknageltitanium vastnagelen

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-h20-2
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000w
Hoornmateriaal Titanium, staal, alumium Gewicht 0.5kg
Hoog licht

Plastiek die Ultrasoon Lassenhoorn vastnagelen

,

20khz ultrasoon Lassenhoorn

,

De Hoorn van het titanium Ultrasone Lassen

Laat een bericht achter
Productomschrijving
Plastiek die het Ultrasone Lassenhoorn van 20khz met Vlak Net en de Hoorn van het Klinknageltitanium vastnagelen
De ultrasone Hoorn van het Vleklassen paste voor het Plastic Vastnagelen met vlak net en klinknagel aan

De ultrasone hoorn is een belangrijke component van het ultrasone trillingssysteem. De belangrijkste functie is de massaverplaatsing of de snelheid van de mechanische trilling te vergroten en de ultrasone energie te concentreren op een klein gebied.
De belangrijkste functie van de ultrasone hoorn is de omvang van de omvormer (over het algemeen verhoging) te veranderen, de trillingsverhouding te verhogen, de efficiency te verbeteren, de mechanische kwaliteitsfactor te verbeteren, de hittebestendigheid te verbeteren, de temperatuurwaaier uit te breiden, en het gebruik van het omvormerleven uit te breiden. De ultrasone omvormer past de lading aan die tussen de omvormer en het ultrasone hulpmiddelhoofd door een ultrasone hoorn aanpassen te installeren, die de resonantieimpedantie vermindert en het maakt bij de resonantiefrequentie werken om de electro-acoustic omzettingsefficiency te verbeteren, daardoor effectief verminderend de ultrasone golfuitwisseling, en verhogend de levensduur.
De ontwerpvorm van de ultrasone hoorn (ultrasone hoorn) verschilt afhankelijk van de toepassing van de ultrasone golf. Over het algemeen, is de hoorn verdeeld in een staafvorm, een stapvorm, een beknotte kegelvorm, een exponentiële vorm, een catenary vorm, een Gaussvorm, een samengestelde vorm en dergelijke.
Toepassingsgebied
De ultrasone hoornen worden wijd gebruikt in chemisch product, aardolie, plastic lassen, metaallassen, boring, draaiend, schoonmakend, machinaal bewerkend en veel ander gebieden.
Jiayuandatechnologie - Professionele ultrasone hoornfabrikanten en leveranciers in China, die ultrasone producten verstrekken voor verkoop. Onthaal aan groothandel de beste ultrasone hoorn aan concurrerende prijs van onze fabriek.

 

Wat wij van u voor het hoornontwerp nodig hebben:

 • Ultrasone systeeminformatie includin: A. standaard ultrasone frequentie; B. ultrasoon generatortype (IGBT of analogon); C. ultrasone het stemmen breedte; D. ultrasoon systeemmerk; E. de ultrasone output van de systeemmacht; F. specificatie van de schroef die tussen hoorn en omvormer of spanningsverhoger verbinden; I. die meting aan installatie wordt betroffen.

 • Informatie van te lassen delen: A. materiaal; B. 3D gegevens;

 • Lassende/snijdende kwaliteitsnormen;

 • Anderen vereiste als om het even welk.

Naast enige ultrasone hoorn, ontwerpt rps-SONIC en maakt ook complexe ultrasone hoorn volgens vereiste.

Rps-SONIC maakt de hoornen van het uitdagings ultrasone lassen volgens klanten daadwerkelijk vereiste met zijn geavanceerde technologie.

Om uitstekende lassenprestaties en duur te bereiken, ontwerpt rps-SONIC ultrasone hoorn met deskundige computersoftware, betreffende toultrasonic standaardfrequentie, het stemmen breedte, machtsoutput, slagafstand, materiële en geometrische vorm & meting van delen die, het lassen kwaliteitsnorm, hoorn materiële selectie, die procedure en procesprocedure van ultrasone hoorn, de aanwinsten ultrasone macht door ultrasone omvormer moeten worden gelast/spanningsverhoger machinaal bewerken aan ultrasone hoorn, enz., en analyseert ultrasone hoorn door FEA om geoptimaliseerd ontwerp te bereiken.

Productendetails

Dit is de beschrijving van de Ultrasone die Hoorn van het Vleklassen voor het Plastic Vastnagelen wordt aangepast
type RPS HOORN
frequentie 20~40KHZ
Model Afhankelijk van uw vereisten
voeding AC220v

Plastiek die het Ultrasone Lassenhoorn van 20khz met Vlak Net en Klinknagel 0 vastnagelen

Eigenschappen:

Hoog rendement: de mechanische kwaliteitsfactor is hoog, de resonerende frequentie van het werk beschikbaar aan een zeer hoge electro-acoustic omzettingsefficiency.

◆grote omvang: Het computer geoptimaliseerde ontwerp van de structuur, trillingsverhouding is hoog, schutblad een grote omvang.

◆grote macht: in de pre-stressed schroef onder de actie van piezoelectric ceramische energie meest thegreatest spel te zijn.

◆hittebestendigheid: de resonerende impedantie, verwarmt een kleine, brede temperatuurwaaier.