• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

de Hoorn van het het Titanium Ultrasone Lassen van 15Khz 2600w voor Plastic Niet-geweven

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer RPS
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000w
Hoornmateriaal Titanium, staal, alumium Hoorngrootte Aangepast
Hoog licht

2600w ultrasoon Lassenhoorn

,

Niet-geweven Ultrasoon Lassenhoorn

,

15Khz ultrasoon Lassenhoorn

Laat een bericht achter
Productomschrijving

de Hoorn van het het Titanium Ultrasone Lassen van 15Khz 2600w voor Plastic Niet-geweven Lassen

15Khz de ultrasone hoorn van het titaniumlassen voor het plastic /nonwoven-lassen

 

Beschrijving

 

Bij zich het ultrasoon machinaal bewerken, lassen en het mengen, is een sonotrode een hulpmiddel dat tot ultrasone trillingen leidt en deze vibratie-energie op een gas, een vloeistof, een vast lichaam of een weefsel toepast.

Een sonotrode bestaat gewoonlijk uit een stapel piezoelectric omvormers in bijlage aan een verminderende metaalstaaf. Het eind van de staaf wordt toegepast op het werkende materiaal. Een wisselstroom die bij ultrasone frequentie oscilleren wordt toegepast door een afzonderlijke voedingeenheid op de piezoelectric omvormers. De stroom veroorzaakt hen om zich uit te breiden en aan te gaan. De frequentie van de stroom wordt verkozen om de resonerende frequentie van het hulpmiddel, zo de volledige sonotrodehandelingen als helft-golflengte resonator te zijn, die in de lengte met bevindende golven bij zijn resonerende frequentie trillen. De standaarddiefrequenties met ultrasone sonotrodes worden gebruikt strekken zich van kHz 20 uit aan kHz 70. De omvang van de trilling is klein, ongeveer 13 tot 130 micrometers.

Sonotrodes wordt gemaakt van titanium, aluminium of staal, met of zonder thermische behandeling (carbide). De vorm van sonotrode (ronde, vierkant, met geprofileerde tanden,…), hangt van de hoeveelheid trillingsenergie en een fysieke beperking voor een specifieke toepassing af. Zijn vorm moet voor de bijzondere toepassing worden geoptimaliseerd.

Sonotrodes van kleine diameter wordt soms genoemd sondes.

Voor een ultrasoon lassen of knipseltoepassing, geeft sonotrode rechtstreeks energie aan het gebied van het lassencontact, met weinig diffractie. Dit is bijzonder nuttig toen de trillingen (golfpropagatie) omringende elektronische componenten konden beschadigen.

Toepassing

 

In de eigentijdse maatschappij met de meer en meer ontwikkelde industrieën, is de ultrasoon lassentechnologie toegepast op diverse industrieën. Vandaag, wat zijn de industrieën en de producten die met ultrasoon lassenmachines kunnen worden gebruikt?

1. Elektronisch en elektrische apparaten: De elektronische en elektroproducten worden hoogst bijgewerkt, en er is een toenemende vraag voor lassen van plastic delen. De ultrasone technologie heeft de voordelen van veiligheid, milieubescherming, energie - besparing, en geen behoefte aan hulp, die zich op de hoge vraag van de elektronika en de elektroberoepen richt. Het elektronische materiaal die ultrasoon lassentechnologie gebruiken omvat videobandshell, videobandspoel, computer, elektronisch horloge, mobiele telefoon, MP3, diskette, u-schijf, mobiele telefoonbatterij, lader, SD-geheugenkaart, mobiel telefoongeval, zetter, wacht de schakelaarcontactdoos.

2. juwelen dagelijks gebruik: In de dagelijkse noodzaak, vereisen vele producten plastic lassenvaardigheden, en de ultrasone plastic lassenvaardigheden hebben gemeenschappelijke sterke punten en wijd gebruikt. De dagelijkse noodzaak die ultrasoon lassenvaardigheden gebruikt omvat fotokaders, keychains, plastic aanstekers, tandenstokerdozen, koffers, holle kratdozen, juwelendozen, kosmetische dozen, Kerstmistoebehoren, haartoebehoren, lunchdozen, binnenpijnboomdozen, en gesloten recipiënten. Wacht. Het heeft het beste effect op dagelijkse noodzaak zoals ABS, pp, PE, PC, PUC, PMMA, PS, PPS, PBT, PETG en andere plastic grondstoffen.

3. Kantoorbehoeften en speelgoed: De laatste jaren, heeft de maatschappij more and more aandacht aan de milieubescherming en de veiligheid van producten besteed, omdat de ultrasone technologie wordt gebruikt om de producten hygiënisch, efficiënt en sterk te maken, en het gebruik van schroeven, kleefstoffen, lijm of andere hulpproducten om aan de maatschappij is geëlimineerd aan te passen. De vraag niet alleen vermindert wijd ook productiekosten, maar in efficiënt lassen van inktpatronen, omslagen, adreskaartjehouders, fotoalbums, halfronde instrumenten, stuk speelgoed fopspenen, heldere ballen, zeer belangrijke kettingen, mobiele telefoontegenhangers, enz. gebruikt, dat zeer het concurrentievermogen van het bedrijf in winkelcomplexxen. verbetert.

4. Metaaltoepassing: De toepassing van de vaardigheden van de ultrasoon lassenmachine op de metaalverwerkende industrie zal in de ultrasone machine van het metaallassen worden geconcentreerd, en er zijn ook diverse machines van het metaal speciale lassen, zoals koper en de machines van het aluminiumlassen. Het ultrasone lassen heeft de voordelen van korte tijd, laag energieverbruik, niet destructieve verrichting, en hoge macht. Daarom wordt het ultrasone metaallassen wijd gebruikt in single-point lassen, lassen met meerdere balies en kort strooklassen van dunne draden of bladen van non-ferrometalen zoals koper, zilver, aluminium, nikkel, enz. Het kan wijd in thyristor lood, zekeringsstukken, het Lassen van elektrolood, de poolstukken van de lithiumbatterij, en lusjes worden gebruikt.

5. Verpakkingsverwerking: Vele ultrasoon lassenvaardigheden worden gebruikt in de verpakkende verwerkende industrie, zoals: het verzegelen van slangen, het lassen van speciale riemen, het lassen van niet-geweven zakken, de zakken van de luchtfilter, de zakken van de het polypropyleenfilter van de waterbehandeling, en plooiing. Het verzegelen en het lassen van containers, het Ultrasone lassen van enz. zijn een radicale goede helper in de verpakkingsindustrie. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in anti-vervalst wijnkroonkurken, ritssluitingszakken, het winkelen zakken, tandenstokervakjes, document koppen, geschikte gezichtsweefselkommen, zuivel verpakkende vakjes, bevroren spermabuis verpakking, en spijkers. Besnoeiingsdozen etc.

6. De textielindustrie: De ultrasoon lassenvaardigheden worden hoofdzakelijk toegepast op niet-geweven stoffen in de textielindustrie. De niet-geweven stof heeft de kenmerken van vochtbestendige, in te ademen, non-combustible, eenvoudige differentiatie, en rekupereerbaar. Het is een milieuvriendelijk materiaal met een brede waaier van toepassingen. De niet-geweven producten geschikt voor ultrasoon lassen omvatten: de kleren rijgen, beddekking, hoofdkussengevallen, autodekking, maskers, verpakkingsriemen, rugzakken, handtassen, vensterdoeken, regenjassen, chirurgische toga's, speelgoed, handschoenen, tafelkleden, stoeldekking, Dekbeddekking, beschermende kleding, toebehoren, paraplu's, lampekappen, enz.

7. Auto-industrie: In de auto-industrie, is het lassen een belangrijke verbinding in automobiele productie. Er zijn meer en meer plastic delen in auto's, en het plastic lassen is verwant met de kwaliteit van auto's. Ultrasoon kan door een computerprogramma worden gecontroleerd om lassen van grote en onregelmatige werkstukken zoals uit te voeren: autoraammotoren, ingebouwde audio die, voetstootkussens, deurpanelen, vorken, reservebandvakjes, bumpers, filters, voortoestellencomités, luchtkussens, dashboards, zonnekleppen, waterautomaten aan boord, staartlichten, zwellende watertanks verzamelen, remoliekoppen.

8. Huishoudapparaten: Met de snelle ontwikkeling van de huishoudapparaatindustrie de laatste jaren, blijft de vraag naar plastic lassen stijgen. Er zijn more and more lasbare delen in huishoudapparaten, zoals stofzuiger plastic delen, scheermeshuisvesting, en draagbare fluorescente lampen. Dekking, plastic structuur van juicer, stoomstrijkijzer, plastic raad van waterautomaat, TV-shell, radiobandrecorder transparant paneel, afstandsbediening, TV-shell schroef bevestigende zetel, mug lampshell verminderen, de tank van de wasmachinedehydratie, enz. die

9. Verbruiksgoederenmededeling: De verbruiksgoederenmededeling is verbruiksgoederen en communicatie apparaten. Zoals we allen weten, constant stijgen de vraag naar communicatie apparaten en de vraag van uitstekende kwaliteit in moderne samenleving. Het lassen van plastic delen van apparaten is een belangrijk stuk van productkwaliteit. De producten die goed op ultrasoon lassentechnologie kunnen worden toegepast omvatten inktpatronen, banden, toner patronen, printers, faxapparaten, mobiele telefoongevallen, telefoons, mobiele telefoonladers, machtsadapters, communicatie apparatennoot inbeddend, voor consumptie geschikte plastic delen, enz.

 

 

15Khz de Hoorn van het titanium Ultrasone Lassen voor Plastic Niet-geweven 0