• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

1khz ultrasone Impedantieanalysator voor Omvormer die Hoge Frequentie testen

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer PV90
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 1khz-1mhz Testprecisie <0>
Testsnelheid 5s Metingsindex Alle parameters, de grafiek
Frequentienauwkeurigheid ±10ppm Measuremetsnelheid 5/S één regelbare pas (600scan-punt)
Metingsnauwkeurigheid < 0="">
Hoog licht

Ultrasone Impedantieanalysator 1khz

,

Ultrasoon Impedantiemeetapparaat

,

8inch het scherm Ultrasoon het Testen Materiaal

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Analysator van de hoge Frequentie de Compatibele 1khz Ultrasone Impedantie voor het Ultrasone Omvormer Testen

1~500Khz de hoge Analysator van de Gevoeligheids Ultrasone Impedantie voor het Ultrasone Hoorn en Omvormer Testen

Ultrasone de Impedantieanalysator van de touch screenmeetapparatuur voor Piezoceramic-de Keramiekconvertor van Omvormerpzt

 

Parameter

 

Punt PV520A
Frequentie 1Khz~500Khz/1Mhz /3Mhz Facultatief /5Mhz
Producteigenschap het draagbare, 8inch-scherm, volledig touch screen
Afmeting L: 24cm, W: 19cm, H: 10cm
Metingsindex Alle parameters, de grafiek
Metingsnauwkeurigheid < 0="">
Measuremetsnelheid 5/S één regelbare pas (600scan-punt)
Frequentienauwkeurigheid ±10ppm
Impedantiewaaier 1Ω~1MΩ
Frequentiestap 0.1Hz~any

 

 

Beschrijving

 

Meetapparaat van de Piezoview bestaat het Ultrasone Impedantie, ook genoemd Ultrasoon Frequentie Meetinstrument, de Ultrasone Analysator van de Omvormerparameter, het Ultrasone Meetapparaat van de Omvormerimpedantie, Ultrasone Prestatiesanalysator, Dit instrument uit twee delen: hardware en software. Een professioneel het testen instrument op het ultrasone die gebied voor de Technologieco. van Hangzhou Wanjian wordt ontwikkeld, Ltd. Het product kan de parameters, de kwaliteit en de kwaliteit van diverse apparaten en het materiaal zoals ultrasone hulpmiddelhoofden (ultrasone vormen), piezoelectric ceramische bladen, piezoelectric omvormers, ultrasone schoonmakende machines, ultrasoon lassenmachines, ultrasone maalmachines, ultrasoon verwerkingsmateriaal, de Uitvoerige prestaties van enz. en evalueren.

 

Frequentiegebied: 1KHz~1MHz

 

Nieuw in 2021: De ultrasone Impedantieanalysator, wordt de Ultrasone producten van de Componenten analysator-PV520A reeks gezamenlijk ontwikkeld door de Afdeling van Automatisering van Tsinghua-Universiteit en het Instituut van Akoestiek, Chinese Academie van Wetenschappen, en voor uitvoerige oplossingen voor de opsporing van piezoelectric ultrasoon apparaten en materiaal gebruikt.

 

PV520A is een nieuwe generatie van ultrasone die componentenanalysator op basis van pv70a-p (computerversie) wordt ontwikkeld en pv70a-D (ingebouwde vertoningsversie), combinerend de voordelen van vroegere twee. Zijn kenmerken zijn als volgt:

1. De het grote scherm en volledig schermaanraking maakt PV520A de werkende ervaring van pv70a-p (computerversie) zonder het hinderlijke gevoel van computerverrichting hebben.

2. Het baseren zich op de nieuwe super krachtige gegevens van de WAPENbewerker - het verwerkingsvermogen, de metingsnauwkeurigheid van PV520A is veel hoger dan dat van pv70a-D (ingebouwde vertoningsversie), die het niveau van pv70a-p (computerversie) kan bereiken.

3. De verrichting van de volledig schermaanraking is meer gebruikersvriendelijk, en er is geen behoefte aan een groot aantal fysieke knopen van pv70a-D (ingebouwde vertoningsversie), zodat wordt de verrichting van het instrument uiterst eenvoudig, tegelijkertijd is de productgrootte kleiner, is het gewicht lichter, en de portabiliteit is beter.

4. Het kan met een computer voor verrichting zoals pv70a-p worden verbonden, en de software is volledig - het compatibele systeem, zo gebruikers moet niet meer vertrouwd met softwareverrichtingen zijn.

 

Eigenschappen

 

Het testen het materiaal is het meeste belangrijke stuk van productkwaliteitscontrole, zodat is de „geloofwaardigheid“ van het product zeer belangrijk. Onze producten hebben vier belangrijke voordelen:

1. Technologie gezamenlijk door Tsinghua Universiteit en het Instituut wordt ontwikkeld van Akoestiek van de Chinese Academie van Wetenschappen die.

2. Het is 15 jaar geweest aangezien onze PV60A/70A-reeksproducten aan de markt in 2001 werden geïntroduceerd. Zij zijn gebruikt door duizenden klanten in de industrie en geworden de de facto ultrasone normen van de de industriemeting.

3. In de loop van de afgelopen 15 jaar, hebben meer dan twee honderd universitaire onderzoekinstituten onze instrumenten gebruikt, omdat de universitaire onderzoekinstituten meer dan 200.000 ingevoerde Agilent-instrumenten 4294A vaak hebben. Onze instrumenten zijn getest tegen ingevoerde Agilent-instrumenten talloze tijden. Ja, bewijzen de feiten dat de testresultaten van ons instrument volledig geloofwaardig zijn.

4. Onze instrumenten zijn geselecteerd door vele Duitse en Amerikaanse bedrijven van de ultrasone klanktoepassing als testinstrumenten. Het instrument is de sleutel aan de kwaliteit van het product. Als u een instrument kiest in China wordt gemaakt, moet het op basis van volledig vertrouwen worden gebouwd dat.

 

Voor ultrasone meting, is belangrijkst de grafiek van de toegangscirkel en logaritmische grafiek (deze twee grafieken zijn de belangrijkste methodes om gekwalificeerd te oordelen), en meer dan tien parameters: resonantiefrequentie Fs, maximumgeleidingsvermogen Gmax, bandbreedte f2-F1, Vriespunt van de anti-resonantiefrequentie, kwaliteitsfactor Qm, vrije capacitieve weerstandsct, dynamische weerstand R1, dynamische inductantie L1, dynamische capacitieve weerstand C1, statische capacitieve weerstand C0, efficiënte elektromechanische koppelingscoëfficiënt Keff. De PV520A-reeksen ultrasone componentenanalysatoren zijn geschikt om diverse ultrasone apparaten te meten, die omvatten: piezoelectric keramiek, omvormers, ultrasone schoonmakende machines, ultrasone plastic lassers, hydroacoustics, magnetostrictive materialen, ultrasone pulverizers, ultrasone atomisering, het Ultrasone tand schoonmaken, het omkeren radar, het ultrasone uitstrekken zich, phacoemulsification, het ultrasone ontkalken, ultrasone motoren, en al andere apparaten en uitrusting die piezoelectric en ultrasoon gebruiken.

 

Toepassing

 

Het meetapparaat van de omvormerimpedantie kan de parameters en de prestaties van diverse apparaten en materiaal zoals piezoelectric ceramische bladen, piezoelectric omvormers, ultrasone schoonmakende machines, ultrasoon lassenmachines, ultrasone maalmachines, en ultrasoon verwerkingsmateriaal meten en evalueren. Het is meer intuïtief en praktisch om door het diagram van de toegangscirkel en het diagram van de geleidingsvermogenkromme te oordelen.

1khz ultrasone Impedantieanalysator voor Omvormer die Hoge Frequentie testen 0