• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

20Khz stabiele Kern Ultrasone Naaimachine met Roterende Hoorn

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-S20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000w
Generator Digitaal Hoornmateriaal Titanium
Type Roterende hoorn Toepassing Het ultrasone niet-geweven het verzegelen het naaien snijden
Gewicht 10kg Snelheid 20m/min in Maximum
Hoog licht

Roterende Hoorn Ultrasone Verzegelende Machine

,

Roterende hoorn Ultrasone Naaimachine

,

Ultrasone Verzegelende Machine 20Khz

Laat een bericht achter
Productomschrijving

20Khz het stabiele systeem van het de naaimachine roterende lassen van Kerncomponenten Ultrasone

 

Parameter

 

tem Parameter
Frequentie 20Khz
Macht 1000W
Ceramicespaanders 4chips
Snelheid 20m/min in maximum
Lassenbreedte 15mm in maximum
Lassenhoorn 20Khz roterende hoorn
Lassentype Blijft lassend

 

Beschrijving

 

Het ultrasone naadloze stikken kan de meeste thermoplastische stoffen naaien. Het vergeleken met het gewone naald stikken, ultrasone vereist stikken naald geen draad, heeft de kenmerken van hoge het stikken sterkte, het goede verzegelen, en snelle het stikken snelheid.

Wanneer het ultrasoon lassenmateriaal op de oppervlakte van het thermoplastische plastiek handelt, zal het tientallen duizenden trillingen met hoge frekwentie per seconde produceren. De ultrasone energie wordt overgebracht aan het lassengebied door de gelaste constructie, die lokale op hoge temperatuur zal produceren. wegens het slechte warmtegeleidingsvermogen van plastieken, hitte is geconcentreerd op het lassengebied, dat de oppervlakte van het plastiek veroorzaakt om snel te smelten, en na een bepaalde druk wordt toegepast, is het geïntegreerd.

Een traditionele naaimachine gebruikt een naald om de draad te drijven om twee stukken van doek samen te naaien. Tijdens de naald die proces inpast, niet alleen wordt de doek doordrongen, maar er is geen band tussen de doek en de doek, maar een dunne draad wordt gebruikt om hen samen te binden. Op deze wijze, is de doek gemakkelijk om worden getrokken en de draad is gemakkelijk te breken. De thermoplastische stoffen kunnen samen door hete luchtlassen worden gestikt. De naald en de draad zijn niet nodig, maar de lassentemperatuur is niet gemakkelijk te controleren en de lassensnelheid is langzaam.

 

Eigenschappen

 

De kerntechnologie van het ultrasone naadloze lassensysteem is het gebruik van een schijfvormig lassenhoofd voor naadlassen, dat ingeniously de longitudinale trilling van de omvormer in een radiale trilling omzet die naar buiten 360° langs de diameter van het schijfvormige lassenhoofd uitstraalt. En verschillend van de traditionele kantmachine, is de traditionele kantmachine over het algemeen samengesteld uit een vlak hulpmiddelhoofd en een gevormde rol. Omdat het hulpmiddelhoofd stationair is, is het gemakkelijk om misvorming en het rimpelen van stoffen zoals stoffen tijdens het werk te veroorzaken. De naadloze naaimachine gebruikt twee schijven trillen om de stof te naaien, die dit probleem goed oplost. Dit niet alleen vermindert zeer het volume van het trillingssysteem zelf, maar ook vermindert de installatiegrootte, is de gehele machine mooi, wordt het volume verminderd, en het gewicht wordt zeer verminderd.

Het ultrasone naadloze hechtingssysteem kan de meeste thermoplastische stoffen naaien. Vergeleken met gewone naaldhechting, vereist de ultrasone hechting naald geen draad, heeft de kenmerken van hoge hechtingssterkte, goede luchtdichtheid, en snelle het naaien snelheid. Bovendien lost het ultrasone naadloze stikkende systeem volledig het probleem op dat de richting van motie van het ultrasoon lassenhoofd van dat van de doek verschillend is, en is niet gesynchroniseerd. Voor een groot deel, vervangt het gewone naaimachines.

 

Toepassing

 

1. De technische industrie: de filterzakken, de gezondheidsproducten, de medische matrassen en de hoofdkussens, de naalddekens, de chirurgische bladen, folies, de kogelvrije vesten, de zonneblinden en het afbaarden, plooiden filters, douchegordijnen, verbindingsstukstoffen, zeteldekking, MBR-modules en veel meer.

2. Kledingindustrie: openluchtkleding, ondergoed, medische kleding en gordijnen, zachte shells, sportkleding, schone ruimtekleding, enz.

3. Auto-industrie: de projecten van de auto binnenlandse en thermische isolatie, beschermende autodekking, het afbaarden, enz.

 

20Khz stabiel van het de Naaimachine Roterend Lassen van Kerncomponenten Ultrasoon Systeem 0