• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

1000watt Ultrasoon de Naaimachine Ononderbroken Lassen van de titaniumhoorn

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-S20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 1000w
Generator Digitaal Hoornmateriaal Titanium
Type Roterende hoorn Toepassing Het ultrasone niet-geweven het verzegelen het naaien snijden
Gewicht 10kg Snelheid 20m/min in Maximum
Hoog licht

1000watt ultrasone Naaimachine

,

Het Ultrasone Naaiende Materiaal van de titaniumhoorn

,

20Khz ultrasone Kantmachine

Laat een bericht achter
Productomschrijving

1000watt Ultrasoon de Naaimachine Ononderbroken Lassen van de titaniumhoorn

20Khz textiel Ultrasone Naaimachine met Ononderbroken Lassenkracht Controle

 

Parameter

 

Punt Parameter
Frequentie 20Khz
Macht 1000W
Ceramicespaanders 4chips
Snelheid 20m/min in maximum
Lassenbreedte 15mm in maximum
Lassenhoorn 20Khz roterende hoorn
Lassentype Blijft lassend

Beschrijving

 

De ultrasone die naaimachine, ook als ultrasone kantmachine wordt bekend, ultrasone het in reliëf maken machine, is een efficiënt het naaien en het in reliëf maken materiaal. Hoofdzakelijk gebruikt voor het naaien, het lassen, fusieknipsel, het in reliëf maken, enz. van synthetische vezelstoffen. De verwerkte producten hebben goede waterstrakheid, hoge productieefficiency, geen naald en draadtoebehoren, vlotte oppervlakte van de fusiebesnoeiing, geen bramen, en goed handgevoel. De ultrasone stikkende machines worden wijd gebruikt in de industrieën zoals kleding, speelgoed, voedsel, milieuvriendelijke niet-geweven zakken, maskers (kopmaskers, vlakke maskers, driedimensionele maskers, enz.)

het werk principe
De schommeling wordt met hoge frekwentie gebruikt om correcte golven van het lassenhoofd aan de lassenoppervlakte van het het werkvoorwerp over te brengen, en de molecules van het het werkvoorwerp worden onmiddellijk gewreven om het smeltpunt van het plastiek te bereiken, daardoor voltooiend de snelle ontbinding van het stevige materiaal en voltooiend het lassen.
Toepasselijke materialen
De chemische synthetische vezelstoffen, of het bevatten van chemisch vezel gemengd flard, chemische film die (meer dan de chemische vezel van 30% bevatten), kunnen in de vereiste producten, zoals Nylon doek, het flard van de naalddraad, niet-geweven stof, T/R-doek, speciaal Duolong-flard (Polyesterdoek) worden verwerkt, multi-layer doek, en diverse gelamineerde oppervlakte-met een laag bedekte documenten zijn toepasselijk allen van de doekfilm.

 

Vergeleken met de traditionele naald-type getelegrafeerde hechting, heeft de ultrasone hechtingsmachine de volgende voordelen
1. Het gebruik van het ultrasone stikken elimineert de behoefte aan naalden en draden, bewaart het probleem van frequente naald en draadveranderingen, heeft niet de losgemaakte verbindingen van traditionele steken, en kan het keurige gedeeltelijke knipsel en verzegelen van textiel ook uitvoeren. Het stikken speelt ook een decoratieve rol. Het heeft sterke adhesie, kan waterdicht effect, het duidelijke in reliëf maken, meer driedimensioneel hulpeffect op de oppervlakte, snelle het werk snelheid, goede producteffect en high-end schoonheid bereiken; de kwaliteit is gewaarborgd.
2. Het gebruik van Lijin de ultrasone en speciale verwerking van het staalwiel, de verzegelende rand niet zal barsten, zal niet de rand van de doek beschadigen, en er zal geen bramen of het krullen zijn.
3. Geen het voorverwarmen wordt vereist tijdens productie, en de ononderbroken verrichting is mogelijk.
4. De verrichting is eenvoudig, en het is niet veel verschillend van de traditionele methode van de naaimachineverrichting, die door gewone naaiende arbeiders kan worden in werking gesteld.
5. Lage kosten, 5 tot 6 keer sneller dan traditionele machines, en hoog rendement.

 

Toepassing

 

Kledingskant, beddekking, hoofdkussengevallen, autodekking, tenten, verpakkingsriemen, rugzakken, reisriemen, handriemen, gordijnen, regenjassen, windjekkers, sneeuwlagen, speelgoed, handschoenen, tafelkleden, stoeldekking, dekbedovertrekken, maskers, haardecoratie, toebehoren, paraplu's, lampekappen, enz.

 

1000watt Ultrasoon de Naaimachine Ononderbroken Lassen 0 van de titaniumhoorn