• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

het Ultrasone Lassengenerator Digitale rps-DG4200 van 20khz 2600w

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-W20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 2600W
Type Digitaal Gewicht 10KG
Excitemen Afzonderlijke Opwinding Het scherm touch screen
Toepassing Lassen, knipsel, vloeibare proccessor
Hoog licht

2600w ultrasone Generator 20khz

,

2600w ultrasone Voeding

,

Digitale Ultrasone Generator 20khz

Laat een bericht achter
Productomschrijving

het Ultrasone Lassengenerator rps-DG4200 van 20khz 2600w voor Ultrasoon Lassen

de Hoge Machts Ultrasone Generator van 20khz 2600w voor ultrasoon lassen
 
Wat is ultrasone generator?
Ultrasone generator, gewoonlijk genoemd ultrasone voeding. Zijn functie is onze leidingen (220V 110V of 380V, 50 of 60Hz) in een hoge frequentieac signaal om te zetten dat de ultrasone omvormer aanpast. Van de vorm van de vergrotende kring, kunnen een lineaire vergrotende kring en een kring van de omschakelingsvoeding worden gebruikt, en de high-power ultrasone krachtbron keurt over het algemeen een kringsvorm van een omschakelingsvoeding in termen van goed omzettingsefficiency. De lineaire voedingen hebben ook hun eigen toepassingsgamma, dat het voordeel heeft dat de kring niet strikt kan worden vereist.
De aanpassing staat de werkende frequentie toe om onophoudelijk en onophoudelijk te veranderen. Van de huidige situatie in de ultrasone klankindustrie, zijn de ultrasone generators hoofdzakelijk verdeeld in self-excited en afzonderlijke opgewekte voeding.
Het principe van de ultrasone generator is aan eerst produceert een signaal van een specifieke frequentie door een signaalgenerator, die een sinusoïdaal signaal of een impulssignaal kan zijn. Deze specifieke frequentie is de frequentie van de omvormer, en over het algemeen gepast op ultrasoon in een ultrasoon apparaat toe. De frequentie is 20KHz, 25KHz, 28KHz, 33KHz, 40KHz, 60KHz, 70khz, 100KHz.
Ultrasone de Lasgenerator rps-DG4200 0 van 20khz 2600w

Voordelen
 

1. Hoge stabiliteit: De alle-digitale geïntegreerde schakelingen, gebruik van de invoer van de V.S. van krachtige bewerkersinterferentie, terwijl het verminderen van het aantal componenten, vereenvoudigen de hardwarestructuur, daardoor verbeterend de betrouwbaarheid van het systeem.

2. Automatische frequentie die volgen: De digitale die technologie van de frequentiesynthese met het digitale phase-locked lijnfrequentie volgen van complexe controletechnologie wordt gecombineerd, kan de temperatuur elimineren, statische lading, die gebied machinaal bewerken, drijven de slijtage van de werktuigen en andere factoren nadelen van de conventionele analoge aanpassing van de regelgevers onoverkomelijke, bevorderlijke parameter, gemakkelijke wijziging door af software, gemakkelijk de controleregeling aanpassen en een verscheidenheid van nieuwe controlestrategieën bereiken.

3. Sterke output: Het gebruik van IGBT-machtsmodules plus zijn opgewekte structuur van de schommelingskring, de outputmacht is meer dan 1,5 keer dat van conventionele self-excited kring.

4. Omvang stepless aanpassing: De omvang kan onmiddellijk in het aanpassingsproces stijgen of verminderen, kan ook aangepaste micro zijn, kan de perfecte groottestukken van plastic lassen effectief verhinderen, effectief etc. verminderend slijtageschok, brandwonden. Gebrekkige omvang plaatsende waaier van 10% aan 100%.

5. Intelligente bescherming drie en de fout alarmeren: De matrijs-huidige bescherming, de bescherming van de frequentiecompensatie, totale productie is te groot om te beschermen. De materiaalmislukking, zal de generator ophouden werkend, en zal de aangewezen oorzaak van de defectherinneringen tot het technicusoplossen van problemen maken.

6. De intelligente closed-loop technologie van de omvangcontrole om de omvangaanpassing te bereiken, onafhankelijk van het voltage en de ladingsschommelingen van de inputlevering beïnvloedt de omvang van de output blijft constant.

7. Twee soorten de schakelaar van de lassenwijze afwisselend, zodat een hogere precisielassen, het solderen en betere resultaten.
 

Verrichtingsinstructies

Eerst. Ultrasone generatorstructuur

Ultrasone de Lasgenerator rps-DG4200 1 van 20khz 2600w

 

TWEEDE. Instructies van draadverbinding

1. Draadverbinding van binnen hoofdraad.

Ultrasone de Lasgenerator rps-DG4200 2 van 20khz 2600w

 

1. Draadverbinding van buitendoos.

Ultrasone de Lasgenerator rps-DG4200 3 van 20khz 2600w

 

1. Draadverbinding van 15 speldschakelaar (verwijs naar onderstaand beeld)

1 en 2 worden het binnenland verbonden, zijn Openbare 24V

2 gele Openbare 24V-

3 Ultrasone de Lasgenerator rps-DG4200 4 van 20khz 2600wextern zend ultrasone golvencontrole uit, lange tijd om een ultrasone golf elektrische doos uit te geven, verbindt de standaard plastic lasser niet.

6.8 Groen Opstarten  
7 Rood Einde
9 Sinaasappel 24v+
10 Zwart Laat vallen de solenoïdeklep met 9 verbind solenoïdeklep
11 wit Neem de solenoïdeklep toe Opgenomen solenoïdeklep (solenoïdeklep 4V230C

Ultrasone de Lasgenerator rps-DG4200 5 van 20khz 2600wdiepte sectie wordt de specifieke bedrading, standaardmachine niet verbonden)

12 het elektrosignaal van de het alarmoutput van de doosmislukking met 9 sluit relaisalarm aan

13 het lassende eindsignaal met 9 sluit relaisalarm 10 11 12 13 14 15 aan