• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

van het Ultrasone Lassengenerator van 2000w 20khz het Digitale Type

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-CS2000C
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details KARTON
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200PCS/MONTH
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 2000w
Type Digitaal Gewicht 4.5kg
Excitemen Afzonderlijke Opwinding Het scherm LCD Vertoning
Toepassing Lassen, vloeibare proccessor, het snijden
Hoog licht

20khz ultrasoon Generator Digitaal Type

,

2000w ultrasoon Lassengenerator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoog - Generator Digitaal Type van het kwaliteits20khz 2000w Ultrasone Lassen

Draagbare Ultrasone Digitale het Lassengenerator van 20khz 1000w voor snijmachine met tijdmodel

Digitale Ultrasone de Lasgenerator 0 van 20khz 1000w

Frequentie Macht Geschatte het werkstroom
30KHZ 800W 4 A
1200W 6 A
35KHZ 800W 4 A
1200W 6 A
15KHZ 1500W 8A
3000W 15A
20KHZ 1500W 8A
3000W 15A

 

Digitale Ultrasone de Lasgenerator 1 van 20khz 1000w

Wat is ultrasone generator?

 

Ultrasone generator, gewoonlijk genoemd ultrasone voeding. Zijn functie is onze leidingen (220V 110V of 380V, 50 of 60Hz) in een hoge frequentieac signaal om te zetten dat de ultrasone omvormer aanpast. Van de vorm van de vergrotende kring, kunnen een lineaire vergrotende kring en een kring van de omschakelingsvoeding worden gebruikt, en de high-power ultrasone krachtbron keurt over het algemeen een kringsvorm van een omschakelingsvoeding in termen van goed omzettingsefficiency. De lineaire voedingen hebben ook hun eigen toepassingsgamma, dat het voordeel heeft dat de kring niet strikt kan worden vereist.

De aanpassing staat de werkende frequentie toe om onophoudelijk en onophoudelijk te veranderen. Van de huidige situatie in de ultrasone klankindustrie, zijn de ultrasone generators hoofdzakelijk verdeeld in self-excited en afzonderlijke opgewekte voeding.

Het principe van de ultrasone generator is aan eerst produceert een signaal van een specifieke frequentie door een signaalgenerator, die een sinusoïdaal signaal of een impulssignaal kan zijn. Deze specifieke frequentie is de frequentie van de omvormer, en over het algemeen gepast op ultrasoon in een ultrasoon apparaat toe. De frequentie is 20KHz, 25KHz, 28KHz, 33KHz, 40KHz, 60KHz, 70khz, 100KHz.

 

De voordelen:

 

1, frequentie het automatische volgen: de digitale die technologie van de frequentiesynthese met het digitale phase-locked lijnfrequentie volgen van composietbesturingselementtechnologie wordt gecombineerd, kan temperatuur elimineren, statische lading, die gebied verwerkt, slijtage van de werktuigen en andere factoren die zijn conventionele analoge regelgever de afdrijven moeilijk om tekortkomingen te overwinnen, zijn bevorderlijk voor parameteraanpassing het geschikt is om de controleregeling te wijzigen en diverse nieuwe controlestrategieën toe te passen door de wijziging van de programmasoftware.

 

2, omvang oneindige aanpassing: de omvang kan worden verhoogd of verminderd tijdens aanpassing, kan ook worden verfijnd, effectief de grootte van plastic delen kan verhinderen volkomen worden gelast, effectief de penetratie, brandwonden, met product met gebreken controlefunctie, verminderen geschikter voor geautomatiseerd gebruik, is de plaatsende waaier van de omvang 10%~100%

 

3, de intelligente bescherming en de fout alarmeren uiteinden: de vormstroom is te hoge bescherming, de bescherming van de frequentiecompensatie, is de totale productie te grote bescherming. Als het materiaal ontbreekt, zal de generator ophouden werkend onmiddellijk en zal de overeenkomstige foutenreden veroorzaken tot de technicus de fout verwijdert.

 

4. De intelligente gesloten de controletechnologie van de lijnomvang bereikt omvangaanpassing, de schommelingen van het inputvoltage en ladingsschommelingen om een constante omvangoutput te handhaven.

 

Digitale Ultrasone de Lasgenerator 2 van 20khz 1000w

 

Toepassing Geschikt
Lassen Beschikbaar
Het verzegelen Beschikbaar
Het naaien Beschikbaar
Het snijden Beschikbaar
Sonochemistry

Beschikbaar, maar niet het beste, als open volgt het materiaal wanneer de hoorn in de vloeistof, het de frequentie kan goed vangen, het beter de frequentie zonder enige lading.

 

Metaallassen Beschikbaar, maar niet het beste. Het metaallassen altijd in hoge lading, het is beter gebruik een generator met goed ventilatie.
Atomisering Beschikbaar

 

Digitale Ultrasone de Lasgenerator 3 van 20khz 1000w

Digitale Ultrasone de Lasgenerator 4 van 20khz 1000w

Digitale Ultrasone de Lasgenerator 5 van 20khz 1000w