• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

het Ultrasone lassenomvormer van 15Khz 2600w voor niet-geweven lassenmachine

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer Rps-6015-4Z
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details karton
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200pcs/month
Productdetails
Frequentie 15KHz Macht 2600W
Ceramische spaanders 4pcs Materiaal alumium
Gewicht 6.5kg Toepassing Ultrasoon lassen
Capacitieve weerstand 9000-10000 Pf Verbind Schroef M8*1.5
Hoog licht

Niet-geweven Ultrasoon Lassenomvormer

,

2600w ultrasoon Lassenomvormer

,

Ultrasoon Lassenomvormer 15Khz

Laat een bericht achter
Productomschrijving

het Ultrasone lassenomvormer van 15Khz 2600w voor niet-geweven lassenmachine

 

Parameter

 

Punt Parameter
Frequentie 14.5~15.1Khz
Macht 2600W
Impedantie 14
Capatance 9000~10000pf

 

Beschrijving

 

De ultrasone convertor is een apparaat van de energieomzetting dat hoge frequentieelektrische energie in mechanische energie omzet. Het wordt vaak gebruikt in ultrasone schoonmakende machines, ultrasoon lassenmachines, trichlorocarbons, gascamera's en ander materiaal, en op landbouw, de industrie, het levens, vervoers, militaire wijd gebruikt, medische en andere gebieden.

 

Hoge Mechanische Kwaliteitsfactor en uitstekende electro-acoustic omzettingsefficiency, die hoge outputomvang verstrekken.
Piezoelectric element biedt een hoge snelheid van trilling aan. Door Bolton presstress, mechanisch en omvang zijn verbeterd.
Hebbend regelmatige outputomvang zelfs onder duidelijk veranderde ladingen.
Uitgebreid temperatuurgebruik, die goede omvanglineariteit verzekeren. Lage resonerende impedantie die hoge omzettingsefficiency verzekeren.
Voorziet pre-stressed ontwerp van Bolton snelle en gemakkelijke installatie van hoge betrouwbaarheid.

 

 

Toepassing

 

Het Lassenomvormer van de machtsultrasone klank in krachtig ultrasoon lassensysteem dat wijd wordt toegepast. De omvormer, in elektronika, een apparaat dat stroom in één of andere andere vorm van energie omzet, vooral de toepassing van mechanische energie in de industrie zijn meer en meer significant.

Wij leveren hoofdzakelijk twee soorten Ultrasone omvormers: NTK-type en Branson-type. Wijd gebruikt in ultrasoon lassen, ultrasoon knipsel, ultrasone naaimachine, ultrasone sonochemistry, ultrasone draad ontdoende van machine, ultrasone verstuiver, Ultrasone het vastnagelen machine.

 

Prestatieseigenschappen


Verwerkingstechnologie
Het wordt gemalen door een molen. Vlot en vlak, en het kan met ceramische bladen worden gecombineerd om zijn levensduur te verzekeren. Het binnengat van het schroefgat is geplateerd met nikkel-chromium drie en heeft sterke corrosieweerstand. De oppervlakte van het elektrodenblad is opgepoetst, en de oppervlakte is vlot en fijn, wat het geleidingsvermogen verbetert. De machine is automatisch met een laag bedekt met lijm, eenvormige dikte, het goede isolatie en verzegelen, geen waterlekkage en roest. Douane fijne bouten: zelfsluitend met hoge weerstand, goede, niet gemakkelijk aan losse, sterke capaciteit om schok te weerstaan, trilling en uitwisseling laadt.

Avondeffect

De aluminiumfolietest kan de uniformiteit van de distributie van ultrasone cavitatie visueel waarnemen.

De Clangsonicomvormer wordt ontworpen met uniek productieproces en strikte en betrouwbare test om het eenvormige en efficiënte werk te verzekeren.

Sterk het schoonmaken effect

Het keurt de ceramische bladen van uitstekende kwaliteit, hoge q-waarde, hoge electro-acoustic omzettingsefficiency, lange levensduur en verenigbare output goed.

Stabiele prestaties

Clangsonic is getest met de omvormer in dezelfde omstandigheden. De temperatuurstijgingen, de gemiddelde frequentie van de clangsonic omvormer verandert niet veel, en het is stabieler dan de omvormers van andere bedrijven.

Kwaliteitsborging

De Clangsonicomvormer is 100% voor elk proces wordt gekwalificeerd, en het inspectieproces met meerdere kanalen verzekert productprestaties die.

 

 

4 de ceramische Niet-geweven Zak 15Khz 2600w 0 van Chips Ultrasonic Welding Transducer For