• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Explosiebestendige Ultrasone Homogenisator 20 Khz 3000w met Titaniumsonde

Plaats van herkomst China
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer RPS-LP20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details karton
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200pcs/month
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 3000W
Hoornmateriaal Titanium Hoorngrootte Aangepast
Generator Digitaal Gewicht 25kg
Pakket Houten Garantie één jaar
Hoog licht

Ultrasone Explosiebestendige Homogenisator

,

Ultrasone Homogenisator 3kw

,

De Ultrasone Homogenisator van de titaniumsonde

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Explosiebestendige Ultrasone homogenisator 20 Khz 3000w met Titaniumsonde

 

Parameter

 

Model SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Macht 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Intensiteit van geluid 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Max Capacity 10 l/min. 15 L/min. 20 l/min. 20 l/min.

 

Beschrijving

 

Aangezien de speciale eigenschappen van grafiet gekend zijn, zijn verscheidene methodes van grafietvoorbereiding ontwikkeld. Graphene wordt voorbereid van grapheneoxyde door een complex chemisch proces, waarin de zeer sterke oxyderende en verminderende agenten worden toegevoegd, en graphene voorbereidingen getroffen in deze ruwe chemische omstandigheden bevat vaak een groot aantal tekorten.

De ultrasone klank is gebleken alternatief om grote hoeveelheden uitstekende kwaliteit te veroorzaken graphene. Het grafiet wordt toegevoegd aan een mengsel van verdund organisch zuur, alcohol en water, en het mengsel wordt dan blootgesteld aan ultrasone straling. Het zuur doet dienst als „moleculaire wig“ scheidend de graphenebladen van het oudergrafiet. Door dit eenvoudige die proces, undispersed een hoop van, uitstekende kwaliteit graphene in water wordt werd de verspreid veroorzaakt.

Graphene is een tweedimensionale koolstof nanomaterial met een hexagonaal die honingraatrooster uit koolstofatomen wordt samengesteld met de hybride orbits van SP ². Vormen de koolstof-atoom-dikke de koolstofvlokken van Graphene grafiet door interactie niet-in entrepot en hebben een uiterst grote oppervlakte.

„Het is de dunste substantie in het heelal en de sterkste ooit geregistreerde substantie. Het stelt enorme intrinsieke dragermobiliteit tentoon, heeft de kleinste efficiënte massa (nul), en kan micrometer-lange afstanden bij kamertemperatuur uitvoeren zich Verspreidt zonder zich het verspreiden. Graphene kan huidige dichtheid ondersteunen 6 grootteordes hoger dan koper, tentoongestelde voorwerpenverslag het warmtegeleidingsvermogen en de stijfheid, gasdicht, zijn en de tegenstrijdige eigenschappen van broosheid en rekbaarheid in overeenstemming brengen. De elektronen in graphene wordt het vervoer beschreven door een dirac-Gelijkaardige vergelijking die de studie van relativistische quantumfenomenen in bank-hoogste experimenten toestaat.

 

Wanneer het sonoriseren van vloeistoffen bij hoge intensiteit, correcte golven die in de vloeibare middelgrote oorzaak afwisselende cycli van hoge druk (compressie) verspreiden en lage (dunne) druk, het tarief waar van de ultrasone frequentie afhangt. Tijdens het lagedruk cirkelen, de ultrasone klank leidt met hoge intensiteit tot kleine vacuümbellen of leegten in de vloeistof. Wanneer de bellen een volume bereiken waar zij energie kunnen niet meer absorberen, storten zij hevig tijdens hoge druk het cirkelen in. Dit fenomeen wordt genoemd cavitatie. Tijdens de implosie, worden de zeer hoge temperaturen (ongeveer 5.000 K) en de druk (ongeveer 2.000 ATM) plaatselijk bereikt. De implosie van cavitatiebellen leidt ook tot vloeibare straalsnelheden zo hoog zoals 280 m/s. De fysico-chemische die veranderingen door ultrasone cavitatie worden veroorzaakt kunnen op graphenevoorbereiding worden toegepast.

Cavitatie-veroorzaakte sonochemistry voorziet een unieke interactie tussen energie en kwestie, van hotspots binnen de bel van ~5000K, druk van ~1000bar, en het verwarmen en het koelen tarieven groter dan 1010K S1; deze speciale voorwaarden verlenen toegang tot een waaier van typisch Ontoegankelijke chemische reactieruimte, die toestaat de synthese van een verscheidenheid van ongebruikelijk materialen nanostructured.

 

Voordelen van Ultrasone Emulgering

 

Het type van emulsie kan worden gecontroleerd.
De macht wordt vereist om de emulsie te produceren die is klein.
De gevormde emulsie is stabieler, en wat zijn stabiel voor verscheidene maanden aan meer dan een half jaar.
De concentratie is hoog, kan de concentratie van zuivere emulsie 30% overschrijden, en de toegevoegde emulgator kan 70% bereiken.
De lage kosten, een belangrijke eigenschap van ultrasone emulgering zijn dat het zeer stabiele emulsies zonder of met minder emulgators kan produceren.
Vergeleken met algemene emulgeringsprocessen en materiaal (zoals propellers, colloïdemolens en homogenisators, enz.), heeft de ultrasone emulgering vele voordelen.
De resulterende emulsies hebben een kleine gemiddelde druppeltjegrootte (0.2-2 μm) en een smalle distributie van de druppeltjegrootte (0.1-10 μm) of smaller.

 

Explosiebestendige Ultrasone Homogenisator 20 Khz 3000w met Titaniumsonde 0