• Poluda Igor
    Rps-SONIC is zeer professioneel en de verkoopindustrie is zeer geduldig. Ik denk mijn luchtfilter een perfect scherp plan hier heeft.
  • Mike
    De ultrasone verwerking is het verbazen, zeer verbeterend de kwaliteit van het eindigen van ons bedrijf
  • Nguyễn Công
    de machine die voor 5years, nog in goede prestaties wordt gewerkt, die in China worden gemaakt is nu goede kwaliteit, is rps-SONIC goede kwaliteit.
Contactpersoon : Yvonne
Telefoonnummer : 86-15658151051
WhatsApp : +8615658151051

Materiaal 20Khz van de hoge Machts het Ultrasone Verspreiding voor Biodieselproductie

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam Rps-sonic
Certificering CE
Modelnummer RPS-LP20
Min. bestelaantal 1pcs
Prijs negotiable
Verpakking Details karton
Levertijd 1DAYS
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 200pcs/month
Productdetails
Frequentie 20Khz Macht 3000W
Hoornmateriaal Titanium Hoorngrootte Aangepast
Generator Digitaal Gewicht 25kg
Pakket Houten Garantie één jaar
Hoog licht

Ultrasoon Verspreidingsmateriaal 20Khz

,

De ultrasone Hoge Macht van het Verspreidingsmateriaal

,

Machine van de hoge Machts de Ultrasone Verspreiding

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Materiaal van de hoge machts20khz het Ultrasone Verspreiding voor Biodieselproductie

 

Parameter

 

Model SONO20-1000 Sono20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Frequentie 20±0.5 KHz 20±0.5 KHz 15±0.5 KHz 20±0.5 KHz
Macht 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Voltage 220/110V 220/110V 220/110V 220/110V
Temperatuur 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Druk MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35
Intensiteit van geluid 20 W/cm ² 40 W/cm ² 60 W/cm ² 60 W/cm ²
Max Capacity 10 l/min. 15 L/min. 20 l/min. 20 l/min.

 

Beschrijving

 

Het principe van ultrasoon is: de hoge snelheids micro-stroom door ultrasone cavitatie bij de interface van vast lichaam en vloeistof wordt geproduceerd kan de laag van het grensvuil verwijderen of verzwakken, het bewegende effect verhogen, de ontbinding van oplosbaar vuil versnellen, en het het schoonmaken effect van chemische schoonmakende agenten versterken die. Verminder de hoeveelheid chemische schoonmakende agenten, of zelfs gebruik geen chemische schoonmakende agenten. Vergeleken met het schoonmaken met diverse chemische lotions, is de ultrasone reinigingsmethode inderdaad een geschikte en milieuvriendelijke methode.
De ultrasone verspreiding verwijst naar het proces om deeltjes in de vloeistof te verspreiden en deagglomerating door het „cavitatie“ effect van ultrasone golven in de vloeistof met de vloeistof als middel.
Als fysiek middelen en hulpmiddel, kan de ultrasone technologie diverse voorwaarden in vloeistoffen veroorzaken. Dit fenomeen wordt genoemd sonochemical actie, en het verwante ultrasone materiaal wordt genoemd ultrasoon sonochemical die materiaal (als „sonochemical materiaal wordt bedoeld“). Het ultrasone verspreidingsmateriaal is een toepassing van sonochemical materiaal, dat voor waterbehandeling, vaste-vloeibare stofverspreiding, deagglomeration van deeltjes in vloeistof, en bevordering van vaste-vloeibare stofreactie kan worden gebruikt.

 

het werk principe
De ultrasone oscillator is samengesteld uit twee belangrijke delen: ultrasone trillingscomponenten en ultrasone drijfmacht.
De ultrasone trillingscomponenten omvatten hoofdzakelijk high-power ultrasone omvormers, hoornen die, hulpmiddelhoofden (hoofden overbrengen), die worden gebruikt om ultrasone trillingen te produceren en de vibratie-energie over te brengen in de vloeistof.
De ultrasone die aandrijvingsvoeding is een apparaat speciaal wordt gebruikt om de ultrasone trillingscomponenten te drijven om, diverse werkende staten van de ultrasone trillingscomponenten te werken en te controleren. Het zet gewone leidingenmacht in wisselstroomsignaal met hoge frekwentie om en drijft de omvormer om ultrasone trilling te produceren.
Wanneer de ultrasone trilling in vloeibaar wordt overgebracht, wegens de grote correcte intensiteit, zal een sterk cavitatieeffect in de vloeistof worden opgewekt, resulterend in een groot aantal cavitatiebellen in de vloeistof. Aangezien deze cavitatiebellen worden geproduceerd en geëxplodeerd, zullen de micro-stralen worden geproduceerd om vloeibaar-zware vaste deeltjes te verdelen. Tegelijkertijd, wegens de trilling van ultrasone golven, het vaste lichaam en de vloeistof vollediger worden gemengd, die de meeste chemische reacties bevordert. Op het medische gebied, zoals het mengen van phospholipids en cholesterol, na ultrasone verspreiding, kunnen de kleinere deeltjes (ongeveer 0,1 μm) voor intraveneuze injectie worden verkregen.

 

Eigenschappen

 

1. De hoge verspreidingsefficiency, geschikte gebiedsefficiency kan zijn gestegen met meer dan 200 keer.
2. De verspreide deeltjes zijn fijner, met betere uniformiteit en stabiliteit.
3. Het kan materialen verspreiden die niet kunnen worden verspreid door traditionele mechanische te bewegen.
4. De verspreide deeltjes hebben sterke stabiliteit en zijn niet gemakkelijk aan re-agglomeraat.
5. Het kan hoge viscositeitsmaterialen verspreiden.

 

Materiaal 20Khz van de hoge Machts het Ultrasone Verspreiding voor Biodieselproductie 0